Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-06-2012, 18:04:56

Paulinaaa, Szukaj dobrego rehabilitanta, przy pierwszej wizycie powinien dać odpowiedź, nożyk albo Ciebie wyciągnie z tego bagna. Masz 23 lata (piękny wiek), pracujesz jako kelnerka (podaj nazwę pubu), po zabiegu możesz nie wrócić do zawodu.
Asiu, ostatni front jaki przeszedł przez Kraków to było w styczniu 1945 r. Później to małe walki podczas wojny Jaruzelki. Jak mi mówił pewien lekarz - panie Irku na wszystko najlepszy jest sen .
NUMERO UNO to wszyscy ludzie związani z tym paskudnym wątkiem
===============================
Kocham życie, bo mocno daje w dupę.
===============================
Miłego,Irek
krak62
Forumowicz
27-06-2012, 18:13:23

buraczek 2012-06-27 19:22:30 Reszta Pogodynek - czujecie ten wpływ, czy tylko mnie tak meczy?
Asia
TYLKO CIEBIE bo za bardzo filozofujesz
tak tak to ja Raf
Paulinaa ja to Cię nie chcę straszyć ale te Twoje objawy to wesołe nie są , moje przy Twoich to jak brukowiec do poezji Buraczkowej

Masz 23 lata (piękny wiek), pracujesz jako kelnerka (podaj nazwę pubu), po zbiegu możesz nie wrócić do zawodu.
TY cwaniaku już od razu nazwa pubu na browara byś się chciał załapćale wiesz ja jestem skromny i się o to nie zapytam bo Ty to zrobiłeś i jak bedziesz jechał to wiesz w2 będzie raźniej
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Początkująca
27-06-2012, 18:17:48

nieee już od miesiąca nie pracuję w restauracji udalo mi się dostać na staż w banku więc nie dźwigam już nic na szczęście...objawy no cóż są b. bolesne ale przez to jak mnie lekarze traktowali ze wzgledu na moj wiek i lekcewazyli to ze im mowilam ze mialam dwa wypadki no coz nauczylam sie chyba z nimi żyć, tylko, że jest gorzej z biegiem czasu niestety
gość
27-06-2012, 18:30:30

Tu Pogodynka Wschodnia- dzisiaj odczuwam ból lewej ręki od łokcia do nadgarstka, mam od południa takie chwilowe ale mocne rwania po zewnętrznej stronie przedramienia (nie po wierzchu) aż do zewn. części dłoni… i co ciekawe nie mam rwy barkowej, która dawno ustąpiła.
U nas w nocy ma padać, w dzień było słonecznie i niezbyt ciepło, ale wczoraj wiało jak za cara… mało głowy nie urwało. I jak tu się dobrze czuć, jak nawet nie dyskopaci narzekają na wszelkie bóle i rozbicie.
A w weekend będziemy zdychać z upału, takie skoki to twardziela mogą wykończyć… jakoś damy radę!
Paulina zmień poduszkę na bardziej miękką i przyjazną, ja tak zrobiłam, bo też spałam jak na kamieniu na tej poprzedniej.
Irek dobrze Ci radzi – próbuj się jeszcze jakoś ratować, będziesz wiedziała po konsultacji w lipcu.
My tu z Irkiem płyniemy pod prąd, jeszcze trochę i nas stąd wymeldują...
http://www.gortomed.pl/poduszki_orto.php
model górny
http://www.s-med.pl/szczegoly/345/dr_sapporo_poduszka_ergo_plus
poduszka z pamięcią kształtu(specjalna pianka, a nie gąbka) miękka, przyjemna
http://www.drsapporo.com/?page=product&id=14
ta z kulkami jest super!
Miłych snów
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Początkująca
27-06-2012, 18:43:49

niee na samą poduszkę nie narzekam, jest bardzo miękka i dopasowuje się do osoby, chodzi o to, że jak leżę to czuję taki ból uciskowy z tyłu czaszki i nie jest on związany z samą poduszką. szczerze powiedziawszy byłam u kręgarza- masażysty( kiedy byłam już kompletnie załamana, nim ktoś chciał mi pomóc) nastawiał mnie masował i stosowal akupunkturę tzn wbijał małe szpileczki i chodziłam z nimi po 2tygodnie, ale efekty były krótkotrwałe niestety
Forumowiczka
27-06-2012, 18:44:19

anTosia dzięki.
A wymeldować was nie wymeldujemy :)
Dla mnie jesteś pozytywnym przykładem, ze jak nie ma absolutnej konieczności skalpela, to z tymi rwami tez da się jakoś żyć :)
Asia
P.S. Poza tym jakby ciebie nie było to Raf zrobiłby ze mnie mielonego, a tak przynajmniej ty mnie rozumiesz :)
Broń mnie!
gość
27-06-2012, 18:54:59

mielonego....???????
olee, olee, olee, olee... nie damy się, nie damy się
Jakby co, to już mam w zanadrzu taki rymowany paszkwil na Tego Kucharza - poezja romantyczno-kulinarna
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Początkująca
27-06-2012, 18:58:45

PS bardzo dziękuję za cenne rady, będę próbować i działać dalej, zobaczymy co lekarze wykombinują a jeżeli chodzi o pogodę to też odczuwam jej zmiany ręce rwą wtedy jak oszalałe, ale dziś u mnie jest w miarę spokojnie :)
Forumowicz
27-06-2012, 19:32:57

buraczek 2012-06-27 20:44:19 anTosia dzięki.
P.S. Poza tym jakby ciebie nie było to Raf zrobiłby ze mnie mielonego, a tak przynajmniej ty mnie rozumiesz :)
Broń mnie!
ale ja Cię rozumie i to b. dobrze chociaż jak przeczytałem posta o kleszczu i woreczku i na badania go czy nie jest nosicielem czegoś tam to normalnie L wskoczyło mi na S a S na C a C przeskoczyło na Twoją szyszynkę czy szyszkę no to twoje monstum:)
P.S.
Na mielonego to trza zapracować ale możesz być ...
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowiczka
27-06-2012, 19:36:23

hindus_ka
Jakby co, to już mam w zanadrzu taki rymowany paszkwil na Tego Kucharza - poezja romantyczno-kulinarna
oj, twoich niesamowitych rymów to każdy się boi - są dowcipne i cięte :)... i cudowne :)
A ja w końcu uwalniam was od mojego dzisiejszego wisielczego humoru. U mnie od 10 minut pada i z każdą kolejną minutą wracam do życia. To jest jak jakieś czary - wszystko mi samo przechodzi.
anTosiu oby i do ciebie ta zmiana już dotarła i żeby ci tez przeszło - trzymam kciuki!
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: