Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-08-2009, 23:51:00

ABC KURACJUSZA POOPERACYJNEGO
Może ktoś zechce skorzystać z tych informacji
1. Po pobycie szpitalnym można złożcyć wniosek do NFZ na rehabilitację w ramach szpitala uzdrowiskowego .Obigujący jest jednak termin złożenia wnisku (brak jednolitych wskazań ) 3 -6 miesięcy od pobytu w szpitalu z załączona kserokopią wypisu . Najlepiej dowiedzieć się w swoim regionalnym oddziale NFZ.
2. Lekarz specjalista może wystawić skierowanie bezpośrednio do wybranego szpitala uzdrowiskowego . Takie skierowanie wysyłamy wraz z załaczoną kserokpia dokumentacji -wypis , MRI pod wybrany adres .
3. Rehabiliatcja w ramach prewencji rentowej ZUS .Tu róznie można trafic jesli chodzi o kometencje i czesto ZuS sam się dopomina o swoja ofiarę w ramach weryfikacji długich zwolnień. Lekarz prowadzący leczenie może sam wniskować o taka rehabilitację
http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=420
I tyle dziesiejszej nocy Z.

gość
02-08-2009, 07:21:00

Zosia to nas skarb wiedzy i nasza podpora , podziwiam Ciebie Zosiu za tą cierpliwość do nas ,JESTEŚ WIELKA. Każdemu po kolei tłumaczysz i wspierasz.
Renatko posłuchaj rady Zosi , my wszyscy to przechodziliśmy a teraz widzisz czasem wspólnie imprezujemy i się śmiejemy . Za kilkanaście dni dobijesz do nas zapraszamy podziel się uwagami po operacji i co najważniejsze będziemy Ciebie wspierać cały czas obiecujemy . Trzymamy kciuki za Ciebie . Będzie dobrze . Pozdrawiam Gosieńka
gość
02-08-2009, 07:35:00

Wielkie podziękowania dla Zosieńki.
Renatko będę trzymała kciuki. Serdecznie Cię pozdrawiam.
Szanowny Komitecie ZLOTU SZYJEK jestem z Legionowa woj. mazowieckie Elżbieta.
Forumowiczka
02-08-2009, 07:57:00

Dzień Dobry! Wstawać Śpiochy ! Tu Rozgłośnia Dyskopatyczna

Musiałam wczoraj opuścić imprezkę "po angielsku" bo Komitet Zarządzający zwołał nocne posiedzenie.
Kurde, oni mnie wykończą . Kazali mi w niedzielę iść na forum...

Kolejne podsumowanie:

1. JANUSZ - Toruń
2. ZOSIA - Warszawa
3. GOSIEŃKA - Szczecin
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa
5. ANNA - Goleniów
6. JANO / JANECZEK - Kraków
7. RENATA - Warszawa (?)
8. ELŻBIETA - Legionowo

Nikogo nie pominęłam?

Renata, Zosia już napisała tyle, że nic dodać, nic ująć. Opowiesz nam jak teraz jest na Szaserów, prawda? Liczymy na to.

Aby było nam dobrze w niedzielę, Komitet zarządził przesłanie Wam przeboju nr 1 z TOP 10 - Interia.pl . Jeśli nie wszyscy macie głośniki lub słuchawki to będziecie musieli zakupić...

http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/gosia-andrzejewicz-otworz-oczy,257732

Spinka
Spinka
gość
02-08-2009, 08:06:00

Przebywanie na forum Spinka to jest przyjemność , ja jak tylko otwieram oczy do pierwsze kroki to gimnastyka a potem komputer dopiero później śniadanko , mycie itd . No może w odwrotnej kolejności . Miłej niedzieli ja biegnę poleżeć na działce na leżaczku . Gosieńka
gość
02-08-2009, 08:11:00

Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni Renatko to ja jestem po przeczytaniu Twojego wyniku zdrowy jak rydz lub Rydzyk tak jak pisze Zosia wszystkie pytania na prawdę jest lepiej spisać niż potem umknie coś a z lekarzami jest różnie potem zostaniesz bez odpowiedzi , dalej nie komentuje

Spinko ja nie śpię juz od dawna ale coś ni po tej wczorajszej imprezie net nie chodzi chyba nie zadziałało najlepsze moje lekarstwo na kaca i przez to kłopoty z netem zaraz posłucham lubie Gosie Andrzejewicz
gość
02-08-2009, 08:30:00

Właśnie słucham i piszę do was mam nadzieje że ta pogodna niedziela mimo dolegliwości nastraja was romantycznie i leczyćie kacyka w ciszy i spokoju ja chyba wykorzystam pogodę pójde na mój ogromny taras opalać to blade ciało taras wielkości 80x160 będę musiał się poskładać przy moim wzroście 187 cm więć życzę wam spokojnej niedzieli może wieczorem rozkręcimy imprezkę i oby wisienka mi znowu nie zaszkodziła
Początkująca
02-08-2009, 08:55:00

Spinko, jeszcze ja-kłania się Białystok , pozdrawiam, wkrótce tu zajrzę
gość
02-08-2009, 11:05:00

Witam
A ja sobie z tych na P dziś porowerkuję na swoim poczciwcu co to ma stosunek siodełka względem kierownicy odpowedni co by głowy zbytnio nie odchylać -ku pamięci dla Nówek .
RENIU w moim nocnym tekście wkradł się mały błąd , oczywiście chodziło o dr.Manowca (dr. Mandat też pracowł na Szaserów i niedawno i nim pisałam stąd pomyłka )
Radosnego leniuchowania i do miłego spotkania .
Z
gość
02-08-2009, 15:13:00

No widzę ze dziś imprezki chyba nie będzie potężny kac męczy po wczorajszym no to ruszam na spacerek z moim psiakiem może wieczorem wpadnę najwyżej wlejecie mi karniaka Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: