Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-07-2009, 16:43:00

Witaj Janusz bardzo dziękuje za objasnienie mi mojego problemu.Ale już nie dlugo sama będe królikiem doświadczalnym i będe już wiedziała co i jak ale dziękuje że można liczyć na kogoś kto wyjaśni nam co i jak dziekuje Anna
gość
24-07-2009, 17:06:00

Anno największym podziękowaniem dla mnie będzie to jak po kilkunastu miesiącach napiszesz że czujesz sie dobrze i ze strach ma zawsze wielkie oczy 73
Forumowiczka
24-07-2009, 18:13:00

Słuchajcie, widzę, że od kilku dni nasz dyskopatyczny wątek jest na szczycie listy przebojów tego forum
Hmmm... czyżby jakiś urodzaj na dyskopatię szyjną?

A poważnie - to pytajcie jeszcze o wszystko i przede wszystkim NIE BÓJCIE SIĘ BAĆ OPERACJI - to jest naprawdę dobrze wróżący objaw.
My, już pokrojeni przez naszych neurochirurgów, jesteśmy i będziemy z Wami myślami !
Spinka
Spinka
gość
24-07-2009, 18:49:00

Podpisuję się dużymi literami pod Spinke . Do mnie lekarz powiedziała tylko głupek się nie boi . Bać się trzeba ale trzeba polepszać sobie komfort życia mamy w końcu 21 wiek . Pozdrawiam wszystkich i czekamy na kolejnych . Gosieńka
Początkująca
25-07-2009, 10:20:00

Dzisiaj zadzwonił do mnie "mój" pan doktor i poinformował, że operacja przesunie się o tydzień...dramat...już się nastawiłam psychicznie a tu taki numer...
pzdr,
Agnieszka
airwoman
gość
25-07-2009, 19:27:00

Witam mam pytanie
Ojcu wyskoczył dysk w odcinku lędzwiowym, po paru dniach stracił czucie od pepka aż do kolan(musi byc cewnikowany). W trybie pilnym w piątek przeszedł operacje(odbarczenie rdzenia). Czucie jeszcze nie wróciło(jedna doba po operacji), jaka jest szansa ze wróci mu pełne czucia i po jakim czasie po operacji powinny być pierwsze oznaki poprawy. Prosze o odpowiedz
gość
25-07-2009, 21:47:00

witam.jestem tu pierwszy raz, na 25 września mam wyznaczona operację C5-C6 w Łomży. Będzie mnie operował prof. Podgórski lub dr Skrzynski. Czy ktoś był operowany przez ten zespół?Jakieś opinie o tych specjalistach? Boje się ,bo jestem zielona w tym temacie, dobrze,że to forum istnieje...
Początkująca
25-07-2009, 21:52:00

aha, zapomniała dodać do pytań powyżej-kiedy sie dowiem jaki implant będę miała załozony?od czego to zależy?
Forumowiczka
26-07-2009, 07:21:00

Witaj,

oto opinie o lekarzach, o których zapytałaś:

Prof. Jan Podgórski
http://www.***/lekarz-20913-prof-dr-hab-n-med-jan-podgorski-neurochirurg-warszawa.php

dr Skrzyński
http://www.***/lekarz-25968-dr-skrzynski-neurochirurg-warszawa.php

Na implantach się nie znam, może odpowie Ci ktoś inny.

Spinka
Spinka
gość
26-07-2009, 10:09:00

Witam Gościu jeśli chodzi o twoje pytanie to jest trudno wyrokować kiedy wróci i czy wróci pełne czucie Twojemu ojcu wszystko zależy od tego jak dlugo nerw był uciskany i umiejscowiony na ile został uszkodzony ale na ten temat powinien wypowiedzieć sie lekarz operujący który widział wszystko z perspektywy fachowca po prostu musisz z nim porozmawiać na pewno udzieli rad i fachowej pomocy .

Marttka jeśli chodzi o twój implant to o tym jaki będziesz miała wstawiony decyduje lekarz bo implantów troche jest i trudno powiedzieć jaki Tobie wstawia i czy tylko skończy sie na implancie ? O tym musisz porozmawiać z lekarzem a na pewno udzieli Tobie konkretnej odpowiedzi wraz z opisem właściwości danego inplantu Pozdrawiam serdecznie Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: