Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
09-02-2013, 10:11:09

pozdrowienia z Krzeszowic. Jest fajnie rehabilitacja na dobrym poziomie, prawie cały dzień mam zajęty. Oceniam pobyt w Krzeszowicach pod względem zajęć z pacjentami lepiej niż Zakopane.
pozdrawia
miłego irek
krak62
Wtajemniczona
09-02-2013, 10:30:43

Piotrze dziękuję za słowa otuchy, ale na pawulon to ja jeszcze za młoda!!!! , zostańmy przy pawilonie, częściowo odremontowanym i oddanym do użytku w lutym 2013.
Czy opiekę będę chwalić tak jak Irek to się okaże. Mam taką cichą nadzieję, że ten 3 poziom podciągnę i widmo następnej operacji oddalę.
Wyliczyłam, że 150 dni po operacji przypada 27 marca, ja wracam 26 marca , więc za przykładem Piotra kolacja we dwoje murowana. Jak fajnie że nic nie boli i nawet plany można snuć.
Pozdrowienia z wiosennego Wrocławia
Dana 2009-08-03 - wypadek 2009-09-09 - pierwsze MRI zalecana operacja 2012-06-19 - drugie MRI 2012-10-29 - operacja C5/C6 i C6/C7 implanty stałe
Wtajemniczona
09-02-2013, 11:29:47

Witam
dana widzę , że niedlugo bedziesz bradziej aktywna nieuchwytna bo wracasz do pełni zycia .Czy możesz napisać więcej jak zabrać się za dotarcie do dr Łątki .Jeśli nie chcesz na forum to może na priv lidia49@op.pl. Napisz jeszcze o sobie , o jakicm imnnym poziomie pieszesz , czy chodzi o lęźwiowy ?
Czy dobrze czytam na rorum że można kręcić glową , że szyja nia jest sztywna ?
Karolina
Wtajemniczona
09-02-2013, 11:31:53

Witam wszystkich
Czy jest ktoś , kto miał operację szyjki w Zielonej Górze ?
Karolina
Początkująca
09-02-2013, 11:34:56

Moja siostra wróciła z tego sanatorium 2 tyg. temu. Z zapaleniem oskrzeli ,na stołówkę wys.3,8 m którą ogrzewa jeden kaloryfer wszyscy schodzili w czapkach i płaszczach ,bo tyłek przymarzał do krzesła. Skandaliczne wyżywienie. Też myślałam o tym sanatorium ,ale dam sobie spokój.
gość
09-02-2013, 11:37:44

Witam. Ja mam dalej problem z moim gardłem-dalej przydusza.Może jakiś zrost się zrobił? ale jakie badanie zrobić by się dowiedzieć? Mampytanko-od paru dni pojawiło się drętwienie dłoni czy komuś po operacji takie coś się działo ? Jade we wtorek do mojego operatora i już się boję co znowu tam wyjdzie
Początkująca
09-02-2013, 12:15:30

Witam ,Bogna napisz mi jak dostałaś się do Olsztyna na operację jak to zrobiłaś że nie czekalaś napuisz jakiś kontakt do tego szpitala i ogólnie napisz co i jak na priv.bohdan403wp.pl z góry dziękuję !!!Napisz co u Stokrotki
Początkująca
09-02-2013, 12:31:54

witam :)
Elbo, dr Furtak od pierwszej wizyty zdobył moje zaufanie i dlatego powiedziałam sobie,że tylko jemu dam się pokroić.
Od kilku lat ciąży na mnie widmo operacji i przez ten cały czas starałam się odsunąć je od siebie... niestety liczne rehabilitacje, a nawet wizyty u fizjoterapeutów nic nie pomogły... co gorsze wydaje mi się,że po ostatnich moje dolegliwości się nasiliły...
Mimo,że mam wyznaczony termin na 1 października, wciąż nie mam całkowitej pewności, czy poddać się operacji... pewnie tak jak u większości z Was są u mnie dni, gdy dałabym się pokroić natychmiast, ale bywają też takie, gdy wydaje się,że operacja to jakaś abstrakcja...
Czytam posty od pierwszej strony,dużo ich jeszcze przede mną... mam nadzieję, że podejmę dobre rozwiązanie
pozdrawiam, Anna
Wtajemniczona
09-02-2013, 12:34:49

ELBA
w razie czego, gdyby sprawa była super pilna to
operacje płatna - która jak wiadomo w Wojskowym jest "od ręki
Elba napisz dokładniej.To warto wiedziec ze szczegółami bo niestety może się przydać . Jak się ma takie informacje to ma się chociaż trochę poczucia bezpieczeństwa . I ważne czy trzeba mieć rezonans czy robią przed operacją ? Jak nie na forum to może zechcesz napisać na lidia49@op.pl
Karolina
Początkująca
09-02-2013, 12:39:29

Piotrze, zastanawiam się, czy Twój operator zdecydował na usunięcie obu przepuklin jednocześnie dlatego, że są to dyski sąsiadujące?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: