Reklama:

2cm tętniak głowy - embolizować czy operować? (13)

Forum: Udary i tętniaki

Początkująca
16-08-2013, 19:48:35

Dzień dobry. W tamtym tygodniu mój brat dowiedział sie, że ma 2 cm tętniaka. udało mi się go szybko zapisać do neurologa i już jesteśmy po wizycie. Jednak mamy twardy orzech do zgryzienia: lepiej wybrać embolizację w Kielcach czy operacje w Rzeszowie? Co doradzacie i czy w tych szpitalach mieliście już podobne zabiegi?
Proszę o pomoc
gość
06-10-2013, 22:27:50

Witam
obecnie znajduje sie w podobnej sytuacji jak powyżej, proszę o informacje co państwo wybrali i w ogóle jak oceniani są specjaliści z rzeszowa pod względem operacji tętniaków mózgu czy można im zaufać? gdzie szukać pomocy gdzie udać się z dużym tętniakiem mózgu, proszę o porady i pomoc
gość
22-10-2013, 14:01:12

Witam ja miałem embolizację tetniaka mój bł mały 4 na 3 mm
Początkująca
23-10-2013, 11:43:22

Witam. Wybraliśmy Kielce jednak czas oczekiwania nas dobija. Lekarz nie ustalił konkretnego terminu przyjęcia do szpitala. Dlatego też pojechaliśmy do Krakowa. Tam mamy ustalony, konkretny termin badania i zobaczymy co to będzie. Po badaniu okaże się czy będzie zabieg czy operacja.
Początkująca
23-10-2013, 11:43:52

Witam. Wybraliśmy Kielce jednak czas oczekiwania nas dobija. Lekarz nie ustalił konkretnego terminu przyjęcia do szpitala. Dlatego też pojechaliśmy do Krakowa. Tam mamy ustalony, konkretny termin badania i zobaczymy co to będzie. Po badaniu okaże się czy będzie zabieg czy operacja.
Początkująca
17-11-2013, 07:27:11

Proponuję udać się do Poznania.Szpital Kliniczny im.Heliodora Święcickiego ul.Przybyszewskiego 49. Embolizacę nawet bardzo dużych tętniaków przeprowadza tam światowej sławy specjalista. Czas oczekiwania na zabieg około miesiąca.Miałam embolizację w listopadzie.Pobyt w szpitalu 3 dni.Jeżeli jesteście zainteresowani podam bliższe dane i cały proces organizacji. Pozdrawiam. JAHRA
gość
21-11-2013, 00:03:25

Witam. Możesz coś więcej o tym Poznaniu?
Początkująca
24-11-2013, 22:36:38

Witam. dziękuję za pomoc ale już zostaniemy przy Krakowie. Termin operacji mamy ustalony. Jednak embolizacja nie wchodzi w grę. Konsultowaliśmy jeszcze z innym specjalistą neurochirurgiem i powiedział, że tylko operacja może być. Ze względu na to, że tętniak uciska nerw wzrokowy nie zaleca się go embolizować. Już sama nie wiem co o tym myśleć
gość
30-03-2014, 21:42:47

Moja mama po embolizacji niepeknietego tetniaka tez tak duzego zmarla wlasnie po operajcji w Poznaniu dostala udaru. Szpital stary, obskorny. Przed zabiegiem nikt nie byl mily dopiero jak sie nieudalo wszystcy byli mili i kazdy lekaz mial inna wersje. Niektorzy lekarze i pielegniarki byly super bardzo pomocni oddani pacjetom. inni ukrywali prawde i klamali jak sie pozniej okazalo.Po zabiegu powinna lezec bez ruchu ale pielegniarka kazala jej usiasc i sie przekrecic na bok moze to sie przyczynilo choc objawy miala juz po wyjechaniu z bloku oper. Blok operacyjny oddalony bardzo od oddzialu ok 10 min drogi. Wspolczuje wszystkim z tetniakiem. Bardzo trudna decyzja wiem bo ja tez podejmowalem razem z rodzina.
gość
12-11-2014, 12:17:30

Znajdź w internecie prof.Robert Juszkat. Jest to bardzo znany specjalista od embolizacji tętniaków Umawiasz sie na wizytę w Przychodni Profmedica w Poznaniu na ul.Kutrzeby.Jedziesz. Jest to wizyta prywatna. Dostajesz skierowanie do szpitala mi czekasz około miesiąca na wezwanie. Pozdrawiam. Telefon na Kutrzeby 16G:618526666.Po
Gość 2013-11-21 01:03:25
Witam. Możesz coś więcej o tym Poznaniu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: