Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
11-03-2013, 19:37:53

krak62 2013-03-11 20:27:13
Tak sobie piszemy, jest wesoło. Dojdziesz do siebie to poczytasz
irek
jak doję do siebie to będzie to post nr ... no taki jak ostatni odcinek mody na sukces :D
a w ogóle to nie wiem kiedy dojdę (do siebie) bo opijam synka szwagra i wnuczka takiego jednego tu z forum a jak skończę opijać to zacznę od początku na poczet dzieci ich dzieci :)
AAAA no i jestem prawym obywatelem bo dziś odebrałem pozwolenie na broń - to też trza opić
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
11-03-2013, 19:39:50

baszas 2013-03-11 20:35:52 Raf....możesz rozwinąć tę twórczą myśl??
a mogę w niedalekiej przyszłości ??
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
gość
11-03-2013, 19:47:36

baszas 2013-03-11 20:33:50 Tak,wiem gdzie to kupić ale dzięki za podpowiedź.
I uwierz,że nie jestem w nastroju robienia sobie jaj
Co szpital to inne wymogi i tego się trzymajmy
baszas, w googe to jest wyszukiwarka internetowa wpisujesz - sklepy ze sprzętem rehabilitacyjnym i ortopedycznym- oraz nazwę swojego miasta np. Paryż. Jesteś już prawie u celu. Należy opdpisać adresy wskazanych sklepów i się tam udać. Na zakupach znasz się na pewno, jesteś kobietą.
udanych, irek
krak62
gość
11-03-2013, 19:55:00

raf 2013-03-11 20:37:53
krak62 2013-03-11 20:27:13
Tak sobie piszemy, jest wesoło. Dojdziesz do siebie to poczytasz
irek
jak doję do siebie to będzie to post nr ... no taki jak ostatni odcinek mody na sukces :D
a w ogóle to nie wiem kiedy dojdę (do siebie) bo opijam synka szwagra i wnuczka takiego jednego tu z forum a jak skończę opijać to zacznę od początku na poczet dzieci ich dzieci :)
AAAA no i jestem prawym obywatelem bo dziś odebrałem pozwolenie na broń - to też trza opić
raf, może dojdziesz kiedyś przy fajnej i miłej kobiecie, no tak tylko wtedy głupi o czytać o kręgosłupie, należy się skupić aby ulżyć kręgosłupowi
irek
krak62
gość
11-03-2013, 20:16:38

Dobry wieczór :)
Janusz - gratuluję. Fajny ten Twój genotyp :) a za jakiś czas....wiesz co mam na myśli :)[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/bognaj/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][img hash=513e3b1e382ec href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/bognaj/pokaz/513e3b1e382ec]http://static2.medforum.pl/portals/user_photos/216855/513e3b1e382ec_200x200_adaptive.jpg[/img]
gość
11-03-2013, 20:26:10

Irek się uaktywnił :) od razu ruch na forum.
Pozdrowienia dla tych, którym licznik bije...operacja tuż tuż. Zdrowiejących także pozdrawiam i cierpliwości dla Was. :)
Zbyszkowiec - ja miałam problem z zawrotami głowy oraz z tzw. zaciemnieniem myślenia. Skupienie się nad jakimś zadaniem, było mega wyzwaniem. To zmusiło mnie właściwie do podjęcia decyzji o operacji szyjki. Walczyłam przez 10 lat rehabilitacją ale poległam...rozjechały się moje dyski i już nic nie pomagało. Mój operator wyjaśnił mi, że zawroty były wynikiem wzmożonego ciśnienia śródczaszkowego płynu rdzeniowo - mózgowego. Coś musiało być na rzeczy, gdyż od pierwszego dnia po operacji poszło w niepamięć. Ale to był mój przypadek i nie koniecznie pojawia się seryjnie. Tak jak napisał Irek, trzeba zbadać u dobrego specjalisty. Powodzenia. Pozdrawiam. Bogna
gość
11-03-2013, 20:50:20

Bogna, witaj miło, że mnie zauważyłaś. Wpadłem na chwilę, troszkę namieszałem i się zwijam. Nic tutaj po mnie.
miłego, Irek / góral nizinny/
krak62
Wtajemniczona
11-03-2013, 20:52:42

Witaj Bogna
Dziękuję za ważne dla mnie treści .
Zbyszkowiec
Też mam ten problem rozbicia mysli , rozkojarzenia ponad to osłabienia wzroku i szum w uszach .Czuję się jak na karuzeli.
Bogna czy miałaś jakieś dodatkowe badania oprócz rezonansu krosłupa szyjnego ?
Pozdrawiam wszystkich cierpiących .
Karolina
gość
11-03-2013, 20:56:22

Irek - forum bez Ciebie nie jest kompletne. Tak więc jak Cię nie zauważyć? Mieszaj mieszaj...od razu człowiek normalnieje dzięki Tobie. Zosia się gdzieś jeszcze rehabilituje, buraczek też milczy a młodzież szyjkowa tworzy...oj tworzy ale nic to - za czas jakiś będą już doświadczeni w boju - tak jak Nasz Piotr ze swoim szperaczem - peryskopem ;)
Pozdrawiam. Bogna
gość
11-03-2013, 21:00:42

Karolina - tak, miałam dodatkowe badania, które to, potwierdziły diagnozę mojego neurochirurga. Badania jakie mi przeprowadzono - to implantacja czujnika pomiaru ciśnienia śródczaszkowego - było niesamowicie wysokie, oraz badanie nerwów wzrokowych. Nerw prawego oka mam uszkodzony w około 60 %....Stąd decyzja, że czas wielki operować szyjkę. Pozdrawiam. Bogna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: