Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
11-08-2020, 21:58:29

I znów mam fascykulacje w nogach
7.12.2019 C5/C6 stabilizacja międzytrzonowa Signus Rabea Peek
Początkujący
12-08-2020, 10:21:01

Daagula 2020-08-10 18:50:44
Danielo koniecznie się odezwij :) trzymam kciuki i powodzenia :))
Dziękuję! Operację przełożyli mi na dzisiaj i jestem świeżo po wybudzeniu. Chyba się udało, bo byłem już o własnych siłach w wc. Doskwiera mi ból gardła i karku plus sztywność, ale to chyba normalne. Pozdrawiam!
Forumowiczka
12-08-2020, 10:30:21

Cieszę się, że się udało. Z tego co tutaj wyczytałam to normalne co ci dolega. Ja jeszcze przed operacją. Pozdrawiam :)
Początkujący
12-08-2020, 10:48:47

Daagula 2020-08-12 12:30:21
Cieszę się, że się udało. Z tego co tutaj wyczytałam to normalne co ci dolega. Ja jeszcze przed operacją. Pozdrawiam :)
w takim razie powodzenia. Również pozdrawiam. ;)
Forumowicz
12-08-2020, 19:24:29

Dan1elo 2020-08-12 12:21:01
Chyba się udało, bo byłem już o własnych siłach w wc.
Zuch. !
07-06-2019 r. Stabilizacja C4/C5; C5/C6; C6/C7 Płytka+ 8 śrub
gość
12-08-2020, 20:11:28

kawo 2020-08-12 21:24:29
Dan1elo 2020-08-12 12:21:01
Chyba się udało, bo byłem już o własnych siłach w wc.
Zuch. !
Nie sądziłem, że spacer do toalety kiedykolwiek mnie tak ucieszy. Obawiałem się, że się obudzę z jakimiś niedowładami, a tu narkoza dobrze nie puściła, a ja już na nogach. Byłem też na spacerku na dworze. ;) jedyne co mnie niepokoi to opuchnięta szyja, mocno, aż do klatki piersiowej i kilkusekundowe ostre bóle na wysokości mostka. Czy ktoś z was miał podobnie? W sumie to rana cięta, to chyba normalne, ale pielęgniarki mówiły o Coś małym krwiaku.....
gość
12-08-2020, 22:02:40

Hej wszystkim, Daagula u mnie narazie bez zmian czekam na operacje,wyznaczony termin do szpitala mam na 11 wrzesnia. Ale niestety dwa dni mocnego kryzysu,dopadla mnie ledzwiowy.W zeszlym roku mialam wstawione implanty s1/l5 i l5/l4,rok minal w miare spokojne ale niestety zostaly wyzej jeszcze 2 przepukliny. A teraz tragedia...w sumie to teraz nie wiem czy bedzie we wrzesniu szyjka czy druga na ledzwiowy...ufff
gość
12-08-2020, 22:04:03

Pozdrawiam Dorka
gość
12-08-2020, 22:26:13

Bidusia, na migrenę polecam Metindol, jak masz dobrego neurologa, pogadaj z nim albo z rodzinnym to Ci przepisze. Ja mialam migrenę przez kilka lat, dopiero mój neurolog postawil mnie na nogi. Bralam Metindol przez kilka miesiecy codziennie, na tym polega leczenie i od 4 lat wszystko zniknęło, polecam. Dorka
Początkujący
13-08-2020, 12:25:49

Witam wszystkich już z domu. Chętnie odpowiem na pytania dot. pobytu w szpitalu, a sam mam kilka pytań do tych, którzy przez to przeszli. Jak długo dochodziliście do siebie po operacji? Spaliście bez poduszki, czy na ortopedycznej? Ćwiczyliscie od razu po operacji? Pozdrawiam.
Edit: dostaliście jakieś środki na poprawę regeneracji nerwów? Ja nic nie dostałem i kupiłem witaminy bez recepty, ale jeśli istnieje jakiś skuteczny środek to chętnie poznam jego nazwę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Reklama: