Reklama:

2cm tętniak głowy - embolizować czy operować? (13)

Forum: Udary i tętniaki

Początkująca
12-11-2014, 12:34:50

Jeżeli z tętniakiem to tylko do Poznania do prof.Roberta Juszkata.Wejdźcie na forum "znany lekarz" i poczytajcie. On od kilkunastu lat robi wyłącznie tętniaki mózgu i serca. Miałam embolizację w listopadzie 2013 i gdyby coś takiego ponownie mnie spotkało nie zastanawiała bym się nawet minuty. Nie wiem jaką metodą miała mama operację w Poznaniu i w jakim szpitalu. Jesli chodzi o prof.Juszkata to tętniaki mózgu embolizuje wyłącznie w szpitalu im.Heliodora Święcickiego na ul.Przybyszewskiego 49. Na następny dzień po embolizacji normalnie się chodzi, a na jeszcze jeden wychodzi do domu. Szczerze współczuję wszystkim którzy stracili bliskich .Pozdrawiam.
gość
13-03-2018, 07:06:55

Witam. Może pani powiedzieć w jakim szpitalu miała operację pani mama . Czy był to szpital na ul Przybyszewskiego u profesora Juszkata. Proszę priv bo mało tu zaglądam. iwonah76@tlen.pl
gość
01-07-2021, 19:12:55

Gość 2013-11-21 01:03:25
Witam. Możesz coś więcej o tym Poznaniu?
Ja będę operowana w Poznaniu przez prof Juszkata wspaniały specjalista operuje w szpitalu na Przybyszewskiego przyjmuje prywatnie ale wszystko załatwia jego klinika skierowanie termin operacji

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: