Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
30-05-2019, 19:23:10

Do Gościa.
Masz objawy podobne do moich, też zdrętwiałe 3 palce lewej ręki-od małego do środkowego i i dodatkowo prawa coraz słabsza i niektóre mięśnie zaczęły zanikać, rwa szyjna i barkowa, liczne zwyrodnienia, wypukliny w tym dwie z uciskiem na rdzeń, pogrubiałe więzadło podłużne i podchęstna przebudowa trzonów Starałam się uciec od operacji, ale w końcu podjęłam decyzję: albo wóz, albo przewóz. Jestem po operacji, we wtorek minęło trzy tygodnie. Jednego czego mogę żałować to tego, że nie zgodziłam się wcześniej , na pewno zmiany nie były by aż tak zaawansowane. Uważam, że jest dobrze, oby tak dalej. Operacja nie usunęła wszystkich dolegliwości, ale w dal odeszło widmo grożącego paraliżu, funkcjonuję całkiem nieźle. Ostatnią tabletkę przeciwbólową wzięłam 2 tygodnie temu, daję radę bez wspomagaczy. Oby tak dalej.
Wszystkiego dobrego wszystkim tu zaglądającym życzę.
gość
30-05-2019, 19:53:32

ja jestem gościem z 16. Neurolog przepisał mi przeciwbólowe i przeciwzapalne oraz zwiotczające mięśnie. Nie pomagają. Masaże też nie. u neurochirurga nie byłam. ja się boję, że to jakaś poważniejsza choroba, nic mnie nie cieszy, jestem przerażona
gość
30-05-2019, 20:01:58

dodam, że badania krwi, ob i crp mam w normie ale i tak mam lęki, słabo śpię. Gdy dłużej siedzę to chodze przez jakis czas tak dziwnie jak kaczka bo bola mnie stopy. eeech rozpadam się
gość
30-05-2019, 20:05:45

Dziękuję, że jesteście i pomagacie
gość
30-05-2019, 20:17:17

Trzy wpisy wyżej i dzisiaj o 16 to ja Gosia.
Jest ktoś jeszcze cierpiący ze spondylozą jeszcze nie do operacji, z przedwczoraj.
Forumowicz
31-05-2019, 07:25:37

Gość 2019-05-30 21:53:32
.... u neurochirurga nie byłam. ja się boję, że to jakaś poważniejsza choroba, nic mnie nie cieszy, jestem przerażona
W Twoim przypadku najważniejszy jest neurochirurg którego nie potrzebnie się boisz.
Neurochirurg powie Ci jaki jest stan faktyczny. Oczywiście musisz mieć zrobiony rezonans magnetyczny. Być może Twoje objawy nie kwalifikują do operacji i wystarczy tylko rehabilitacja .... i tabletki.
Jeżeli jednak do operacji to nie zwlekaj - samo się nie naprawi ( podobnie jak przepuklina - sama się nie zrośnie) .
Pozdrawiam
gość
31-05-2019, 07:36:31

to ja spondyloza ....
walczę już ponad 3 lata i ...co dalej?
nie wiem
terez cierpnie mi twarz, boli głowa słabe ręce i zarzuca na boki
Forumowicz
31-05-2019, 09:31:32

Gość 2019-05-31 09:36:31
..walczę już ponad 3 lata i ...co dalej?
nie wiem
terez cierpnie mi twarz, boli głowa słabe ręce i zarzuca na boki
Pan doktor, neurochirurg oczekuje na Panią w gabinecie. Doradzi i pomoże .... tylko trzeba do niego pójść. Sam nie przyjdzie, nie zna adresu.
gość
31-05-2019, 10:22:44

BYŁAM U 2 NA PRZESTRZENI 3 LAT.. OSTATNIO W STYCZNIU...TEGO ROKU
NIE MA WSKAZAŃ WIĘC REHABILITACJA
gość
31-05-2019, 10:23:32

NEUROCHIRURG NIE DORADZA ON TYLKO KROI

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: