elba1 2013-02-24 22:51:35 Basiu,
a dr Narolski? a i podobno na 4 są także tzw "sale komercyjne" - widziałas czy słyszałas coś o tym? a jak jest teraz- mrowienia i drętwienia minęły? czy skierowanie na ten turnus rehab. przed wystawial Twój operator?
Ela
Elu, o Narolskim nic nie słyszałam :( , podobnie jak o salach "komercyjnych". Ja leżałam na zwykłej 3-y osobowej. Mrowienia i drętwienia - mam nadal.
Odnośnie
rehabilitacji - może przedstawię całą moją drogę.
1.Najpierw pojawiły się bóle ramion i pleców - lekarz rodzinny dał skierowanie do neurologa a ten - skierowanie na rezonans.
2. Zanim zrobiłam rezonans - rwa barkowa - znów neurolog i leczenie
3. potem już z rezonansem - neurolog - dał skierowanie do neurochir. i do poradni rehabilitac. ( zabiegi miałam w maju)
4. Kolejne skierowanie do poradni rehabilitac. wystawił mi rodzinny - poprosiłam go o nie ( zabiegi w sierpniu)
5. Wizyta u neurochir. w sierpniu dał skierowanie na operację na cito i do poradni rehabilitac. ( zabiegi na początku stycznia)
6. luty - zabieg
Praktycznie, to wyglądało tak, że kończąc turnus rehabilitacyjny brałam kolejne skierowanie do poradni rehab. szybko zapisywałam się do lekarza rehabilitanta i zaklepywałam termin na kolejne zabiegi.
Może trochę za dużo napisałam, ale może to komuś pomoże się " odnaleźć" - mnie trochę prowadziła koleżanka ze służby zdrowia, podpowiadając co mam robić.
Ale mimo to - bez tego forum - byłabym jak tabaka w rogu. Wszystkim serdecznie dziękuję i dalej służę jak tylko mogę.
pozdr
Basia