Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-02-2012, 13:24:10

Oddam wiatr w dobre ręce! Nawet dopłacę! Tu w Gdańsku pi.......dzi jak diabli trzeci dzień. Macie rację -pasuje- koniec ze szpitalami. Swoją poprzednią rehabilitację udało mi się przesunąć na koniec kwietnia a niedługo jak się dowlokę do ogólnego to składam na poszpitalne. Będzie to prawdopodobnie Połczyn bo tam wysyłają po moim zabiegu,
Vika
Wtajemniczona
25-02-2012, 14:29:37

Viko!
Mój mąż /szyjka z 2 implantami / jest po kuracji poszpitalnej w Połczynie.
Jest b. zadowolony z bazy zabiegowej i atmosfery jaka panuję w sanatorium.
Ponieważ to nie jego pierwszy pobyt w podobnych ośrodkach , więc ma skale porównawczą.
Polecam Połczyn!
Życzę jak najwięcej dni bez bólu.
wiesia
Wtajemniczona
26-02-2012, 21:27:32

Witam wszystkie szyjki i nie tylko!
Cóż to się stało ,że dzisiaj taka cisza na forum.
Przecież wiatr już przestał hulać i samopoczucie powinno się poprawić czego wszystkim i sobie życzę.
Wprawdzie ja piszę rzadko ale Wasze posty i dowcipy czytam .
Hej Halinko, Asiu-buraczku co u Was? Skrobnijcie coś proszę a i Ania po .. zamilkła a szkoda, a chłopaki pewnie czują się wspaniale i nie śpieszno im na forum.
Pozdrawiam wszystkich wracajcie bo nudno!
wiesia
Forumowicz
27-02-2012, 05:36:28

Wiesiu nie zawsze jest czas na pisanie a pogoda nie koniecznie jest wyznacznikiem do pisania ale postaram się Ciebie jakoś zadowolić
„Pożegnanie zimy " Ewa Zawadzka

Ostatnie wzgórki śniegu znikają na łące,
cała ziemia paruje i wyżej świeci słońce.
Bałwanek na podwórku już się zmienia w wodę,
a wierzby wokół domu puszczają pędy młode.
Lecz wiosna nie przychodzi choć ciągle o niej śnimy
bo boi się Marzanny złej wróżki śnieżnej zimy.
Nie zakwitną pierwiosnki, nie zazielenią się zboża
dopóki zła Marzanna nie odpłynie do morza.
Niekiedy wiosna przybywa a zima szybko znika.
zrobimy dziś Marzannę ze słomy i z patyka.
Śpiewając pieśń o wiośnie, spotkamy się nad rzeczką,
wrzucimy w nią Marzannę niech płynie, lecz daleko.
Babcia mająca problemy z pamięcią pyta wnuczka:
- Co to jest ten sex?
Wnuczek chcąc uniknąć kłopotliwej odpowiedzi mówi:
- To tak jakby się babcia najadła ogórków i popiła maślanką.
Więc babcia spróbowała jak mówił wnuczek i dostała rozwolnienia.
W drodze do kościoła tak ją przycisnęło, że już nie mogła wytrzymać, więc załatwiła się w rowie.
Kawałek dalej znowu.
Idąc dalej kolejny raz ją dopadło, więc zaszła się załatwić na pobliską budowę.
W końcu dotarła do kościoła, ale było już niestety po mszy.
Na to ksiądz podchodzi do babci i pyta:
- Babciu co się stało, zawsze byłaś pierwsza, jeszcze przed mszą, a teraz na koniec przychodzisz?
A babcia na to:
- Bo to, proszę księdza, wszystko przez ten sex! Dwa razy w rowie! Raz na budowie! I jeszcze mi się chce!
ks Janusz
gość
27-02-2012, 06:37:20

No cudnie dzień zaczynam, wchodzę na forum i cóż czytam? piękny wierszyk i kawał, który mnie rozśmieszył. Chyba będą ze mnie jeszcze ludzie, a już myślałam, że humor u mnie zanika. Dzięki Janusz!
U mnie czas wolno płynie, bo tylko mam domowe sprawy. Na diagnozę czekam, ale na razie się nie nakręcam.
Życzę wszystkim lepszego zdrowia i oby do wiosny. Jagoda
Wtajemniczona
27-02-2012, 07:23:15

Januszu!
Dziękuję za umilenie poranka to mi jest na dzisiaj b. potrzebne/ wizyta u stomat. i takie tam inne problemy/
Pozdrawiam wszystkich!
U nas pogoda wspaniała ale to tylko dzisiaj jutro podobno powtórka z rozrywki deszcz, wiatr i żaby z nieba..
wiesia
gość
27-02-2012, 09:47:59

Hej, PISARKA!!!!!!!!!
Nie masz dosyć tych ogłoszeń, tu ludzie się wspierają, a nie jakieś takie. Są inne fora do pisania, może dla PISARKI?
Pozdrawiam SZYJKI.Jagoda
gość
27-02-2012, 10:00:27

Aleśmy się wszyscy uchachali jak przeczytałam (przerwa na śniadanko)... całkiem jak w powiedzeniu, że miłość i s...czka przychodzą znienacka
U nas poranek cały przysypany na biało, teraz słoneczko wyłazi i jest radośniej. Całkiem jak z dyskopatami, raz lepiej raz gorzej. Trzymajmy się tego pierwszego.
Dobrego, radosnego dnia!
Pozdrawiam
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
gość
27-02-2012, 20:43:39

Jagódko, pisarką się nie przejmujemy, może nikt jej nie zauważa w realu i próbuje nieudolnie sciągnąc naszą uwagę. Niech się bidulka samorealizuje, skoro to jej w czymś ma pomóc
Wiesiu, ja nie zamilkłam, ja pojękuje cichutko ze strachu a rączki mi sie trzęsą i trudno paluszkami w klawiaturę trafić. Ja sie boję, bo równiutko za tydzień mam sie stawić na miejscu kazni, czyli w Akademickim Szpitalu na Borowskiej.
Strach, rany boskie
gość
27-02-2012, 22:27:51

Widziecie, jak stres mózg zżera. Zapomniałam sie podpisac, co niniejszym czynię
Ania po......

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg mojego syna
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
Reklama: