Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
15-10-2009, 21:17:11

Cześć
Widzę, że dzisiaj wróciło "życie" na forum.

Witam Cię Goja w naszym towarzystwie. Jak rozumiem jedną z nas (Spineczkę) już poznałaś w realu. Może napiszesz coś więcej o sobie?

Zosiu cieszę się , że czujesz się już chociaż trochę lepiej. Myślę, że wizyta Spinki pomogła.

Janusz trzymam kciuki . Oby wyprawa Ci się udała, a zdrowie dopisało.

Spinko co pan doktor powiedział? Jak Twój palec?

Już nie mogę sie doczekać grudniowego spotkania.
Forumowiczka
16-10-2009, 06:44:14

e_d_g 2009-10-15 23:17:11
Spinko co pan doktor powiedział? Jak Twój palec?

Jak zwykle był uśmiechnięty, ciepły ale konkretny i rzeczowy. Poza tym uważam, że doktor Wilk to bardzo bystry człowiek. Szybko myśli i ma świetną pamięć . Rozmowa z nim to przyjemność.
Mam chyba powód do radości bo pozwolił na rehabilitację barku, oczywiście bez forsowania się. Wypisał kolejne zwolnienie lekarskie i umówiliśmy się na kolejne spotkanie - w listopadzie.

Palec już całkiem dobrze, dziękuję że zapytałaś .
Forumowiczka
16-10-2009, 08:29:12

Ja w kwestii powrotu życia na forum
Wpadłam żeby powiedzieć
DZIEŃ DOBRY
Dorotko , staram się jak mogę by nie dać się tej biedzie a wkład Spneczki niezastąpiony -grunt to dobry nastrój czego nam nie brakowało
A teraz dysyplinka i łóżeczko -ech SŁODKIE ŻYCIE
Początkująca
16-10-2009, 08:45:14

Cieszę się z tak miłego przyjęcia mnie do waszego grona. Cóż mogę o sobie powiedzieć? Jestem strasznym pędziwiatrem i okropnie ubolewam nad tym, że zostałam uziemiona, ale mam nadzieję, że tylko na jakiś czas

Dorotko dobrze się domyśliłaś poznałyśmy się ze Spinką co prawda przez przypadek, ale bardzo się z tego cieszę :)

Spinko masz rację - piwko do tego boczusia to idealny zestaw- aż ślinka cieknie-mniam
goja
Początkująca
16-10-2009, 11:35:20

Spinko ile dostałaś zwolnienia?
Wtajemniczona
16-10-2009, 11:53:31

Witajcie!!!!!!!
Witam ciepło naszą kolejną uczestniczkę forum , myślę ,że poczujesz się u nas dobrze a na pewno dostaniesz wsparcie psychiczne i rady jak sobie radzić kiedy nie wiadomo co z sobą robić. Nie przejmuje się ja też jestem niezły pędziłeb ale ciało samo powie ci........STOP....a w głowie zapali się czerwona lampka alarmowa i sam zrozumiesz , ze nadszedł czas zmian.
Byłam dziś u neurologa, powiedział ,że mam jeszcze niedowład w ręce i nodze i słabe napięcie mięśniowe i zalecił drobne ćwiczenia i kazał porozmawiać poważnie z rehabilitantem na temat rehabilitacji. Wogóle to bardzo się zdziwił ,że mój neurochirurg zostawił mnie z takim brakiem wiedzy i udzieli ł wyczerpujących wskazówek jak funkcjonować z implantem, był wyraźnie wzburzony, a już to ,że nie wyznaczył żadnej wizyty kontrolnej, to powiedział ,że jest to jawna kpina z pacjenta po takich operacjach, przytoczę cyt. "to nie jest skaleczenie palca ,gdzie człowiek sam sobie poradzi, tylko kręgosłup"
Tak więc widzicie, jak mój pan dr. traktuje pacjentów po operacji, bo do operacji jest miły i sympatyczny...a po do widzenia radź sobie sam człowieku.
Tak, więc pozostaje mi zapisać się do Wilka........
Pozdrawiam.ADA
Forumowiczka
16-10-2009, 12:49:10

dorakami 2009-10-16 13:53:3Byłam dziś u neurologa, powiedział ,że mam jeszcze niedowład w ręce i nodze i słabe napięcie mięśniowe i zalecił drobne ćwiczenia i kazał porozmawiać poważnie z rehabilitantem na temat rehabilitacji. "

Tak, więc pozostaje mi zapisać się do Wilka........
Pozdrawiam.ADA

Ada dobrze prawisz z wyborem nowego konsultanta.
Proponuje jednak zmianę kolejności .Z całym szacunkiem dla neurologa najpierw wizyta u dr. Wilka potem rozmowa z rehabilitantem na temat usprawniania .Tak będzie dla Ciebie bezpieczniej.

Nasz Wielebny obiecał pojawić się z pożegnaiem przed wyjazdem .Pędzi niczym wiatr czyli nic nowego w Jego wydaniu .
Janusz, szczęśliwej ,bezbolesnej podróży
Forumowiczka
16-10-2009, 13:15:08

goja35 2009-10-16 13:35:20 Spinko ile dostałaś zwolnienia?

Do 10 listopada. W okolicach tej daty kolejna wizyta kontrolna u doktora A. Wilka.
gość
16-10-2009, 13:42:48

Zosiu powolutku i z wielkim majestatem szedłem no i zostałem przyłapany tak na pewno wieczorkiem wpadnę by wam powiedzieć ciał

Witamy nowego członka naszego klubu zapraszamy do współpracy i cieszymy się że z nami jesteś
Wtajemniczona
16-10-2009, 15:10:44

Zosiu nie wiem ,czy uda mi się dostać do dr. Wilka przed 23.10 bo wówczas mam rehabilitację na mokotowskiej.
Czy dr. Wilk przyjmuje gdzieś na kasę chorych ,czy tylko wizyty prywatne wchodzą w grę......
Spineczko ,ty jesteś jego pacjentką to wiesz????????
ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: