Ciekawi mnie okres oczekiwania. Ja wszystko niestety albo stety robię prywatnie, bo zanim doczekałbym się terminu na rehabilitacje to bym chyba zdziadział.
Dan1elo 2020-09-27 08:42:10
Tak, nie doczytałem, że chodzi o więcej. Jest rozbieżność cenowa jak dobrze pamietam: 15-20k za poziom, w zależności od tego jaki dysk.
KasiaSwiebodzin 2020-09-27 09:30:19
A takie pobyty to można jakoś dostać na skierowanie po operacji? Pytam bo się totalnie nie znam, a z chęcią bym skorzystała ;)
Daagula, Iza wy jak się dziś czujecie? U nas pogoda do kitu drugi dzień i mój kręgosłup takiej nie lubi.
KasiaSwiebodzin 2020-09-27 21:56:55
Kawo my też nie rozumiemy jak to jest, że mamy ubezpieczenie a wszystko trzeba robić prywatnie.
Może mamy mniej lekarzy i sprzętu i stąd te kolejki w naszych placówkach...nie mam pojęcia.
Też jestem zaradna i umiem rozmawiać ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć niestety. Jedyne co udało mi się zdziałać to inny termin operacji: z 2024r na maj 2021. Ale to też było okupione kolejnymi prywatnymi wizytami ;) a skierowania na operacje mam na pilne!
Iza a dobrze się czujesz po rowerze? Ja np. już od dawna nie jeżdżę, bo nie dam nawet rady z moją szyją.
KasiaSwiebodzin 2020-09-27 18:37:19
I tu może być problem. Znając jak to działa, to pewnie czas oczekiwania ze 2 lata :D
A dokąd jedziesz? Normalnie wykupiłeś sobie jakiś turnus rehabilitacyjny?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.