Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-03-2019, 13:46:25

Dzień dobry wszystkim
Grzegorzu mąż chyba Mnie samochodemzawiezie jest i POLONUS z Warszawy ale w Olecku dopiero ok 17 więc trochę późno.Piszę z taką dziewczyną z Warszawy I pewnie razem pojedziemy zawsze to można się poznać ,czas szybciej zleci .Mamy też kuracjuszy z samochodem ale on mieszka z drugiej strony Warszawy i trzeba było się tam.do niego przez całą Warszawę tłuc komunikacją miejską a to piątek to korki wszędzie .
Pozdrawiam serdecznie😉
gość
05-03-2019, 13:48:10

Dzień dobry wszystkim
Grzegorzu mąż chyba mnie samochodem zawiezie jest i POLONUS z Warszawy ale w Olecku dopiero ok 17 więc trochę późno.Piszę z taką dziewczyną z Warszawy I pewnie razem pojedziemy zawsze to można się poznać ,czas szybciej zleci .Mamy też kuracjuszy z samochodem ale on mieszka z drugiej strony Warszawy i trzeba było się tam.do niego przez całą Warszawę tłuc komunikacją miejską a to piątek to korki wszędzie .
Pozdrawiam serdecznie😉
gość
05-03-2019, 13:58:00

Witaj Agnieszko z Krakowa
Moje objawy to odrętwiała lewa ręka i kciuk ,nie mogłam skręcać szyji w lewą stronę ,ból w ramionach i karku .Dziwne uczucie jakby mnie zawiało i ucisk z tyłu głowy .
Cieszę się z podjętej decyzji o operacji ,teraz wiem.że żyję !!!
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę😉
gość
05-03-2019, 14:57:32

Y
gość
05-03-2019, 14:58:37

Do Agnieszki z Krakowa jakie masz obiawy? Kaska.
gość
05-03-2019, 16:02:30

renata071173 2019-03-05 14:58:00
Witaj Agnieszko z Krakowa
Moje objawy to odrętwiała lewa ręka i kciuk ,nie mogłam skręcać szyji w lewą stronę ,ból w ramionach i karku .Dziwne uczucie jakby mnie zawiało i ucisk z tyłu głowy .
Cieszę się z podjętej decyzji o operacji ,teraz wiem.że żyję !!!
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę😉
Czy miała Pani w rezonansie modelowanie/ucisk na rdzeń ?
gość
05-03-2019, 16:10:24

Gość 2019-03-05 15:58:37
Do Agnieszki z Krakowa jakie masz obiawy? Kaska.
Objawów multum. Zawroty głowy, uczucie zapadania, omdlewania, odrealnienie, rwa barkowa a teraz mam wrażenie że osłabienie okresowe nóg... Mam też zaburzone przepływy tętnicy kregowej więc cześć objawów może z tego wynikać... Bardzo źle się czuję. Jeden neurochirurg stwierdził mielopatie i ucisk na rdzeń choć sygnał rdzenia nie był podwyższony. Czekam na następną konsultację neurochirurgiczną i dopiero podejmę decyzję co dalej. 😏 Pozdrawiam
gość
05-03-2019, 16:36:04

Agnieszko miałam dwie duże przepukliny z uciskiem na rdzeń kręgowy, oraz wypukliny ,brak płynu rdzeniowego .
Początkująca
05-03-2019, 17:30:40

Pani Agnieszko niech pani skonsultuje jeszcze z jednym neurochirurgiem ja tez juz mialam byc operowana 9 kwietnia ale za nim mialam podjac ost decyzje odwiedziłam jeszcze dwoch lekarzy ktorzy kazali sie wstrzymac A co nowy dzien pokarze tego nikt nie wie Nie pokojace u pani to osłabieńie nog ale ja nie jestem lekarzem Za nim pani podejmie decyzje to konsultacja z neurochirurgiem innym jest wskazana Pani Renato pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
gość
05-03-2019, 21:53:22

Magda38 2019-03-05 18:30:40
Pani Agnieszko niech pani skonsultuje jeszcze z jednym neurochirurgiem ja tez juz mialam byc operowana 9 kwietnia ale za nim mialam podjac ost decyzje odwiedziłam jeszcze dwoch lekarzy ktorzy kazali sie wstrzymac A co nowy dzien pokarze tego nikt nie wie Nie pokojace u pani to osłabieńie nog ale ja nie jestem lekarzem Za nim pani podejmie decyzje to konsultacja z neurochirurgiem innym jest wskazana Pani Renato pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku
Jakie ma Pani objawy ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: