Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
16-02-2012, 20:46:15

:)
gość
16-02-2012, 21:45:22

hahahhaa!!
nie było mnie o tu trochę, gorąco się zrobiło po poruszonym temacie sexu.....rety, rety, użyłam tego słowa - a kyszzzz!
Wiecie co sobie najbardziej cenię u ludzi? Dystans do siebie i innych. Życzę tego wszystkim serdecznie.
Ale na szczęście zrobiło się bielutko, pięknie i zmiana tematu nastąpiła.
Miło popatrzeć na ten świat :)
Fajnie, że ktoś z nas ma się świetnie, cieszę się. Mam nadzieje, że większość z nas niedługo będzie mogła napisać takiego posta ;)
Pozdrawiam Was...bielutko.
------------
implant
Ps. Mąż wyjechał. Szyja nie będzie bolała, krany zakręcone;)
Początkująca
16-02-2012, 22:06:08

witam,
miałam robione rtg zaraz PO, a gdy teraz zapytałam o to, lekarz powiedział, że jeśli wszystko jest w porządku on nie zleca dalszych badań.
Asiu czuję jeszcze czasami bóle w szyi lub karku ale to tylko pobolewania, które np po gorącej kąpieli przechodzą. Trzeba ćwiczyć min. 15 min dziennie aby wzmocnić mięśnie szyi i pleców (można z mężem).
Witaj Aniu po kor..dawno Cię nie było i nawet dopytywałam się o Ciebie. Miło, że wróciłaś.
Wszyscy doczekają lepszych czasów.
Pozdrawiam cieplutko
dobrej nocki
Ania z Olsztyna
gość
17-02-2012, 13:53:03

A jak myślicie dlaczego Zosia zniknęła z tego forum i dlaczego starsze szyjki tak rzadko zabierają głos ?
Forumowicz
17-02-2012, 14:11:00

Myślę ze większość szyjek już się trochę przesyciła tym tematem maja rodziny domy i nie zawsze czas a i własne zmagania z zdrowiem nie zawsze pozwalają na pisanie takie jest moje zdanie mogę się mylić . Pozdrawiam serdecznie
ks Janusz
Forumowicz
17-02-2012, 14:18:05

Ile można o sex-ie , kawałach , kręgosłupie ......
Forumowicz
17-02-2012, 14:33:35

no właśnie Raf ile możne być seksu w kręgosłupie
ks Janusz
gość
17-02-2012, 14:53:40

Panowie wy jak kataryny, nakreceni na temat nie majacy wspolnego z dyskopatia. Wlasnie dlatego osoby piszace na tym forum wylacznie o dyskopatii, zatykaja uszy.
Ks , powinien spiec raczka jak to mowilo sie w czasach jego wiecznej mlodosci.
Forumowicz
17-02-2012, 15:28:25

Gość 2012-02-17 15:53:40 Wlasnie dlatego osoby piszace na tym forum wylacznie o dyskopatii, zatykaja uszy.
myślałem , ze zakrywają oczy

no właśnie Raf ile możne być seksu w kręgosłupie
dobre pytanie , nie znam tej jednostki miary ale wg wujka google 33-34
gość
17-02-2012, 16:56:16

Protestuję Szanowny Anonimie o cztery posty wyżej, ja nie jestem panem a też lubię takie tematy chociaz mnie nikt nie nakręca i nie wyglądam chyba jak katarynał
Nie zatykam uszu ani oczu, bo to ludzkie rzeczy są, a jak ktoś niedowartościowany w "tej" dziedzinie to i światopogląd ma mało wesołyy. A co do nieobecności "starych" szyjek, to jako stara szyjka mam swoja teorię na ten temat, ale nie będe o tym pisać
Ania po korporektomii

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: