Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
30-07-2020, 18:39:53

Gościu dziekuje za wiadomość. No u mnie wyniki nie są wspaniałe wręcz każdy lekarz i rehabilitant, które je widział mówił słowa "o Boże" i pytano czy jestem po wypadku (nie jestem). Ale jak i doktor tak i inni w związku z moimi dolegliwościami stwierdzili że operacja nie jest na chwilę obecną konieczna chociaż nie wygląda to dobrze :/ i tak od kwietnia delikatnie się rehabilituje (mam zakaz rehabilitacji manualnej) i jest lepiej, bólów prawie w ogóle nie mam. A doktor powiedział że, jeśli coś zacznie się dziać mam natychmiast się do niego zgłosić będziemy operować..sama teraz niewiem tyle się tu naaczytałam o usiskach na rdzeń a ja właśnie taki posiadam :/
gość
30-07-2020, 21:01:59

Przeszłam przez to samo, trzy lata bólu i dopiero podjęli się operacji, i dopiero dr Dominik stwierdził, że skoro rehabilitacja nie pomaga to trzeba operować. Po operacji inny swiat, w końcu mogłam stanąć na lewa stopę i spokojnie chodzić. Dziś natomiast po wizycie u niego od razu decyzja o drugim zabiegu, tym razem szyjny
Forumowiczka
30-07-2020, 21:28:01

No właśnie mi doktor Dominik powiedział że skoro rehabilitacja przynosi skutki mam ją kontynuować
gość
30-07-2020, 21:39:28

Próbuj jeszcze rehabilitacji. Mi kilka pierwszych pomogły, potem było coraz gorzej. Wtedy wiedziałam, że już dalej się tak nie da żyć w ciągłym bólu. Doktor to super specjalista i wie co robić. Pamietaj tylko żebyś się w miarę oszczędzała na codzien, inaczej się nie da, bo będzie coraz gorzej.
Forumowiczka
31-07-2020, 08:22:58

Staram się ale przy dwu latku trochę ciężko :D będę próbować, na razie na szczęście gorzej nie jest. Trochę nauczyłam się z tym żyć, nie schylać się, nie przeciążać itp. Rezonans kontrolny mam zrobić po roku czy coś się cofnęło. Dziękuję i zdrówka życzę
gość
01-08-2020, 18:02:10

Ale się tu cisza zrobiła, chyba wszyscy odpoczywaja
gość
01-08-2020, 19:19:03

Ja jestem, i kontroluje czy jest tu porządek Kawo
Forumowiczka
01-08-2020, 19:23:31

Ja co prawda nowa ale też zaglądam czytam stare wpisy zawsze to coś nowego się człowiek dowie :))
gość
01-08-2020, 19:26:06

Kawo do Daguli. Napiszę jutro wieczorem. Teraz jestem poza .. Piszę z telefonu a to ciężko mi idzie
Forumowiczka
01-08-2020, 19:42:22

Ok. Nie ma sprawy :) Dzieki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
Reklama: