Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
31-12-2009, 14:58:20

Dzięki spineczko za rade.
Dziś rano pobiegłam po receptę, zwolnienie i do sklepu medycznego. Pani obmierzyła mnie wzdłuż i wszerz i dobrała odpowiedni rozmiar kołnierza. Autka się w tym prowadzić nie da ale poza tym jest ok. Trochę się czuję jak Tripio z Gwiezdnych wojen ale za to jakby szyjce trochę lżej.
Pytałaś Spinko skąd jestem - z Olsztyna

Pozdrawiam wszystkich dziś balujących i bardzo proszę uważajcie na siebie.

I życzę wam...
Trzeźwego przeskoku do Nowego Roku,
a w Nowym Roku organizmu silnego,
mózgu chłonnego i serca zawsze kochającego
Jola
Wtajemniczona
31-12-2009, 15:37:24

DZIEWCZYNY -
W Sylwestra pijemy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli;
kolesi,
którzy nas stracili;
debili,
którzy nas rzucili i
farciarzy,
którzy nas poznają

PANOWIE-
pijcie za zdrowie kobiet,
które zdobyliście;
dziewczyn,
które straciliście;
panienek,
które was rzuciły;
i żon,
żebyście szczęśliwi z nimi byli
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Początkująca
31-12-2009, 16:17:41

Wszystkim Szyjkom w 2010 roku życzę:

radości, szczęścia, życzliwości,
wzajemnego zrozumienia
i spełnienia marzeń
oraz duuuuuuuużo zdrowia

Dorota
gość
31-12-2009, 16:32:16

Drogie Szyjki, życzę Wam zdrowszego Nowego Roku, mało bólu i dużej ruchomości szyjki!

Wygodnych poduszek, małej ilości tabletuszek no i ograniczonych wizyt u naszych doktorków.

Ja o północy" baluję" na plaży, niestety bez śniegu!

Do zobaczenia i usłyszenia w przyszłym roku

Vika
Wtajemniczona
31-12-2009, 17:52:06

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Ci użyczy.
Dla wszystkich "Szyjek"
ADA
Początkująca
31-12-2009, 18:22:44

Życzę wszystkim i każdemu z osobna, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, powodzenia, worka pieniędzy i oby nadchodzący rok przyniósł nam tylko i wyłącznie pozytywne niespodzianki.
Wiem...to jest dla Was szok,
że znów mamy Nowy Rok !
Niech będzie radosny,
niech się zacznie mile
i niech Wam przyniesie
same szczęśliwe chwile.
Niech moje życzenia
spełnią się co do joty,
niech ominą Was kłopoty.
Bóg da wszystko, co potrzeba
poprowadzi wprost do nieba.
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku …!
Osia.
Pozdrawiam Osia
gość
31-12-2009, 19:00:11

Oczywiscie ze sie z Wami nie zegnam i pozostaje . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w 2010 roku, całuje Was wszystkich.
Andzia
gość
31-12-2009, 19:15:11

Wlasnie moj kochany synus zaczal odpalanie petard!!!
Pozdrawiam Andzia
gość
31-12-2009, 19:32:29

Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadziei,
ile Lepper ma wyroków
tyle szczęścia w Nowym Roku!
Wtajemniczona
01-01-2010, 10:07:51

Witam!!!!!!!!!!!wszystkich w Nowym 2010 Roku..........koniec sentymentów, nowy rok to nowe wyzwania, zabieramy się do pracy nad sobą, swoim ciałem i życiem aby wszystko poszło po naszej myśli.
Pobudka.............
ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: