Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
10-12-2009, 14:19:02

Wczorajszy stres i dzisiejsze bieganie za zaświadczeniem dało mi popalić i wszystko mnie boli mam napięcie w ramionach takie ,że nie mogę się dotknąć.......a ból przemieszcza się po kręgosłupie do kości ogonowej, ale sprawę załatwiłam jutro rezonans .......późnym wieczorem
Pozdrawiam Szyjki.
Marta nie zrażaj się czasami brakiem tematu tylko szyjkowego ale czasami tak jest ,że nic się nie dzieje a nasze życie się toczy i podporządkowane jest niestety naszym szyjkom i tym też się warto podzielić.
ADA
Wtajemniczona
10-12-2009, 14:20:48

Dziękuję Zosi i Osi za szybką informację o dyżurze dr.Wilka
ADA
gość
10-12-2009, 14:30:35

Spineczko, zapraszam do Swoszowic koło Krakowa
http://www.uzdrowisko.krakow.pl/

Irek
gość
10-12-2009, 16:12:13

Spinko, byłam tylko zładlatego,że uważam,iz Doktor sam mógł mnie wpisać na tą op.bo powiem szczerze,że troszkę mi szkoda wywalonej kasy na hotel.A do wpisu myślę, że nie byłam koniecznie potrzebna A poza tym Naszego Doktorka nadal lubię
Ewa
gość
10-12-2009, 16:45:44

Marta jaki ton twoich słów pomyśl gdybyśmy tylko wedle schematu jechali czyli dyskopatia i tylko dyskopatia czy chciało by się Tobie zaglądać a tak n.p janusz Napisał do Spinki czy Irka Zosi i wielu wielu innych a w kontekście tej pisaniny napisze o Jezu jak mnie dzisiaj boli ale zaraz płynie odzew wsparcia i współczucia i już wiesz ze nie jesteś sama że są ludzie którzy doskonale Ciebie rozumieją i zapewniam Ciebie że jeśli wymagało by to Twojej osobie pomóc nawet w załatwieniu wizyty wielu z nas poszło by to zrobić i chociaż w taki sposób pomóc lecz bólu nikt nam nie zabierze musimy się z nim nosić i walczyć w każdy możliwy sposób Więc bardzo proszę nie obrażaj się na nas tylko pisz a nie pozostawimy Ciebie bez odpowiedzi i wsparcia Marta uszy do góry i dawaj co Cie boli
gość
10-12-2009, 16:56:54

Ewo zapewne pan doktor chciał byś zobaczyła stolicę w świetle jupiterów uśmiechnij sie nie warto śie rozpamiętywać chociaż wiem że ciągnęło Ciebie do wnusia Pozdrawiam Janusz

Irek widzę postanowiłeś ostro zawalczyć o siebie tak trzymaj a będzie dobrze i może Tobie uda się uniknąć operacji Trzymam kciuki

Ada a nie masz w wypisie szpitalnym jakie masz implanty?to przecież powinno wystarczyć a mało tego lekarz który Ciebie wysyłał to chyba wie czy w takim przypadku można robić rezonans czy też nie w przeciwnym razie nie wystawił by Tobie skierowania bojąc się o własną reputację

Spinko czy ta Twoja choroba już minęła? mam nadzieję że tak ja już w wtorek byłem na moim ulubionym basenie i mimo kaszlu nic mi nie jest i chyba będę nadal żył

Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
10-12-2009, 17:30:24

Ewa, nie wiem czy obecność przy wpisie jest konieczna... Chyba tak... ja też musiałam pojechać do doktora na Szaserów, później okazało się, że na Kasprzaka jest szybszy termin.
Moja choroba Januszu jeszcze nie minęła, mam jeszcze stan podgorączkowy, chrypkę (wyznaję, piję za dużo... syropku ), pokasłuję i jestem bardzo słabiutka po antybiotyku... buuuu...
Od minionego poniedziałku byłam umówiona na rozpoczęcie rehabilitacji barku i musiałam wszystko odwołać i przesunąć w czasie... cały czas mnie ten bark pobolewa ale czuję ogromną ochotę żeby go rozćwiczyć.
krak62 2009-12-10 15:30:35 Spineczko, zapraszam do Swoszowic koło Krakowa
http://www.uzdrowisko.krakow.pl/
Irek

Dziękuję .
Zobaczymy co dla mnie wylosuje Koło Fortuny NFZ !
gość
10-12-2009, 17:39:15

Januszu muszę walczyć i wygram. Skoro jestem na L-4 i wszyscy lekarze w koło mnie włącznie z orzecznikiem ZUS oraz ordynatorem neurochirurgi mówią że trzeba wykorzystać w pierwszym rzędzie wszystkie metody poza operacyjne to walczę do końca
Każdy dzień to walka - jak mówił Che Guevara

Pozdrawiam
Irek
Forumowiczka
10-12-2009, 18:44:24

1. PIRANIA1 - Olsztyn
2. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl - Skype: skromniak2 - gg: 7435779
3. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
4. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl - Skype: gosienka4444 - gg11465861
5. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl - Skype: sun.on.line
6. ANNA - Goleniw - aniasz14@vp.pl - gg: 9324368
7. JANO (Janeczek) - Krakw
8. RENBAZ (Renata) - Warszawa renbaz@tlen.pl - gg: 12835246
9. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
10. MARTTKA - Białystok
11. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
12. BOŻENA - Wrocław - ixodida@neostrada.pl
13. FURION30 (Marcin) - Zabrze m_semenowicz@onet.eu Skype:grekoo30 - gg:10867934
14. DOROTA - Ostrołęka e.d.g@wp.pl - Skype: dorka1130 gg: 10208155
15. Ania - Białystok - andrzej97@autograf.pl
16. Amadobo (Ania) - Wrocław - gg: 3348670
17. Piesmaxik (Ewa) - Ostrda - eb125@wp.pl
18. Tamara - Białystok
19. Emila -Wrocław - emila1967@wp.pl
20.ADA(Dorota) - Wyszkw -dorakami@op.pl - gg 3996241
21. krak62 (Irek) - Krakw - ir62@o2.pl
22. Staszek - Poznań - Staszekwol@poczta.onet.pl
23. Bartuzi - Konstancin-Jeziorna - mail: bartosz_olszewski@o2.pl
24. Osia (Małgorzata) – Warszawa – 1431wima@gmail.com
25.Maciej N.- Grodzisk Mazowiecki- bremnes@onet.eu gg 1492276
26.Paweł -Płock- numajanko@wp.pl - gg 7000709
27.Goja 35-Warszawa - gosiajaw74@o2.pl -skype : gosiaczek681, - gg 10417374

Jeśli są osoby chętne do dodania swoich kontaktów -zapraszamy
Forumowiczka
10-12-2009, 19:05:16

Janusz , co prawda pytanie nie do mnie ale odpowiem. W pracowni gdzie Ada ma badanie jest chyba od niedawna wymóg zaświadczenia o braku przeciwwskazań. Mnie w tej samej pracowni uprzedzono od razu przy zapisie. Zbędna formalność . Recepcjonistka ledwie musnęła wzrokiem nawet nie czytając.zaświadczenie pozostało u mnie więc chyba nie jest nikomu potrzebne jako formalna podkładka .
Ada sory , wyleciało mi z głowy żeby Ci o tym wspomnieć bo to jedyne miejsce gdzie jest taki bzdurny wymóg .
Najważniejsze ,że trafiłaś w pracowni na życzliwego człowieka . Co się najeździsz to Twoje
Ale może szczęśliwie nic nie wyjeździsz czego Ci z całego serca serca życzę
Ada skoro technik tak zyczliwy to moze uda się upiec jeszcze jedną pieczeń .Po wynik zapraszają następnego dnia ale możesz spróbować jeśli nie będzie to pora super nocna poprosić o opis od razu.
Użyj swojego uroku -wiesz, stres ,odległość , ból i co tam sobie jeszcze wymyślisz z dodatkiem serdecznego uśmiechu.Powodzenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: