Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
04-08-2009, 05:45:00

03-08-2009 o 20:33, gość :
Z jakiej to okazji Spinka te prezenty ? Może powinna się z nami podzielić informacją . (...) Gosieńka

Gosieńko. Prezenty są bez okazji. Albo raczej z okazji . Czyż nie jest nią okres rekonwalescencji po operacji? "Otwierać" można różne prezenty... np. maile od przyjaciół . Widzisz, już wiesz wszystko...

Renata! Fajne zdjęcia z wakacji 2009. Pocieszenie kobiet - super zdjęcie! Masz fajne córy . I piesek też niczego sobie... Widać, że fajna z Was rodzinka. Gratuluję.
Nie uświadczysz mojego konta na n-k. Nie chce się tam akurat upubliczniać, chociaż fajni ludzie z mojej klasy z podstawówki tam są . I , jak widzisz, jakoś sobie radzę, żeby pooglądać profile i zdjęcia innych.
Moje zdjęcia można odszukać w necie, bo bywało się tu i tam, na różnych forach ale to trochę stare dzieje...

Renata - a korzystasz może ze Skype? Mogłybyśmy pogadać !

Spinka
Spinka
Forumowiczka
04-08-2009, 06:32:00

Nie lubię pisać posta pod postem ale raz mogę zrobić wyjątek.
Coś mi się przypomniało...
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cbea297337fff465

Jeśli się otwiera - to witajcie - to JA. Spinka. Mam dość żałosną minę, to z troski o nowo narodzone...
Spinka
gość
04-08-2009, 06:42:00

No jestem pod wrażeniem , udało mi się otworzyć zdjęcie . Pozdrawiam Gosienka
gość
04-08-2009, 06:51:00

No jestem pod wrażeniem , udało mi się otworzyć zdjęcie . Pozdrawiam Gosienka
gość
04-08-2009, 07:11:00

Spine, korzystam ze skypa, ale teraz wszystko poprzykrywane, zakurzone...siadam tylko wieczorem do klawiatury, zdmu***ę kurz i klikqam kilka słów, nie mem teraz podłaczonych głośników, a migowym językiem się nie posługuje
Ale po operacji, jak już wszystko dojdzie do normy w moim domku pogadamy na 100 %
Renata
gość
04-08-2009, 07:19:00

A ja korzystam z n-k, lubię ten portal, znajomi się odnaleźli z przeszłości, z kolonii, z przedszkola!!!!
Napisało do mnie kilka osób - SZYJEK, które wchodzą na forum, ale nie są zalogowane...zaproponowałam zalogowanie się, bo to bardzo pomocne forum, dzięki WAM, stałej ekipie SZYJEK, która podtrzymuje na duchu
Renata
gość
04-08-2009, 08:17:00

Renata widziałam Ciebie i Twój a rodzinkę na naszej klasie super . Ja tez mam swój portal . Napiszę Ci na pocztę moje dane . Pozdrawiam Gosieńka
Forumowiczka
04-08-2009, 08:22:00

Świetny pomysł, Renata, czekamy tu z otwartymi ramionami na nowe SZYJKI . Chciałybyśmy więcej SZYJEK płci brzydkiej, co nie? . Cóż, wychodzi na to, że dyskopatia odcinka szyjnego kręgosłupa to choroba kobieca .

Wklejam, jak zwykle, naszą listę, chcę żeby była na każdej stronie, łatwiej szukać i uzupełniać dane.
Spinka

1. JANUSZ - Toruń - janusz-kur2@wp.pl
2. ZOSIA - Warszawa - zocha_59@o2.pl
3. GOSIEŃKA - Szczecin - gosienka44@op.pl
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa - myspine@gazeta.pl
5. ANNA - Goleniów
6. JANO (Janeczek) - Kraków
7. RENBAZ (Renata) - Warszawa - renbaz@tlen.pl
8. ELŻBIETA - Legionowo - elaka0@wp.pl
9. MARTTKA - Białystok
10. AIRWOMAN (Agnieszka) - Warszawa
Spinka
gość
04-08-2009, 08:46:00

Kurczę, masz rację trochę brzydkich SZYJEK przydałoby się Faktycznie napisały do mnie tylko kobiece SZYJKI
Renata
Forumowiczka
04-08-2009, 09:15:00

Hmmm... może się zlinkujemy z LĘDŹWIOWYMI ?
Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: