Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
19-12-2008, 17:16:00

Skarby moje kochane... Jak za Wami sie stesknilam... kurde, tak sie ucieszylam jak rodzice przywiezli mi dzieisja komputer Wychodze dopiero w poniedzialek, ale pozniej znowu tu wracam W sumie z atakami nie jest zle. Mialam w srode 3 ataki, ale wczoraj tylko jeden, dzisiaj jest spokoj, nic sie nie dzialo. No ale w sumie to nie dobrze. Lerzalam prawie 5 godzin na wideo eeg i nic sie nie dzialo, zadnego ataku- coz za ironia. Mam jednak nadzieje ze juz nie beda chcieli powtorzyc tego badania, ten klej jest okropny. Pozdrawaim Was serdecznie Mam nadzieje ze wkrotce napisze cos do Was z domu. A teraz biegiem na czat;p
gość
20-12-2008, 16:04:00

13-12-2008 o 09:31, gość :
Witajcie padalce
jestem po komisji lekarskiej i
-jestem czesciowo niezdolna do pracy do konca 2011r
Teraz musze dostarczyc papierki na rente bo nie zgodzili sie na zasilek rehabilitacyjny poniewaz po dwóch miesiacach nic to nie zmieni w mojej sytuacji. tak wiec mam dola bo w wieku 30-stu lat jestem rencistka
Magda a jak długo chorujesz i jak często masz ataki? Ja też chcę się starać o rentę ale niewiem czy warto bo słyszałam że nie chcą dawać,acha napisz czy pracowałaś a jak tak to w jakim zawodzie? I jak byś mogła to napisz jakie dokumenty trzeba składać Basia

Magda
gość
21-12-2008, 10:08:00

co tu tak acisza piszcie cos...
gość
22-12-2008, 12:28:00

Mam takie pytanie- mial ktos moze robione wideo eeg?
gość
23-12-2008, 14:39:00

cisza bo swieta ida i trzeba sprzatac :/ tylko jednoreki bandyta ma troche wiecej looozu piszcie co u Was bo nic nie wiem :D ja w temblaku jeszcze sobie troszke pochodze, na poczatku stycznia zrzucam temblaczek i ide na rehabilitacje, jakies 2 tygodnie a pozniej skladam papierki na operacje i bede mial nowa sexy bielizne tfu znaczy sie blize a tak to u mnie po staremu w sumie, no po za tym ze wczoraj ojciec wrocil z norwegii i siostra z "wygnania" jak narazie na kompie siostry bo moj sie sypie co chwile :/ takze dostep do neta ograniczony, no chyba ze siostra w pracy jak teraz, ale wieczorkiem wraca wiec mnie zdziesionuje a jak sie bede stawial to jak to Seba mowi dostane po p....ie
pozdrawiam Padalce
Początkujący
23-12-2008, 18:23:00

Witam jest ktoś z padaczką pourazową ,która objawia się w dziwny sposób omdlenie z bezdechem najlepiej z długim stażem chociaż wszyscy mile widziani mam kilka pytań niepozuszonych na forum biore depakine hrono 300 dwarazy dziennie ostatni napad miałem ok 5 miesiecy temu
gość
23-12-2008, 21:12:00

mam pourazowa od 6,5 roku...chętnie pogadam
gg:9645588
jula
Początkująca
23-12-2008, 21:20:00

witajcie!!!

zbliżaja sie świeta...czas pełny radosci, spokoju, rodzinnego ciepła...zastanawiam sie czego Wam zyczyć...wiecie że gwiazdke z nieba bym Wam dała...ale nie moge...to chociaż chce Wam życzyć na te Świeta ZDROWIA!!!spotkalismy sie tutaj właśnie z powodu zdrowia, ale nie żałuje...by kolejny rok przynosił Wam same dobre rzeczy, nowe przyjaznie, miłosci, by nasze spotkania były czestsze i w wiekszym gronie, bysmy nigdy nie musieli nikogo juz odwiedzac w szpitalu, a na zlotach by nikogo nie trzepało...
by nowy rok nie był gorszy niz poprzedni....by zaskakiwał w wiele małych cudów, a tylko raz za czas rozczarowywał...nie bedzie idealnie, ale dobrze zawsze być moze!!!
WSZYSTKIEGO CO DOBRE!!!
nie tylko na świeta ale i na cały rok i na zawsze
Kochane Padalce cmokkkkk
jula
Wtajemniczony
23-12-2008, 22:57:00

No więc tak, po pierwsze dzięki Jula za zyczenia i jesli moge dolaczam sie do nich, bo w ich skladaniu jestem slabiutki. No wiec ludziska trzymta sie!
pozdrawiam
Czarek
gość
24-12-2008, 00:22:00

jak ja nienawidze swiatecznych i nie tylko swiatecznych zyczen tfu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: