Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
16-05-2013, 20:20:14

miałam nie pisać ale jednak napiszę.
Każdy z nas ma prawo do swojej opinii a czytający podejmują wybór. Cenni są i ci co walczą i ci co się operowali. Cenni są też ci co żałują że się nie operowali i ci co żałują że się operowali.
Ta nasza różnorodność dowodzi tylko tego, ze przebiegu dyskopatii nie da się przewidzieć.
Wszystko jest dobrze, dopóki kogoś nie poniesie i nie zacznie obrzucać wyzwiskami innych.
A dlaczego część operowanych znika? bo wraca na kilka lat do przeciętnego życia z małymi ograniczeniami. Dyskopatia prędzej czy później i tak znów pojawi się u każdego z nas, tyle, ze u jednych po pół roku u innych po 5-10 latach.
To prawda, ze po operacji można szybko mieć problemy z kolejnymi poziomami. A bez niej można mieć też takie same problemy - geny nas determinują. Dlatego nikt nikomu nic nie narzucał, tylko opisywał co u niego się dzieje.
no właśnie - nie narzucał... chyba na razie będzie to czas przeszły.
szkoda.....
Asia
gość
16-05-2013, 20:20:33

zanzibar 2013-05-16 21:48:48 Irek osobiście na Priv podsyłałem Ci adresy rehabilitantów i nie wypominam Tobie tego ale To co ostatnio wypisujesz sięga poniżej pasa . Tak jak Napisałem Operować się czy nie to każdego wybór Ty postanowiłeś tego nie robić czy któryś z operowanych sięga do takiej broni do jakiej Ty sięgasz? Trochę nie tak każdy z nas ma własną i nie przymuszona wolę ja szanuję Twój wybór lecz nie myśl że jesteś Moim idolem . Jesteś mądrym i oczytanym człowiekiem widzisz ilu ludzi znanych nie znanych po operacjach kręgosłupa skacze z spadochronów jeździ na wyścigach autami chodzi po górach itp. Nie robi z siebie męczennika jak To ty starasz się robić aby zwrócono na Ciebie uwagę aby dano Tobie poklask . Poważaniem Janusz
Janusz, proszę, daj spokój nie bądź Matką Teresą i zarazem Judaszem jesteś z Torunia. Wysłuchajcie radia. A macie daleko to co mówią mądrzy prywatnie.
Janusz, zdrowia i jeszcze raz zdrowia
Elu, pisałem , tu nie można pisać
nikt ENDE
krak62
Wtajemniczona
16-05-2013, 20:21:55

Panowie spoko. Fajnie jak jest trochę kwaśno sama kiedyś dodałam taki smaczek . Irek prawda !?
Co do implantów to Irku pierwsze słyszę aby te z nowej generacji zarastały sprawdzę dopytam u swojego neurochirurga a naprawdę jest dobry, operuje też u Ciebie w Krakowie i w wielu innych miastach.Polanica Wałbrzych
Każdy ma prawo nie obrażając nikogo powiedzieć co myśli i czuje. Ja też walczę rehabilitacją operacji nie wykluczam zobaczymy co przyniesie czas. Pa miłej nocy. I do usłyszenia Renata
gość
16-05-2013, 20:31:23

Renatko, kto pyta nie błądzi. To forum musi mieć kogoś kto pomiesza, bo zginie. Przepraszam, Janusz będzie podporą.
nikt
krak62
gość
16-05-2013, 20:37:04

irek pijesz właśnie zupę chmielową czy nie i w tym problem ???
nie przepraszaj tyle razy, ostatnio za dużo tego przepraszania bez pokrycia....
dawaj kawały
proponuję załóż nowy wątek dyskopatia a rehabilitacja i będziesz może wtedy spełniony
słońca
Początkująca
16-05-2013, 20:40:58

"Starsi Panowie, starsi Panowie, starsi Panowie dwaj,
już szron na głowie i nie to zdrowie,
a w sercu ciągle maj"
... i "miła sercu" dyskopatia
Forumowicz
16-05-2013, 20:48:45

Ubawiłeś mnie Irek co ma wspólnego ze mną Radio M, a co wspólnego Matka Teresa z Judaszem bo jakoś to tematu się nie trzyma masz ochotę słuchaj radia M może oni wleją w ciebie trochę otuchy .
ks Janusz
Forumowicz
16-05-2013, 20:50:25

A już mialem poczytac i lulu a tu dyskusja w najlepsze....
Renata tak analizując to zgadzam sie z Toba ale niezupelnie.Teraz jestem po fakt pewnych sportow niebedę uprawiał,ale gdybyś widziala mnie na parkiecie.....
sam byłem zaskoczony.Dlatego wiem ,że jesteśmy inni ale nie gorsi a to wlaśnie uskrzydla i daje mocy by mieć podniesiony PERYSKOP w życiu.........Można walczyć i rechabilitować sie jak Irek długo......jak sil starczy,lub....poddać sie operacji i ...życ z ograniczeniami ale bez bólu.......i tak tez można........tylko co wybrać..??
To gwóżdz programu-życie......
Nocy bez bólu WSZYSTKIM---piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
gość
16-05-2013, 20:54:45

Pawlik, takie forum jest bez sensu. Ponieważ patrząc na sprawę statystycznie wszyscy są do operacji i większość statystycznie temu wieży. Przepraszam, jestem grzesznym człowiekiem / nie grzecznym/ . Jak spowiedź, tak piłem jeden browar w dniu dzisiejszej o godzinie 17,00, i tylko tyle zgrzeszyłem, no "przepraszam" jeszcze myślą grzech popelniłem . A to forum ma tytuł "Dyskopatia kręgosłupa szyjnego a operacja" chyba dobrze trafiłem
nikt
krak62
gość
16-05-2013, 20:58:40

zanzibar 2013-05-16 22:48:45 Ubawiłeś mnie Irek co ma wspólnego ze mną Radio M, a co wspólnego Matka Teresa z Judaszem bo jakoś to tematu się nie trzyma masz ochotę słuchaj radia M może oni wleją w ciebie trochę otuchy .
Janusz, bawisz mnie swoimi dzisiejszymi wypowiedziami , cały czas.Czytanie ze zrozumieniem przynosi pozytywy
Oki , tam mówią bzdury i Ty na mój temat tak piszesz.
nikt
krak62

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: