Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-02-2012, 20:45:19

Do tej po korporektomii, tutaj na forum dowartosciowujesz sie i tak na widoku publicznym pokazujesz swoje zamilowanie do ekshibicjonizmu. Watpliwej wartosci ekspozycja.Dowiedz sie ze oprocz ciebie czytaja tutaj zwykli normalni ludzie a nie tylko wyuzdancy.Forum sluzy do udzielania i korzystania z porad zdrowia, nie zamieniaj ty i tobie podobni forum w dom publiczny.
Początkująca
17-02-2012, 21:21:21

TA po korporektomii ma na imię Ania.
Czytałam forum od początku, znalazłam tutaj wiele porad dotyczących zdrowia i ani jednej oferty domu publicznego. Jestem "zwykłym normalnym" człowiekiem i nie mogę się doczytać niczego "wyuzdanego".
Jeśli ktoś pisze że go szyja, czy plecy bolą, bo z czymś przeholował, to jest wyuzdany? No sorry!
Prosimy szanownych Gości o podpisywanie się imieniem, pseudonimem lub jakimkolwiek nickiem, bo nie wiadomo, czy gościmy jedną, czy więcej osób.
PS nikt nikogo nie zmusza do odwiedzin w "domu publicznym"
Joanna
gość
17-02-2012, 21:39:48

Gościu, Zosia jak dla mnie jest obecna cały czas, na początku, w środku i na końcu (choć końca nie widać, i dobrze) wszystkich postów. Zawsze w sensownych i fachowych wypowiedziach, jednocześnie pełnych ciepła i zrozumienia. Okazująca sympatię i współczucie będąc sama chorą, co jest sztuką, którą nie każdy potrafi się wykazać. Jej rady wielokrotnie powtarzane przez nią samą i cytowane przez innych forumowiczów, dostępne cały czas i aktualne. Zawsze podpisuje swoje posty, a jej adres mailowy napotkałam kilka razy czytając forum, zatem jeśli powoduje tobą troska o Zosię i inne starsze szyjki zachęcam do napisania na priv.
Pozdrowienia dla naszych poprzedników, którzy przekazali nam swe cenne doświadczenia.
Forumowicz
17-02-2012, 22:28:40

Ja jestem człowiekiem spokojnym i staram ważyć swoje słowa ale to co teraz powiem trochę będzie brzmiało wymownie .
BEZIMIENNY PALANCIE TEJ PO KOREKTOMI NIE JESTEŚ GODZIEN BUTÓW CZYŚCIC I TYLKO ZWYKŁY CHAM JAK TY MOŻE COŚ TAKIEGO NAPISAĆ
widzę ze takiemu prostakowi jak Ty nie potrzebne są rady a jedynie odpowiednie obicie ryja uważam ze co jakiś czas starasz się odzywać i mieszać po jaka cholerę to robisz sprawia tobie przyjemność obrażanie porządnych ludzi na temat których nic nie wiesz których nie znasz .
Powiedział bym dosadniej lecz jest to miejsce publiczne wiec nie chce a należało by więcej
ks Janusz
gość
17-02-2012, 23:15:29

Kochani, spokojnie. Nie zniżajcie sie do poziomu tego czegos, co czasem wcina się na forum i brużdzi. Szkoda na tekie cos nerwów. Widocznie dawno nie dostał tego o czym tu u nas czyta i go rozpiera.
Poza tym to coś ,co nas poucza .nie zna zasad dobrego zachowania i szacunku dla innych. Jako stara belferka przyjemnością stawiam niedostateczny za niestosowanie reguł grzecznościowych.
Pozdrawiam Cię drogi purytaninie ozięble /nie mylić z "tą" ozięblością i domieszką ironii.
Ania po korporektomii
gość
18-02-2012, 05:00:58

chora ekshibicjonistko ty nie wiesz co to jest poziom , ty jestes na dnie,nie wiesz co to wstyd, bo go nie masz.Dawno zapomnialas kiedy mialas operacje , tutaj zajmujesz miejsce potrzebujacym porad na temat zdrowia , a nie na temat twojego wynaturzenia.
Forumowicz
18-02-2012, 07:36:59

Do Gościa
Nie tylko brak tobie dobrego wychowania ale i też zwykłej przyzwoitości i Taktu umiaru w wypowiadanych słowach a tylko świadczy o tobie jak prostacki chamski tryb bycia prowadzisz na dodatek boisz się nam przedstawić a to już nie o wychowaniu świadczy ale o zwykłym plugawym tchórzostwie ciebie nie interesuje sprawa porad a jedynie złośliwość i pokazanie swojego nie spełnionego ja .
ks Janusz
gość
18-02-2012, 08:39:17

Szanowne,cierpiące szyjki!
Nie reagujcie na zaczepki tego sfrustrowanego, chamskiego i prymitywnego indywiduum, gdyby to coś chociaż raz w życiu cierpiało, to nabyłoby szacunku dla innych ludzi lub zadawałoby jakieś merytoryczne pytania z prośbą o rady.
We wszystkich (jego/jej?) wpisach nie ma ani jednego dotyczącej tego tematu, a jego celem jest tylko jest ubliżanie innym lub skonfliktowanie wszystkich i doprowadzenie do zamknięcia tego forum(widocznie komuś bardzo na tym zależy).
Ja dzięki Wam i istnieniu tego forum (a wcześniej przeczytałem je wszystkie od początku) w dn. 25 stycznia 2012r poddałem się bez obaw i jakichkolwiek wątpliwości operacji : spondylodezie szyjnej ze stabilizacją na poziomie C5/C6.
Dzisiaj jestem 24 dni po operacji i czuję się wspaniale(m. inn. dzięki Waszym poradom), jak na tak poważną operację, a groziło mi porażenie czterokończynowe z powodu obustronnego ucisku na korzenie nerwów rdzeniowych na tym poziomie.
Jeszcze raz proszę nie dajcie się prowokować takim co obrażają, krytykują innych , a sami nie mają nic sensownego do powiedzenia- po prostu należy takich ignorować.
Pozdrawiam i życzę wszystkim zaangażowanym na tym forum oraz wszystkim je czytającym dużo zdróweczka i życia bez bólu!
bych63
P.S.
Dziwię się,że moderator nie usuwa takich postów obrażających innych np.typu: "chora ekshibicjonistko", "twojego wynaturzenia". Są to słowa mocno obraźliwe i kwalifikujące się do postępowania sądowego, jeżeli ten ktoś nie ma na takie stwierdzenia opinii komisji lekarskiej.
P.S.2
Jak już ktoś wcześniej wspomniał:
"śmiechoterapia" jest jednym z pozytywnych elementów leczenia przewlekłych bóli- proszę o więcej "kawałów" na tym forum- jestem sztywniakiem, ale nieraz nieźle się ubawiłem.
gość
18-02-2012, 08:51:37

Mój dziadek, przedwojenny oficer, mawiał że nie każdy może kazdego obrazić/patrz Kodeks Boziewicza/. Zebym sie poczuła obrażona, musiałabym osiągnąc poziom tak niski jak to coś, co mnie obrzuca komplementami i w dodatku boi sie podpisać.
Gdyby "to" bylo kobietą /a pewne podejrzenia mam/, to powtórzyłabym parę slów za moim mężem, który taką kategorię niewiast nazywa "niedorżnięta jędza".
Czyzby istniały męskie odpowiedniki takich nieszczęsnych istot?
Pozdrawiam Was wszystkie Szyjki i cieszę się, kiedy pojawia sie wpis, że komus nasze forum pomoglo
Ania po korporektomii
gość
18-02-2012, 08:56:29

Taka mnie "myśl napadła". Dlaczego to coś, co mnie dowartościowuje, uważa że wszystko jest w porządku, dopóki o "takich" rzeczach żartują mężczyżni????????????
Drogie coś - pędż DO SEEKSUOLOGA i to w pierwszym mozliwym terminie!!!!!!!!!!!!!
Ania po korporektomii
/co dzięki Wam Szyjki i mojemu wspaniałemu lekarzowi powoli zapomina, ze ma sztuczną szyję/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: