witajcie szyjkowe ludziki
oj tak tu się troche nie miło ostatnio zrobiło, jakieś przerzucanie się postami,przecież forum nie temu służy,
Renatka popełniła fopa(specjalnie nie pisze po francusku, bo nie każdy by przeczytał) nie powinnaś, Renato zwracać komukolwiek uwagi na temat avatara, kaZdy ma taki avatar jaki mu się podoba i to jego sprawa, jedni posługują się tu nickiem inni imieniem i to też każdego indywidualna sprawa, Krak filar tego forum, troszkę się obraził, no mam nadzieje że mu przejdzie, także drogi Kraku nie strzelaj focha....po prostu jak mówi przysłowie milczenie jest złotem i czasami nie warto wszystkiego komentować, moderatorzy nie czytają naszych postów, bo połowe z nich by wyrzucili jako nie potrzebne i nie na temat. Mam nadzieje że Renata też się nie obrazi, i forum nie będzie służyło przerzucaniu się postami.Koniec tego tematu i już
A na forum tak dużo świeżych, potrzebujących forumowiczów przybyło, każdy ma obawy, niepewności i strachy, gdzie jak nie tu, możemy podzielić się wiedzą, doświadczeniem i zrozumieniem. Rodzina i znajomi już mają serdecznie dosyć naszego chorowania, bo nic w wyglądzie się nie zmienia, a my ciągle to samo - że boli, że drętwieje.....
Puma napisz do mnie priva to podam ci namiary na mojego operatowa, który przyjmuje w warszawie
du25... co do zdegustowania po zabiegu to ja też nie wiem co autor miał na myśli, jak można być zdegustowanym, zawiedzionym, zrozpaczonym tak, ale zdegustowanym,....?
Przecierz żaden lekarz nie zapewni nam super samopoczucia tuż po, zmiany następowały miesiącami, latami to i od razu nie znikną, nie głupi powiedział
czas leczy rany - DOSŁOWNIE
a u mnie coraz lepiej, jeszcze mnie łapki bolą, ale już tylko wieczorkiem, głową kręcę jakbym nigdy nie miała operacji a teraz dopiero będzie 5 tygodni PO.
Jeszcze względem poduszki, ja kupowałam w sklepie medycznym z pianki z pamięcią, pierwsza podusia miała wysokość 10 cm i źle mi się na niej spało, była za wysoka, druga ma wysokość 8 cm i jest ok, polskiej firmy bodajże dr sen i kosztowała 90 zl,w szpitalu po operacji też się dostaje poduszkę ortopedyczną, niektórzy mieli własne.
Do ludzików tuż przed operacją, musicie wziąć pod uwagę fakt, że tuż po boli i ruszać się ciężko, że będziecie musieli wypracować sposób siadania na łóżku, że nie podniesiecie samej glowy nad poduszkę, ciężko jest pić, bo można tylko na bok lekko glowę odchylić, dlatego ja miałam słomki do picia, które miałam włożone do butelki, poza tym chusteczki nawilżane niezbędne -niestety dobe się leży placuchem i trzeba się załatwić na basen, nie strasze tylko podaje fakty.
Kiedy będzie wkońcu wiosna?
Raf i Krak kobiety przyjmujecie na zapisy do tego sanatorium?
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?