Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-08-2009, 04:38:00

Szanowny Komitecie ZLOTU SZYJEK Jestem z grodu Mikołaja Kopernika a jak mawiają dzieci w przedszkolu Mikołaj Kopernik mieszkał w Toruniu bo ma kuku na muniu więc jestem z Torunia woj kujawsko -pomorskie Janusz

No moi Drodzy wczoraj nie rozkręciła się żadna imprezka po ogólnym czwartkowym pijaństwie wczoraj wszyscy zdrowi byli ? chyba środki znieczulające w płynie pomogły o jak dużo nie potrzeba do szczęśscia

Sobota a ja Biedny od rana przy komp bo moje ukochane wnusiątko zostało na noc u dziadka wpakował sie do mojego łóżka i ani rusz gdzie indziej tylko bedzie z dziadkiem spał no i miałem fajną noc jestem skopany poobijany ale szczęśliwy walne z trzy kawki i będzie ok zaraz pewno będzie sie mleka domagał muszę mu zrobić Pozdrawiam wszystkich życząc miłego bezbolesnego Dnia
Forumowiczka
01-08-2009, 05:54:00

Acha. No to zostaje odnotowane, że będą pierniczki . Wiadomo, toruńskie pierniki - jedyne prawdziwe !

Sobota u mnie to dzień niezbyt ciekawy. Rodzinka na głowie i ja, indywidualistka i dusza niepokorna z natury muszę się dostosować do ich rytmu .

Ale nic to, rozkręcajcie imprezkę, może wpadnę pm (jak mawiają Anglicy

Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 08:22:00

Spineczko, wiesz ,że trzymam kciuki za Twoją inicjatywę .
Oj , by się zadziało
Do listy obecnosci dopisz Warszawę

DAKARDO -co u Ciebie ? Mam nadziję ,że Twoje dłuższe milczenie to tylko efekt pobytu na rehabilitacji uzdrowiskowej .Napisz kilka słów czy jest jakiś postęp w leczeniu .Trzymam kciuki i oby udało Ci znaleźć dobrą drogę do poprawy samopoczucia .Pozdrawiam Cię cieplutko.
Dobrego dnia Wszystkim życzę. Zosia
gość
01-08-2009, 08:48:00

Do listy proszę dopisać Szczecin . Ja wczoraj po raz drugi od operacji brałam leki bo mnie bolało ale nie szyjka ani kręgosłup ale zmarzły mi nogi jak siedziałam na działce i zaczęły mnie b.b.b. bolec jajniki . Dopiero tableteczka , ciepła kąpiel i ciepłe łóżeczko pomogło i dzisiaj jest ok . Imprezki wczoraj nie było trzeba było się ratować . Wszystkim miłego weekendu ja jadę na działkę poleżeć w cieniu bo u nas bardzo ładna pogoda w was tez śledziłam mapę pogody . Gosieńka
ps. do zobaczenia wieczorkiem na naszej imprezce
Forumowiczka
01-08-2009, 14:22:00

Czyli robimy pierwsze podsumowanie:

JANUSZ - Toruń
ZOSIA - Warszawa
GOSIEŃKA - Szczecin
SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa

Hello ! Jest ktoś z południa Polski ?

Gosieńko, pogoda u mnie na Mazowszu piękna, słonecznie, aż miło wyjść do ogrodu z domu. Gdy nadejdzie czas imprezki będą u mnie grały świerszcze - na całego. Brzęczą tak, że powietrze się trzęsie .
Zosiu, oj, będzie się działo... mówię Ci ... . ZLOT SZYJEK to nie byle co ! I to jeszcze jakich SZYJEK !!! Od butelek .

No to idę się szykować na imprezkę. Czy ja mam co na siebie włożyć

See you later...
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 15:17:00

Witam z tej strony kłania się Goleniów jak wiecie nadszedł czas i na mnie jutro jadę do szpitala na operacje.Dziękuje tobie Janusz spacery ktore mi zaleciłeś trochę pomogły .Pozdrawiam wszystkich odezwe się jak będe już w domu Anna zGoleniowa
gość
01-08-2009, 15:54:00

Anno Trzymam kciuki i jestem pewny że powiesz mi to co Tobie napisałem spokój jeszcze raz spokój i tego spokoju i cierpliwości Tobie życze
gość
01-08-2009, 16:39:00

południe polski już dwa razy pisało i nic
Forumowiczka
01-08-2009, 16:58:00

Tak? Gościu miły, pomóż Gdzie pisało?
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 16:59:00

a z krakowa o swoich kłopotach pisalo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: