Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
09-01-2012, 12:58:44

Dlaczego faceci lubią mądre kobiety?
- Przeciwieństwa się przyciągają.
gość
09-01-2012, 13:44:30

Buraczku brawoooooooooooooo!!!!!!
Forumowicz
09-01-2012, 17:01:18

takieś mądre ...
Jakie są rodzaje kobiet?
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Złote rybki - rypią się jak złoto.
5. Słomiane - rżną się, jak sieczka.
6. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
7. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
8. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
9. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
10. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Początkująca
09-01-2012, 17:25:04

Wiecie co nio niespodziewałam się takiego nasmiewania sie z mojego ciśnienia. oj ciśnienie było wysokie, niema co sie dziwić hmmm "przyszłych teściów" poznałam hehehe.......
a tak w ogóle to widze że już schodzimy na dosyć pikantniejsze tematy na tym forum.......
Raf jak już mówimy o rodzajach kobiet niemożemy zapomnieć o Ssakach leśnych :) hehehe
nie no powinna być so***rność jajników niby pomiędzy kobietami ale cóż śmiac się trzeba........
Forumowicz
09-01-2012, 18:49:35

zuzia2712 2012-01-09 18:25:04 Wiecie co nio niespodziewałam się takiego nasmiewania sie z mojego ciśnienia. oj ciśnienie było wysokie, niema co sie dziwić hmmm "przyszłych teściów" poznałam hehehe.......
myślałem , że przyszłych teściów to poznaje się inaczej niż w "nieswoim" łóżku

Raf jak już mówimy o rodzajach kobiet niemożemy zapomnieć o Ssakach leśnych :) hehehe
zrobiłaś literówkę nie ma ssaków leśnych są tylko Ssamice leśne

nie no powinna być so***rność jajników niby pomiędzy kobietami ale cóż śmiac się trzeba........
no widzisz jakie to figle się wyprawia
Początkująca
09-01-2012, 18:56:33

witajcie szyjki w Nowym Roku!
Tak mnie ksiązki wciągnęły że dopiero się ocknęłam po nowym roku:)
W każdym bądź razie:
wszystkiego zdrowego Wam życzę!!
Jak wasze szyje?
Moja na miejscu:) ale ostatnio coś gorsze dni mam :(
Niezmiennie pozytywnie jestem nastawiona, co sprawia, że chyba za dużo sobie pozwalam, a potem nie śpie w nocy, bo boli... (oj natura ma, do cna głupia...)
poza tym obliczyłam, że 27/03 mija ostatni dzień z możliwością bycia na zwolnieniu. zaczęłam więc się zastanawiać czy do tego dnia uda mi się na tyle poczuć żeby iść do pracy. Jeszcze nie zaczęłam rehabilitacji, bo mój lekarz twierdzi, że w takich przypadkach jak mój lepiej jeszcze zaczekać. I co dalej....kurcze trochę mnie to dołuje...
gość
09-01-2012, 19:01:45

Dlaczego faceci lubią mądre kobiety?
- Przeciwieństwa się przyciągają.
To ja wkleiłam ten żart (Bogusia), a w przypływie głupawki się nie podpisałam, trochę żałuję bo raf się rozkręcił i ostro pojechał. Pozdrawiam.
Forumowicz
09-01-2012, 19:08:43

Gość 2012-01-09 20:01:45
To ja wkleiłam ten żart (Bogusia), a w przypływie głupawki się nie podpisałam, trochę żałuję bo raf się rozkręcił i ostro pojechał. Pozdrawiam.
to dopiero przystawka
Początkująca
09-01-2012, 19:14:09

NA stronie podanej na jednej z wcześniejszych stron znalazłam procedurę operacyjną szyi:
http://www.implantykregoslupa.pl/pdf/bagueraC.pdf
nieźle to wygląda :)
Forumowicz
09-01-2012, 19:55:12

implant 2012-01-09 20:14:09
http://www.implantykregoslupa.pl/pdf/bagueraC.pdf
No i znalazłem pomysł na nowy interes, dotacja z UE na innowacyjne mobilne operacje neurochirurgiczne.
Biznesplan pikuś, kapitał się znajdzie,firmę która napisze wniosek bez problemu , ino tylko szybkie łącze internetowe , ostrzałka do noża , gaziki,bandaże, beczka ketonalu i nogę operować.
P.S.
Parę druków , o świadomości zagrożeń pacjenta , tłustym druczkiem się gdzieś upchnie o braku roszczeń gdyby coś tam nie halo było i zapraszam.
P.S. 2
5 tys za zabieg biorę , może być euro jak nie lubicie PLN

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: