Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
02-08-2020, 19:38:15

Haha ciekawie :D no to przynajmniej wiem, że dobrze wybrałam. Chociaż mam nadzieję, że operacja nie będzie konieczna, ale mam przeczucie że prędzej czy później mnie to czeka :/
gość
02-08-2020, 19:42:43

Powiem Ci tak, sama dojdziesz do momentu kiedy ból bedzie nie doopanowania. Wtedy bedziesz wiedzieć, ze operacja jest konieczna. Pozatym im dłużej są uciski, ty dłużej nerwy sie potem regenerują. Ja dopiero po paru miesiącach po lędźwiowym wróciłam w miarę do normalności
gość
02-08-2020, 19:45:42

Ale oczywiscie teraz doszedł odcinek szyjny, od dwóch miesięcy nie mogę opanować stanu zapalnego. Jest masakra na ten moment. Najgorzej jest w nocy i trudno mi utrzymać w ręku nawet kubka z kawą
gość
02-08-2020, 19:48:37

Kawo, wiesz zawsze są dwie strony medalu. Z Rzeszowa uciekają do Mielca, a Mielec do Rzeszowa
Forumowiczka
02-08-2020, 19:51:25

U mnie nie jest tak źle. Co prawda pół roku temu miałam bóle ręki, barku i karku nie bardzo silne ale męczące bardzo. Teraz wszystko ustało, mam nadzieję że nie wróci. A mój rezonans nie pokazuje nic dobrego..ale jak to słyszałam od lekarzy nie operują wyników tylko pacjenta. Zobaczymy co to będzie dalej. Póki co kontynuuje rehabilitacje.
gość
02-08-2020, 19:53:17

Dobrze tak poczytać o doznaniach innych ludzi, to forum dużo wiedzy mi dało. Wiadomo, ze kazdy organizm jest inny, ale przynajmniej wiemy na co się przygotować. Forum jest super
gość
02-08-2020, 19:55:50

Daagula, dokladnie to co mówisz. Dobry lekarz bierze pod uwagę całokształt, nie tylko same wyniki ale również odczucia pacjenta.
Forumowiczka
02-08-2020, 20:07:19

Dokładnie też wiele się dowiedziałam stąd. Dobrze, że tu przypadkiem trafiłam.
gość
02-08-2020, 20:15:58

Ja też od jakiegoś czasu wertowalam starsze wpisy, szczególnie teraz przed ta drugą operacją co mnie czeka. Zdaję sobie sprawę że jedna od drugiej różni sie zasadniczo. Ale wiem mniej wiecej co mnie czeka i na co zwracać potem uwagę. Dużo rozmawiałam też z doktorem, opisał dokładnie jaki bedzie mi zabieg robił ze szczegółami. Wie, że należę do tych,, świadomych,, pacjentek hihi
Forumowiczka
04-08-2020, 19:37:39

Heej, Ale tu cichutko. Czy ktoś miał może uczucie ucisku (guli) w gardle przy problemach z szyjnym? Może ktoś wie czy to jest w ogóle możliwe od kręgosłupa szyjnego? Bo normalnie chyba zwariuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: