Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-09-2009, 18:39:00

No to ja Janusza nie będę zaczepiała na gg, chyba, że powie że je stem mile widziana
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
02-09-2009, 19:59:00

Amadobo jesteś mile widziana czy sadzisz że odpisywał bym na Twoje posty jesteśmy tu dla siebie by wzajemnie siebie wspierać jak myslisz czy pisał bym na tym forum i na priv gdybym sam od czasu do czasu nie potrzebował waszego wsparcia tym bardziej że coraz częściej nieszczęścia walą mi sie na głowę w kwietniu mam miec operacje usunięcia przegrody nosowej i lekarz nie zgodził sie na to bym miał ja robioną w znieczuleniu miejscowym a w dodatku bedzie wykonywana w kołnierzu bo obawiaja sie o mój zdezelowany kręgosłup a w maju planowana operacja l-s a 19 listopada wizyta u neurochirurga w związku z z odczytem mojego rezonansu i kto wie czego on sie tam dopatrzy bo przez cały czas mnie boli . A więc jak widzisz też trochę oczekuje wsparcia Pozdrawim Janusz
gość
02-09-2009, 20:37:00

Renato i co z Tą pokutą czy już wykonana ?

Już czas spać a więc jak to dawniej w grodach mówiono Gaście światło gospodarze już dziesiąta na zegarze Więc życzę wszystkim spokojnej Nocy mniej grzesznych snów a więcej czynów Pozdrawiam Janusz
gość
03-09-2009, 04:28:00

Witam wszystkich jak minęła noc mam nadzieje że jeszcze śpicie Pozdrawiam Janusz
gość
03-09-2009, 04:36:00

Emila Trzymam Kciuki za dobry wynik na rezonansie będzie ok i w to musisz wierzyć Pozdrawiam jak wrócisz odezwij się
Forumowiczka
03-09-2009, 06:07:00

Hello
Dla urozmaicenia naszego tematu powiem Wam, że umówiłam się z ortopedą-traumatologiem w sprawie mojego lewego barku. Idę w środę, 9 września. Ciekawe, co powie. Następnie, to znaczy w kolejnym tygodniu, idę do dr AWilka, ciekawe co on powie na to, co powie ortopeda... . Muszę tu to wszystko opisywać bo się można pogubić...
Piliście już kawę?
Spinka
Spinka
gość
03-09-2009, 06:25:00

Spinko ja już dzisiaj drugą pije dobra kawa nigdy nie jest zła
gość
03-09-2009, 06:50:00

No to na dobry humor
pan już w zaawansowanym wieku przychodzi do lekarza -co panu dolega pyta lekarz Panie doktorze codziennie regularnie o godzinie 5.00 oddaje mocz - a ile ma pan lat pyta lekarz -84 - to w pana wieku powinien być pan szczęsliwy z tego powodu - tak panie doktorze ale budzę się o 7.00

mam nadzieje że poprawi to wam humorek janusz
gość
03-09-2009, 08:32:00

Pewnie ze poprawiło .Ja już po kawie ale spalam fatalnie, całą noc chodziłam po mieszkaniu ale nie z bólu tylko miałam nerwa strasznego.
Nie mogę kontaktować się z ludźmi z mojej pracy bo później mam kilka dni do tylu. U mnie w pracy kolejne zwolnienia nie wiem co mnie czeka jak wrócę. Popieprzone to życie. Dobrze ze mam się gdzie wyżalić.
Renatko widziałam Twój wpis na nk ja odliczałam dni na nk a ze mną większość moi znajomi . Trzymam kciuki za Ciebie , dasz radę. Ja od poniedziałku nie założyłam kołnierza ani razu . Pan doktor kazał założyć jak będzie mi opadać broda ale pięknie się trzyma .
Spinka ciekawa jestem co tym razem powie Ci lekarz , my ten sam czas rekonwalescencji, wiec jestem ciekawa .
Miłego dnia Gosieńka
gość
03-09-2009, 09:47:00

Janusz, mój drogi, ja się tylko tak kryguje, bo chcę, żeby mnie ktoś wyraznie zaprosił Przeczytałam, ze nie miałeś kołnierza po operacji. Opowiedz mi o tym, proszę.
A dlaczego lekarz nie godzi sie na miejscówke przy operacji przegrody? Powiem Ci, że jeśli bęzie potrzebme znieczulenie ogólne, to dla Ciebie chyba lepiej. Miałam dwa razy robioną stope w znieczuleniu miejscowym a trzeci raz w ogólnym i naprawdę wolę jednak spać podczas takich tortur. Trzymam kciuki za Twoje MRI.
Gosieńko, a na emeryturę to Ty jeszcze nie możesz? Chyba jesteś za młoda, niestety. Ale może nie będzie tak zle z utrzymaniem pracy, kryzys przeciez już mija.
Spinka, a dlaczego Cię ten bark boli? Efekt uboczny operacji czy już przedtem miałaś bóle? Może to przez kołnierz?
Mam jeszcze pytanie dotyczące poduszki do spania. Chcę taka kupic /nalezy mi się za psie pieniądze/ i nie wiem jaką wybrać. Oglądam sie na taką piankową z pamięcią. Czy może jednak ze zwykłego tworzywa?
to ja, Ania znana jako amadobo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: