amilamija 2013-07-19 14:01:48 Zalamalam sie. Wrocilam od lekarz rehabilitant i dowiedzialam sie ze w Krakowie moga mi jedynie wyciac kregi ale nie wstawia nowych :( Ponoc w ogole jest z tym ciezko bo fundusz nie dal na to refundacji i ze juz w tym roku mzoe byc klopot wielki. A w Krakowie w ogole bedzie klopot i Chrzanowski moze mi tylko skrocic szyje :>
Do tego zapyta;lam czy moje zycie po rehabilitacji samej wroci w miare do normalnosci to pwoeodziala ze absolutnie , ze tylko zniweluja sie moje objawy jak bede badzo uwazala w dodatku i nie robila zadnych wysilkow, nawet jazda na rowerze zabroniona.
Nie chce zyc z ciaglym lękiem co bedzie jak przekrece glowe nie w ta strone co trzeba .. :(
Nie wiem ile masz lat,jaką masz kontuzję i jak długo z nią chodzisz ale idź pokrój się , odpoczniesz, nabierzesz sił i będziesz żyć normalnie.
Masz popsuty kręgosłup i popsuty mieć będziesz ale będziesz życ normalnie !
Ojca mojego cieli w czerwcu ma w lędźwiach implant i kawałek swojej kości ogonowej największe objawy bólowe mu już przeszły i uważa że to była słuszna decyzja.
Leżał 9 dni w szpitalu i nie widziałem nic złego na oddziale , kroili jak szło na 2 salach obok siebie ledźwie,szyje, piersiowy nawet się trafił.
A jak Ci lekarz mówi , że nfz nie ma kasy to zmień lekarza.