Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
30-12-2011, 17:50:59

przeskrobałem nadmierną energią która mnie rozpiera a moi parafianie biedni więc jak chodzę po kolędzie nie biorę kasy
ks Janusz
gość
30-12-2011, 18:17:01

Smażę właśnie te sławetne eskalopki ale wieprzowe i o mało nie spaliłam, bo 3 razy czytałam i nie wierzyłam, że mają tam w T. takiego dobrego plebana. ze szkiełkiem szukać
Wielebny a na buty chociaż masz? czy podesłać ?
anTosia
Forumowicz
30-12-2011, 19:21:14

anTosiu pokora i życie w ubóstwie to domena plebana/ już jadę na te wieprzowe eskalopki już mi ślinka cieknie ot znowu grzeszę grzechem łakomczucha kurcze forum kulinarne a mnie ozor zwisa
ks Janusz
gość
30-12-2011, 20:37:20

Janusz, chińszczyzna na ciepło i na zimno gotowa. Dwie blachy ciasta stygną. Flaszka wysokoprocentowego mszalnego i wystrzałowy napój chłodzą się na balkonie!
Pyralgina już czeka na spożycie a ja zapraszam nad morze.
Nie ma to jak dwa wraki/albo więcej/ świętujące razem.
A i dla gospodyni coś się znajdzie!
Vika
gość
30-12-2011, 20:50:02

zanzibar 2011-12-30 20:21 już jadę na te wieprzowe eskalopki już mi ślinka cieknie ot znowu grzeszę grzechem łakomczucha kurcze forum kulinarne a mnie ozor zwisa

Coś się porobiło z tym naszym "forumem" ostatnio- takie pachnące i apetyczne, dobrze, że nie kwękamy i stękamy a śmiech i humor to połowa sukcesu i samo zdrowie.
Zapraszam więc na wyżerkę
Chyba dopadła mnie nowa choroba "nałóg komputerowy" i widzisz też grzeszę

Jedzie ksiądz rowerem i łapie go policjant:
- Prawo jazdy! - mówi
- Eee...gdzie ja je zapodziałem...
- Płaci ksiądz 100 zł! - mówi policjant
- Ale ja jadę z Panem Bogiem - tłumaczy się ksiądz.
- Dwie osoby na rowerze?! - krzyczy policjant - 200zł!
Ksiądz zapłacił, jedzie dalej i cieszy się:
- Dobrze, że on nie wie że Bóg jest w 3 osobach!
anTosia
gość
30-12-2011, 20:55:12

Kwękać będziemy za kilka dni jak nasze grzeszki wylezą na wierzch. U mnie to tak po tygodniu odbija się wszystko czkawką ale po Nowym Roku odleżymy nasze szaleństwa kuchenne. Ja zostałam wysłana przez dzieci/razem ze ślubnym/na trzy dni do SPA w Dźwirzynie. Wymasują mnie, wygłaskają i wrócę jak nowa!
Vika
gość
30-12-2011, 21:10:35

Tak być może Vika, że wylezą wszystkie bóle w swoim czasie. I ja dostałam pod choinkę karnet do SPA w Nałęczowie - do wyboru, do koloru. Ważny na pół roku, ale mam dojeżdżać na "pieszczoty"- nie stacjonarny.
Dobrze, że blisko.
anTosia
gość
30-12-2011, 21:18:49

Ja mam niestety 200 km, ale wypas w hotelu ***.Przy okazji połazimy po Kołobrzegu i mam ochotę odwiedzić kurort Połczyn Zdrój.Nałęczów też cudny!
Trochę nudno jechać z plaży na plażę ale ja nad zatoką gdańską a tam otwarte morze. Oby tylko nie wiało!!
Vika
gość
30-12-2011, 21:20:42

oj zżarło jedną gwiazdkę w hotelu bo to czterogwiazdkowy Hotel SENATOR
Vika
gość
30-12-2011, 21:41:44

Nie byłam jeszcze ani w Dźwirzynie ani w Połczynie Zdr.
To będziecie mieli super wypoczynek i odnowę biol. -trochę daleko na 3 dni, ale co się nie robi dla ciała i duszy
Zżarło, bo trafiło na kulinarny
Dobrej nocki
anTosia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: