Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-11-2010, 09:28:23

Gość 2010-10-28 11:46:02 Nie zalogowałam się. To ja, przestraszona Ania pisałam.
I jeszcze dodamn, że wczoraj dotarła do mnie moja podusia - jest wypełniona kulkami pianki z pamięcią /ta, o której mi neurochirurg mowił, że lepsza od profilowanej z jednego kawałka/. Jest duża i mięęęęęęęęęęęciutka. Spało mi się na niej bardzo przyjemnie. Będzie dobra jako podkładka pod zakołnierzowaną szyjkę.
Ania

Witaj
Podczytuje ten temat, bo sama jestem 4 tygodnie po operacji kręgosłupa szyjnego c5/c6. Czy mogłabyś podać link do Twojej poduszeczki? Jakoś nie mogę trafić w necie na wypełniona granulkami z pamięcią, w realu natomiast są tylko te z kawałka lub formowanej pianki. Pozdrawiam kinga
Witaj
Podczytuje ten temat, bo sama jestem 4 tygodnie po operacji kręgosłupa szyjnego c5/c6. Czy mogłabyś podać link do Twojej poduszeczki? Jakoś nie mogę trafić w necie na wypełniona granulkami z pamięcią, w realu natomiast są tylko te z kawałka lub formowanej pianki. Pozdrawiam kinga
gość
04-11-2010, 14:22:23

Agnieszko, jak długo czekałaś na operację? Napisz coś więcej. Ja byłam operowana na Arkońskiej na L4/L5 i L5/S1. Teraz mam trzy przepukliny i stenozy w szyjnym.

Życzę wszystkim zdrówka.

Wanda
Forumowiczka
04-11-2010, 18:00:39

Kinga, co prawda nie jestem posiadaczką poduszki z granulatem ale Ania podała firmę.
Prawdopodobnie chodzi o

http://allegro.pl/poduszka-ortopedyczna-dr-sapporo-ergo-economy-i1287071226.html

Pozdrawiam Z.
Początkująca
04-11-2010, 19:46:26

Serdecznie wszystkich witam

Wando na operacje czekałam bardzo krótko bo 30.09 byłam u neurochirurga,który powiedział że jestem do natychmiastowej operacji i wyznaczył ją na 28.10 tzn. byłam już w szpitalu,a 29.10 miałam już zabieg. Po zabiegu czuję się bardzo dobrze,a jutro idę na ściągniecie szwów. Życzę wszystkim zdrowia.

Aga
gość
05-11-2010, 16:44:26

Witam szyjki piękne i brzydkie .

Piszę dzisiaj w imieniu Ani która jest obecnie w szpitalu miała mieć operację w czwartek lecz masa zleconych badań odsunęła tę operacje na przyszły tydzień wszystko jest na dobrej drodze że operacja ta odbędzie się . Pozdrawia was wszystkich mimo że bardzo się boi .

Ja Aniu z swej strony trzymam kciuki i składam modły by wszystko odbyło się szybko i sprawnie byś mogła do nas dołączyć jak najszybciej

Pozdrawiam was wszystkich
Początkująca
05-11-2010, 17:43:41

Witam wszystkie szyjki

Aniu ja też trzymam za Ciebie kciuki - będzie wszystko ok )). Trzymam kciuki za wszystkich którzy oczekują na zabieg i życzę szybkich powrotów do domku )).
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczoru.

Aga
gość
06-11-2010, 08:35:16

Wczoraj odebrałam wynik MRI

http://img822.imageshack.us/img822/5545/mriq.jpg

domyślam się,że nie jest dobrze.Pomóżcie!
Początkująca
06-11-2010, 13:29:08

Witam szyjki

Wstawiam link ze zdjęciem swojej blizny po zabiegu .

Pozdrawiam wszystkich życząc miłego weekendu i jak najmniej bólu )).

Aga

http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/Agnieszka-Kg/album/4c6c419313f87/przegladaj
Początkująca
06-11-2010, 14:04:33

Kochani! Ja już wiem co jest źródłem wszystkich (lub prawie wszystkich) dolegliwości ze strony szyjnego i neurologicznych. To BORELIOZA. Neuroborelioza. Zaczynam leczenie. Wiem, że łatwo nie będzie, ale ja się nie dam!
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę DUUUUUUŻOOOOOO zdrowia, siły i wytrwałości w Waszych zmaganiach z szyjkami.
Początkująca
06-11-2010, 14:07:05

Miałam napisać "wszystkich MOICH dolegliwości"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
Reklama: