Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
23-08-2010, 21:51:11

Wandeczko z całego serca Ci dziękuję za wiadomość-jutro dzwonię do nich z rana i mam nadzieję,że uda mi się ten rezonans zrobić we wcześniejszym terminie,a nie czekać do grudnia bo oszaleję. U tego lekarza moja ciocia się leczy i była też operowana-od niej mam właśnie do Niego nr tel.,ale wizytę mam tak jak pisałam 30.09.

Wanda duuuuuuuuużo zrówka życze)))

Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich szyjek)) i zdrówka. Aga
Początkująca
24-08-2010, 10:25:20

Wandziu zadzwoniłam na Pomorzany i mam termin rezonansu na 14 październik to jest dwa miesiące szybciej niż miałam. Dzięki serdeczne)).

Pozdrawiam Wszystkich życząc miłego dnia i zdrowia)). Aga
gość
24-08-2010, 10:58:33

Agnieszko, doktor chyba ma podpisany kontrakt z NFZ więc może on da Ci skierowanie na rezonans, tym bardziej, że masz zaklepany termin. On jest naprawdę fajny.

Pozdrawiam i życzę wszystkim cierpliwości w walce z bólem.

Wanda
Początkująca
24-08-2010, 13:39:19

Wandziu ja mam skierowanie od swojej neurolog na rezonans i do neurochirurga. O doktorku słyszałam właśnie same pozytywne opinie . Ja już się cieszę że mam ten termin krótszy o dwa miesiące,a dalej jak będzie życie pokaże.

Dziękuję i wzajemnie Wando))

Aga
gość
24-08-2010, 14:16:13

Witam szyjki !!!

Piotrze masz rację,że zdrowy nie zrozumie chorego nie wie jaki bol nas dopada,a jak zaczniesz mówic często pada odpowiedź użalasz się nad soba ,wiec kontakty na forum są naprawdę super ,wszyscy wiedzą jaki potrafi byc bol,cierpienie.Ja jestem 4 miesiące po operacji i samopoczucie mam brzydko powiedziawszy do bani ,więc takie wsparcie bardzo pomaga.Cieszę się,że znalazłam dobry kontakt z Januszem, Irena

Pozdrawiam i życzę zdroweczka

Marysia
gość
24-08-2010, 19:57:45

Szyjka Ala melduje swoje przybycie, raport napisze potem, jestem obolala i nie dam rady pisac.
Musze najpierw znalezc sobie nowe pozycje siedzace, lezace ect.
Czulam Wasza dobra energie. DZIEKUJE.
Ala
Początkująca
24-08-2010, 20:58:26

Alu witam i życzę zdrowia i jak najmniej bólu. Czekam na raport. Pozdrawiam serdecznie. Aga
Forumowiczka
25-08-2010, 02:00:16

Witaj Alu
Teraz swoją aktywność skoncentruj na palcu wskazującym, który będzie pokazywał co jest do zrobienia
Z każdym dniem będzie lepiej.
Pozdrawiam cieplutko Zosia
gość
25-08-2010, 06:56:02

Witaj Ala ważne teraz dla Ciebie uczyć się słuchać własnego ciała na co ono pozwala a na co nie

Pozdrawiam wszystkie Szyjki
gość
25-08-2010, 10:25:02

Witam Szyjki serdecznie.
Dręczy mnie cały czas myśl,że na operacje w Bydgoszczy czeka się ponad rok albo i dłużej.Straszne dolegliwości mam od czerwca i od 15 .06.jestem na zwolnieniu lekarskim .Moja lekarka rodzinna wystawia mi L4 bez problemu ALE jest także lekarzem medycyny pracy.Wcześniej prosiłam ją o dopuszczenie do pracy ale Ona nie chce słyszeć o moim powrocie do pracy.Faktem jest ,że musiałabym jechać na p/bólowych .Jeśli nie zmieszczę się z zabiegiem w tych 182 dniach to co dalej.Wiem zasiłek rehabilitacyjny 3 m-ce a potem zakład moze rozwiązać ze mną umowę o pracę ,prawda to czy fałsz.I takie to sprawy nie dają mi spokoju.

Może to nie powinno zawracać mi mojej głowy ale nie mogę spokojnie myśleć .Wizyta u neurogchirurga coraz bliżej ale wczoraj konsultowałam wynik z neurologiem i on twierdzi na 100% do zabiegu ,czyli usłyszałam to co dawno było wiadomo ale czas oczekiwania na zabieg mnie mocno przeraża.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Jakie leki Wam pomagają w walce z bólem .
Grażyna.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: