Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-12-2009, 18:27:30

Spineczko jest mi bardzo przykro że Ciebie dopadło jakieś głupie choróbsko . Trzymaj się i nie daj się. Wszystko musi być dobrze.
Kurde a pierogi to jednak podstawa w Krakowie na Wigilię na Rynku rozdają gratis.

Pozdrawiam, Irek
Forumowiczka
07-12-2009, 18:44:26

Spine 2009-12-07 18:20:44 Zosieńko, wiesz jak to ze mną jest... do nieba prędko nie pójdę Aniele, musisz mi jeszcze sporo korepetycji dać . Na razie zbyt często ulegam podszeptom złego :>

Spineczko z tym partnerem , którego mi ofiarowałaś to mogę Cię tylko na złą drogę sprowadzić a wtedy to już tylko wspólna otchłań przed nami

Nareszcie wszycy wśród swoich
gość
07-12-2009, 18:55:14

Już spotkanie umieszczone na fotosiku ciekawe co robiły drogie panie że nagle się tak pochorowały ? Życzę Jak najszybszego powrotu do zdrowie Janusz
Forumowiczka
07-12-2009, 19:08:51

Janusz dziękuję
Jak zwykle niezawodny
gość
07-12-2009, 19:28:49

Gość 2009-12-05 19:32:08 ja dzisiaj poszedlem na takie lozko masujące Ceragem, instruktorki mi powiedzialy ze moje problemy z kregoslupem wynikają ze skrzywienia i bede to miec zawsze. Nie wyobrazam sobie zyc tak jak 90 latek w wieku 21 lat. chyba popelnie samobojstwo

Dzisiaj forum żyje, proszę pomóżcie Gościowi. Jakieś łóżka, targnięcie się na życie, zrobiłem co mogłem. Taki młody i pisze głupoty. Zosiu , Januszu wpłyńcie na niego jesteście tutaj podporą tego forum.

Irek
Forumowiczka
07-12-2009, 22:05:44

Irek ,ok.Tylko jak pomóc przy tak znikomych inforacjach .
Wyguglałam to łóżko masujące -bajer do gabientów odnowy dla ogólniej poprawy kondycji -wszystko czyli nic.
Napewno nie dla przypdków poważnych schorzeń kręgosłupa wymagajacych indywidualnej terapii.
A chłopak nie podaje jakie dolegliwości go trapią .
Jeśli są to dokuczliwe bóle połączoen z neurlogią to najprostszą drogą jest diagnostyka u neurologa , ortopedy, lekarza rehabiliatcji a nie instruktorki (czego ?)
Inna sprawa ,że młodzi bywają spławiani jako niegodni takich cierpień.
Forumowiczka
08-12-2009, 08:51:46

Co do Gościa w wieku 21 lat - łatwo jest coś napisać ot tak sobie. Ale Zosia kiedyś już zwróciła uwagę, że monitor nie ma twarzy i gdy czyta się takie słowa to ogarnia człowieka uczucie niepokoju. Więc odezwij się może Gościu i powiedz, że z Tobą wszystko ok.
hamer 2009-12-07 19:44:26
Spineczko z tym partnerem , którego mi ofiarowałaś to mogę Cię tylko na złą drogę sprowadzić a wtedy to już tylko wspólna otchłań przed nami

Wiesz, ja Ci Diabła tak dla równowagi podarowałam... bo tak pożadliwie patrzył z półki i był wściekły, że nie ma swojego Anioła coby go na złą drogę sprowadzić. Czyżby już mu się udało?
Co to się będzie działo w Zakopanem...
Zosiu, z Tobą i w otchłań pójdę!

Bardzo Wam dziękuję za życzenia zdrowia, dziś rano miałam "tylko" 37,7 stopni więc chyba Augmentin i towarzyszące wynalazki robią swoje. No i Wasze dobre myśli . Siedzę właśnie owinięta w kocyk i popijam herbatkę aroniową.

Januszu, otóż właśnie o to chodzi, że ja nic nie zrobiłam żeby się pochorować bo INFEKCJA (bardzo brzydka, bardzo ) mi przeszkodziła!

Szyjki na zdjęciach to eleganckie kobiety, ADA w apaszce, zgodnie z naszymi trendami . Poznaję także Zosię i Osię. Ale kim jest czwarta Szyjka??? Albo nie doczytałam albo gorączka mi coś w mózgu zepsuła...
Forumowiczka
08-12-2009, 09:44:46

Spienczko,żebyś nie musiała swojego mózgu za karę stawiać do kąta bo z nim wszystko w najlepszym porządku --nasza czwarta Szyjka to Ela

Radosnego dnia Z.
gość
08-12-2009, 10:45:16

Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów

przesyła St. Św.
gość
08-12-2009, 11:41:53

Cieszę się Ewo,że jest ktoś z wybrzeża. Dopiero odkryłam to forum i w wolnych chwilach czytam od początku.Jesteście już obeznani w temacie więc proszę o pomoc: mój kochany implant typu peek po blisko trzech latach wygląda jak świeżo zamontowany -nie ma zrostu-chociaż pozostałe zaaklimatyzowały się wspaniale. Czy to normalne? Doktor też zdziwiony ale myślę ,że w styczniu i ten problem się rozwiąże! Czy ktoś spotkał się z takim czymś? Myślę,że zrobicie spotkanko nad morzem!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: