Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
20-11-2018, 19:09:36

Joanna00000
A już myślałam że wszystko u Ciebie ok .Nawet się ucieszyłam jak przeczytałam ten Twój post że bez proszków ,że rehabilitacja A tu ups....No cóż co nas nie zabije to nas wzmocni ,nie wolno się poddawać i tego się trzymajmy
Dobrej nocy życzę
Początkująca
20-11-2018, 22:27:11

Dokładnie. Dziękuję założycielą tego forum. Ja jestem taka wyedukowana dzięki niemu, wiem gdzie i czego szukać i czego nie chcę i się nie godzę
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
20-11-2018, 23:18:25

Witam serdecznie wszystkich. Mam27 lat, po wykonaniu Mri stwierdzono przepuchline na odcinku C4-C5, rehabitacja i wzmacnianie mięśni troche pomogła, mniej boli i dretwienie jakby mniejsze. Dostałem list o terminie operacji w przyszłym roku na przełomie luty-marzec, odbyć ma się w zakopanym w klinice ortopedycznej przy ul. Balzera. Miał ktoś już może tam operacje, albo słyszał coś o lekarzach. Co do samej operacji mam totalny mętlik, mam obawy że będzie gorzej po niż przed.
Pozdrawiam. Karol
Początkująca
21-11-2018, 07:12:27

Witam. Karol ja dzisiaj ide do szpitala. Jutro mają mi ppderżnąć gardło i tez sie zastanawiam xzy nie bedzie gprzej niz przed operacja ból usyapil tylko bolą mnie mięsnie reki i mam odretwialy palec wskazujacu i jest chyba trpcje slabsza... Zawsze moge jeszcze dzisiaj zbiec
gość
21-11-2018, 11:08:56

ANNA231985
Aniu Ty kochana nigdzie nie uciekaj ,będzie wszystko ok zobaczysz , tylko na wszystko trzeba czasu .Trzymam jutro mocno kciuki
Początkująca
21-11-2018, 12:45:26

Ja też trzymam kciuki za Anię, zaraz dołączysz Kochana do nas :)
gość
21-11-2018, 13:22:03

Mam nadzieje
gość
21-11-2018, 13:49:51

Witajcie
Piszę bo chciałabym zapytać o dobrego rehabilitanta w Warszawie, który zajmuje się rehabilitacja po operacji mielopatii szyjnej u osoby w wieku 80 lat. Również potrzebuję informacji o dobrym neurochirurgu w Warszawie, z którym mogłabym skonsultować różne opinie na temat dalszego leczenia mojej mamy, która jest po operacji mielopatii szyjnej. Niestety operacja zrobiona 5 miesięcy temu nie przyniosła poprawy ani nie zatrzymała choroby. Niedowład postępuje i jedni lekarze chcą operować ponownie a inni zalecają tylko rehabilitację. Czy ktoś miał podobna sytuacje? Z góry dziękuję za pomoc. Agnieszka
Początkująca
21-11-2018, 14:20:00

Aniu i ja trzymam kciuki. Dokładnie pamiętam jak i ja myślałam czy na pewno ma być ta operacja...w sumie powinna być wykonana 6 lat temu, wtedy nie poczynilaby takich szkód.
Ja dziś skonsultowana i zaliczona do dalszej manualnej. Dziś noc była ok. Miałam robione też lędźwie dziś, bo się odzywają. Ból na szyi i w lędźwiach nie do pojęcia. Ale cóż...wszystko zniosę. A potem poszłam na laserek, pole i prąd i tak mam chodzić 3x w tygodniu.
Pytałam czy można na nfz, można ale 2 lata kolejka!!!
Pozdrawiam 😁
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
21-11-2018, 14:31:23

Po co robić kolejną operację, która nic nie pomoże. Rehabilitacja prawidłowo prowadzona też może dużo pomóc. Chyba, że ktoś oczekuje powrotu do zdrowia z przed 20 lat.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: