Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
14-02-2012, 15:50:58

jeszcze popros meza o slownik, walisz byki!
Forumowicz
14-02-2012, 17:11:42

Nawet fajne tematy sex po sex przed dobrze ze nie w trakcie, ale jak zwykle jakieś złośliwości muszą być . Gina czy aby na pewno odpowiednio przecież to rozluźnia mięśnie chyba ze strach Cie paraliżował i z trąd te napięcia i bóle .
Implanciku ale Cię Mąż dopadł chyba długi post miał te szumy to zakłócenia fal albo sąsiad lał wodę aby nie słuchać a Ty panikujesz łapiąc środki uspakajające Lecz fajnie że ustąpiło bo sąsiad z podziwu nie mógł by wyjść odbierając rachunek za wodę .
Ja preferuję szklankę wody
ks Janusz
gość
14-02-2012, 18:37:54

Ksiądz musi szkalnkę wody preferować
pozdrawiam
pawik
Forumowicz
14-02-2012, 18:55:08

Pawiku w moim wieku pozostały trzy rzeczy na P Czyli pospać pospacerować i pogłaskać Oczywiście kota
ks Janusz
Forumowicz
14-02-2012, 19:02:59

kotek nie bo mruczą
Proboszcz dał młodemu wikaremu książkę, w której zapisał jaką pokutę należy zadawać za odpowiedni grzech. Przyszła do spowiedzi młoda dziewczyna i mówi:
- Robiłam swojemu chłopakowi loda.
Wikary szuka , szuka i nie może znaleźć takiego grzechu. Wychyla się z konfesjonału, patrzy przez kościół idzie siostra zakonna, więc pyta:
- Siostro co ksiądz proboszcz daje za loda?
- Snikersa.
ks Janusz
gość
14-02-2012, 19:40:19

ten nasz "Gosc" o 16,50 to chyba jakis literat,albo nauczyciel,co poprawia nam bledy pisowni!!! Powiem prosto : sztywniak!
gość
14-02-2012, 19:44:27

Zapomnialam jeszcze . widzicie sami,jaki fajniutki temacik sie zrobil : sex przed -sex po ! To tez ludzkie !I bez falszywej skromnosci- temacik ciekawy ,no nie? nie tylko dla panow ale i dla pan!
gość
14-02-2012, 19:45:36

Walentynkowo się zrobiło na całego w naszej dyskopatii i seksownie i jak widzisz Gina daleko nam do dulszczyzny
A propos zakonu to proponujemy po misjonarsku, czyli po Bożemu (już była taka porada experta) i bez zbytnich igraszek, a najlepiej 3 zdrowaśki przed i 3 zdrowaśki po
Bogusiu-pawiku nie drażnij naszego Wielebnego, jeszcze troszkę...i tą szklankę wody zamieni niedługo na baryłkę wina, gitarę i śpiew... a na razie pospaceruje dla zdrowotności
W tramwaju tłok. Nagle motorniczy gwałtownie hamuje a młoda dziewczyna utraciwszy równowagę z impetem siada na kolanach księdza. Spogląda na kapłana z podziwem i mówi:
- Ho ho ho, proszę księdza !!!
- To nie jest żadne ho ho ho, tylko klucz od zakrystii!
anTosia
gość
14-02-2012, 19:47:36

hej,Pisarka,wejdz na : Dzialy Medyczne, a potem na : Padaczka
stany napadowe padaczkowe i niepadaczkowe" ,tam sie na ten temat wszystkiego dowiesz!
Forumowicz
14-02-2012, 21:30:33

anTosiu Wielebny pospacerował z psem baryłka wina nie potrzebna mam napój Bogów na gitarze już nie gram więc mi pozostało iść lulu bez kotka, kotki, siostry zakonnej ,ministrantów lub biskupa została samotność z barwiarzem przed i po Pawik mnie nie drażni
Ksiądz zbiera na tace babka ma odłożone pieniądze na fryzjera.podchodzi ksiądz i mówia pani chociaż 1 grosz?
-Nie to na fryzjera!
-Maria nie chodziła do fryzjera.
-A Jezus nie jeździł MERCEDES-em!
ks Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: