Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
08-09-2010, 16:27:11

w biziela ,nie ma dobrych w tej dziedzinie więc do wojskowegop wal w bydzi lub do dr.Zaborowskiego w Grudziądzu bo to jeden z najlepszych neurochirurgów(wiem bo sam miałem tam dwie operacje i czekam na kolejne dwie)Pozdrwiam
gość
09-09-2010, 13:23:16

Drogie Szyjki, dostałam przydział szpitala uzdrowiskowego- Cieplice 10 listopad!
Dobrze,że mam bezpośredni nocny pociąg z Gdańska do Jeleniej Góry a Tam znajomych, którzy się mną zajmą.
Co ja tam będę robiła w taką pogodę? może nauka "jazdy na nartach"albo na jabłuszku!
To nic wyśpię się i odpocznę, bo ostatni czas mnie nie rozpieszczał. na szczęście u mojej mamy nie ma dalszego onkologicznego leczenia, wystarczyła operacja.
Pozdrawiam Vika
Początkująca
09-09-2010, 16:26:58

Vika to sobie odpoczniesz w cieplicach, świetne są tam warunki w ośrodkach, mój tata był już w 3 chyba i jest naprawdę zadowolony. w ogóle piękna starówka jeleniogórska. Zazdroszcze Ci normalnie, ja pojade do tej jedliny mam nadzieje ze coś tam ciekawego jest hehe :)

pozdrawiam
gość
09-09-2010, 21:49:57

Elu, co u Ciebie? Chyba to juz czas na Twoja operacje? Jak sie czujesz?

Zosiu a Ty milczysz, czy zle sie czujesz?

Szyjki, które wybieraja sie na wczasy prosze o porade a mianowicie jak to sie zalatwia, czy ubezpieczenie dodatkowe zwraca tak, jak za szpital, bo ja rózne opinie slyszalam.

Pozdrawiam wszystkich. Ala
Początkująca
10-09-2010, 06:41:14

Witaj, Alu! Jeszcze dwa dni mi zostały. Miło że pamiętasz. W środku mam wulkan i trzęsienie ziemi. Czasu mało, bo próbuję zrobić wszystko na zapas.
Zazdroszczę Tobie i innym Szyjkom, które są już po.
Pozdrawiam - Ela
Początkująca
11-09-2010, 20:54:31

Kochane Szyjki, jutro idę na oddział, a w poniedziałek podetną mi szyjkę Mam nadzieję wrócić za kilka dni. Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam - Ela
Forumowiczka
12-09-2010, 08:15:38

Ela, trzymaj się, wierz w poprawę. Życzę Ci wiele sił.

Hej Warszawianki i Ostrołęczanki . Niestety nie mogę się z wami spotkać 2 października bo dostałam zaproszenie na chrzciny. Proponuję więc zmiane terminu spotkania - na tydzień później, 9 października. Co Wy na to? oczywiście w Złotych Tarasach.
Komu pasuje ten termin?
Mam Wam wiele do opowiedzenia o CKR w Konstancinie.
Początkująca
12-09-2010, 10:53:05

Elu trzymam kciuki życzę żeby wszystko było ok

Pozdrawiam wszystkich ))
Początkująca
12-09-2010, 19:59:46

Elu, niech dobre Anioly czuwaja nad Toba i lekarzami, którzy beda Cie operowac. Ala
gość
14-09-2010, 19:05:43

Elu. od trzymania kciuków bolą palce! Myślę, że wszystko poszło dobrze i niebawem zobaczymy Ciebie na forum.
Już zapomniałam jak to czekanie wykańcza.

U mnie jak przypuszczałam nastąpił kryzys- odpuścił stres i dopadła niemoc. Czuję się jakby po mnie przejechał czołg i boli wszystko.Jeszcze na dokładkę pan motorniczy w tramwaju ruszył raptownie i wszyscy polecieli jak kartofle. Ja co prawda potłukłam tylko nogę ale szarpnięcie zrobiło swoje.
Trzeba teraz troszkę intensywniej po odpoczywać a za tydzień wizyta u ortopedy i decyzja co z łapkami, które są coraz słabsze i niebawem chyba nie podetrę czterech liter.
Fajnie było na urlopie gdy ręce podnosiły tylko kubek i sztućce ale teraz bez nadwyrężania łapek nie da się żyć.
Zobaczymy.
Cóż to Szyjki tak zamilkły? Zapadacie już w sen zimowy?
Musimy trochę pogderać aby nowi nie myśleli, że po zabiegach nas uzdrowili.
Pozdrawiam tych czekających i tych częściowo uzdrowionych Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: