Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
21-08-2009, 00:06:00

20-08-2009 o 08:22, gość :
Zostawisz nas samych a gdzie będziemy biegać do spowiedzi , serca chyba nie masz. Ja się nie zgadzam a co na to komitet ????? Gosieńka

Komitet zwołał nocną naradę bo sprawa jest niezwykłej wagi. Dobrze, że zdążyłam się zdrzemnąć ze trzy godzinki. Dosłownie zerwali mnie z łóżka! Telefon komórkowy, dziwny sen i jakiś niezwykły hałas za oknem. Jak wiecie jestem sama w domu, mąż i syn wracają 25 sierpnia... śpię jak zająć na miedzy, z pilotem anty-napadowym obok poduszki...
Zosiu, jak wiesz, dyskopatia to choroba wielopoziomowa... w naszym odcinku jest 7 kręgów... możliwości jest wiele... po co daleko szukać? Twoje zdjęcia na fotosiku podpisane są "lepsza strona dyskopatii po ocenzurowaniu"...
Aniu. Przede wszystkim, na początek, nie przejmuj się histerią psychiki. To normalne. Dłużej u nas pogościsz - wszystko się wyciszy . Skrzywienie zawodowe przenosi się do codzienności nie tylko u ciebie, staje się naszą wspólną rzeczywistością. Taki los... trzeba zaakceptować. Renaty na razie nie było?
Teraz muszę już dołączyć do zespołu... to znaczy Komitet Zarządzający wzywa... . Śpijcie... i nie zapomnijcie o 22 sierpnia, godz. 19.00 .
Spinka
Spinka
gość
21-08-2009, 04:50:00

Dyżur dzisiejszy w konfesjonale otwarty do ok godziny 9.00 maruderzy jeszcze zdążą wczoraj nikt się nie zgłosił może dzisiaj .Jakoś nie widzę aby ktoś dodawał zdjęcia jeszcze raz szkolenie otworzyć www fotosik zaloguj w kratkę wpisać zanzibar1244 w drugiej hasło joanna1 i już można wrzucać tylko dodaj zdjęcia po dodaniu otwórz moje albumy z boku pisze zarządzaj zdjęciami tam kliknąć otworzy sie okienko po prawej będą zdjęcia już dodane a po lewej komunikat jeśli nie otworzy to u góry jest suwak z datami tam przeciągnąć na dany dzień dodawać nacisnąć na zdjęcie przeciągnąć na prawą stronę a na koniec u góry po prawej stronie zielonymi literkami napisane jest zapisz album kliknąć i cała robota Proszę nadsyłajcie zdjęcia będzie nam wszystkim weselej jeśli będzie potrzeba otworzymy i inne albumy to chociaz poznamy się bliżej Janusz
gość
21-08-2009, 06:05:00

Wstawać w nocy dyskoteki imprezki a sapać do południa ładnie to tak molestować głodny żołądek?wstawać myju myju gimnastyka obowiązkowa śniadanko i opalanko macie nie całą godzinę i zamylkam konfesjonał Janusz
gość
21-08-2009, 06:38:00

Już powoli zamykam konfesjonał idę się myć przez ten czas mozna sie spowiadać Kochanny personel szpitala w Inowrocławiu dzwoniłem i mój wynik już jest ciekawy jestem może rzeczywiście to tylko jakieś przesilenie że mnie obecnie tak boli i oby tak było pozdrawiam Janusz
gość
21-08-2009, 07:07:00

Jeszcze raz nie było chętnych? trudno Ja jeszcze raz bardzo Dziękuję całemu zespołowi rezonansu magnetycznego w Inowrocławiu .Pozdrawiam wszystkich Janusz
Forumowiczka
21-08-2009, 07:09:00

Nie zgrzeszyłam . Super, że jest wynik, Januszu, koniecznie napisz co w kręgosłupie piszczy a najlepiej, wiadomo : opis ! Do przeczytania dla nas . Te dyskoteki i imprezki to niby o mnie ? Hę ? Chyba nie... ja ciężko pracowałam jak widać. Komitet mnie wykańcza, muszę listę wkleić, wprowadzić zmiany, budzą mnie w nocy, odpocząć nie dadzą, mówią ciągle, że się lenię ! Mało im ciągle ! Doprawdy nie wiem czym jeszcze nas zaskoczą... Chyba zmienię pracę ... .
Spinka
Spinka
Początkujący
21-08-2009, 09:36:00

Witam

Uf,f ale się naczytałem dawno tu nie zaglądałem i miałem mega zaległości
Widzę że na liście mam nr 12 więc dorzucę do tego komplet informacji: moje gg: 10867934, skype-grekoo30, mail-m_semenowicz@onet.eu

Co poza tym u mnie ciekawego?? hmm, pracuję robię prawko-nadal to juz 3 mce a dopiero 10 h jazd

Wymyśliłem sobie też nauke jazdy konnej spokojnie bez wariacji..

W weekend postaram się wrzucic na fotosika kilka zdjęć z mojego pobytu w grecji-dzięki Januszu za step by step z umieszczaniem zdjęć w albumach

Poza tym do neurochirurga jeszcze nie dotarłem na konsultacje...wiem zaraz mnie zlinczujecie ale obiecuję że nastąpi to jeszcze w tym roku...

Pozdrowionka dla wszystkich
gość
21-08-2009, 10:13:00

Co ma sie dziać 22 sierpnia? Czy powinnam o czymś wiedzieć?
Widzę, że podajecie numery swoich gg. Mój 3348670
Dzisiaj stłukłam kolejny talerzyk.... łapy mi sie otwierają
Forumowiczka
21-08-2009, 15:06:00

22 sierpnia zaplanowaliśmy spotkanie dyskopatów z tego tematu - przed monitorami komputerów, informacje są podane wcześniej w temacie. Jeżeli pójdzie tak dalej to, owszem, spotkamy się ale w gronie bytów wirtualnych. Takich jak moja poprzedniczka. 22 sierpnia po prostu włącz swoje gg i czekaj - może ktoś do ciebie napisze.
Marcin - masz iść do lekarza ! Koniecznie. Kiedy ?
Spinka
Spinka
gość
21-08-2009, 15:26:00

Nie odpalałam kompa bo zamiast 32 st. lało i trochę grzmiało.
Podaje swój skype-gosienka4444.
Ciekawa jestem jak nam się uda nasze jutrzejsze spotkanie. Na skypie to może rozmawiać kilka osób na raz ale ile nie mam pojęcia . na codzień używał komunikatora do rozmów z dziećmi. Co proponuje komitet.
Marcin co jest z Tobą masz zaległości , powinieneś już co najmniej trzech lekarzy obskoczyć . Będziemy musieli przełożyć Ciebie przez kolano. Miłego weekendu. Gosienka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: