Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
31-12-2008, 11:43:00

To moj ostatni post w tym roku bo powoli sie zbierac do golenia (niestety Kasiu musze Cie zmartwic ale chodzi mi o twarz^^) a to bardzo ciezkie i meczace zadanie ktore nikomu nie sprawia przyjemnosci raczej a pozniej jade na jakas wies do jakiegos przedszkola ^_^
Wiec tak, wszystkiego najlepszego, szczescia, zdrowia ble ble ble, oby w nowym roku zylo nam sie lepiej.
Pozdrawiam
Junek
gość
31-12-2008, 14:45:00

witajcie

chciałam napisać zyczenia na Nowy Rok...ale nie wiem w sumie co ...co chcielibyście w nim dostać...
Tak więc ja życzę wszystkim by te ukryte marzenia sie spełniły...by to co pomyślicie sie spełniło...by Nowy Rok nie był gorszy od poprzedniego, by przynosił same małe cudeńka, a potknięcia były małe i byście sie z nich szybko pozbierali!!!!!noooo i co najważniejsze by nasza przyjaciółka Epi była dla nas życzliwa i nie kopała nas za często...
i ja marze o tym bysmy sie częściej i na dłużej spotykali...bo dajecie mocccccc!!!!!!
baaardzo mocno Was ściskam i wypije dziś za Wasze zdrowie!!!!!
cmok cmok cmok
jula
gość
31-12-2008, 15:10:00

Juz nie moge sie doczekac tej dawki mocy, bo bez niej ciezko, coraz ciezej...
W zwiazku z nadchodzacym Nowym Rokiem (oj jak dobrze ze juz ten sie konczy) zycze Wam Kochani tego, co piekne i szlachetne... niech na Waszej drodz staja ludzie ktozy obdarza Was sczesciem, miloscia i przyjaznia. Niech ten nadchodzy rok bedze lepszym od tego mijajacego, a kazda chwila przepelniona tym co najpiekniejsze, niech spelna sie Wasze marzenia nawet te ktore sa na samym dnie serduszka a w ich miejsce powtananowe ktore beda nadawaly sens kolejnym dniom i cel beda celem...
Dokoncze jak dotre do warszawy bo juz krzycza...
Kinga
Wtajemniczony
31-12-2008, 16:02:00

krotko i na temat
wszystkiego lepszego w Nowym Roku
pozdrawiam
Czarek
gość
31-12-2008, 16:43:00

Bardzo dużo miłości,
mało w życiu trudności,
dużo bąbelków w szampanie,
kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku.

Dsy
gość
01-01-2009, 11:13:00

Żyjecie
Wtajemniczony
01-01-2009, 11:51:00

ledwie :/ oj ciezki to byl sylwester, ciezki
pzodrawiam
Czarek
gość
01-01-2009, 17:02:00

żyje ,mam pytanie czy brał ktoś na epi keppre 500 mg lub 1000mg? muj nr gg 1183842
gość
02-01-2009, 08:10:00

Witam
Oj ciezko bylo ale nasza przyjaciolka epi dostala dawke alkoholu i poszla spac Zycze wam tego czego sami byscie sobie zyczyli i o czym marzycie aby sie spelnilo
Magda
ps Ja biore keppre 2x1500mg Jak masz jakies pytania to pisz Kazdy z nas postara ci sie odpowiedziec Prawda padalce?
Wtajemniczony
02-01-2009, 10:32:00

orifril jest super!! odkad go biore juz powinienem miec ze 3, 4 ataki po alkoholu a tutaj nic
Prawda Magda, prawda
pzodrawiam
Czarek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: