Reklama:

Neuralgia Nerwu Trójdzielnego - proszę o pomoc! (974)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
19-11-2012, 07:47:24

Miałem wiele zabiegów i walczę z tym nerwem już wiele lat ostatnią rzeczą jaką zrobiłem to Gamma Knife jestem ok. miesiąc po zabiegu początki to nasilenie objawów ma się porostu ranę taką jak po radioterapii tyle że w środku twarz,ucho pali piecze od wewnątrz na razie jest nasilenie objawów ale też większe przerwy między uderzeniami bardziej reaguje na bodzce zewnętrzne ciepło-zimno.
Jeszcze nie jestem w stanie ocenić stanu tego czy jest lepiej czy gorzej ale często mi się chce spać i czuję senność osłabienia o czym zresztą ostrzegali. Jak mi się polepszy to na pewno dam znać.
sławek
Początkująca
04-12-2012, 18:54:02

Witam,
Poszukuję osób, które cierpiały lub cierpią na ból neuropatyczny (neuropatia).
W zamian za zgodę na przeprowadzenie ankiety wynagrodzenie pieniężne.
Preferowane osoby z województwa śląskiego, małopolskiego, opolskiego, łódzkiego i świętokrzyskiego.
Pozdrawiam.
Początkująca
04-12-2012, 18:54:11

Witam,
Poszukuję osób, które cierpiały lub cierpią na ból neuropatyczny (neuropatia).
W zamian za zgodę na przeprowadzenie ankiety wynagrodzenie pieniężne.
Preferowane osoby z województwa śląskiego, małopolskiego, opolskiego, łódzkiego i świętokrzyskiego.
Pozdrawiam.
gość
05-12-2012, 10:39:53

mogę pomóc za darmo w sprawie neuralgii nerwu trójdzielnego, czekam na propozycje kontaktu jolik
Początkująca
05-12-2012, 19:50:33

Witam.
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Mam tylko pytanie. Gdzie Pani mieszka?
Ankieta będzie przeprowadzana osobiście.
Wynagrodzenie 150 zł.
Pozdrawiam
Aneta
gość
07-12-2012, 12:17:14

Ja z neuralgią walczyłam długo, można powiedziec, że za długo. nie wiecie co mi pomoglo, rezonator biofotonowy minimedic. Urzadzenie to faktycznei pomaga, sprawdzilam na własnej skórze.
Mąz zrzęta pokręcil trochę nosem, jak wydałam nasze pieniądze na to. Teraz sam też stosuje na kręgosłup. Ogólnie jego zdrowie też się poprawiło.
gość
09-12-2012, 17:32:56

Witam, na neuralgię choruję 19 lat.Zażywałam różne leki z grupy przeciwpadaczkowych, Lecz nic nie pomogły. Dostałam skierowanie do Olsztyna na zabieg termolezji. Mam pytanie,czy ktoś był w tym szpitalu? Jeżeli ktoś przechodził zabieg termolezji, proszę o kontakt na e-maila.
E-MAIL: nina45@opoczta.pl
Sprawa bardzo pilna, dziękuję.
gość
09-12-2012, 21:50:28

Odpowiem Ci na temat termolezji ,miałam już dawno temu , ale w moim przypadku to nic nie dało ponieważ z neuralgi po nieudanej operacjii zrobiła sie neuropatia . Ból nie do opisania . Termolezja z tego co wiem obecnie jest robiona pod rentgenem i bezabłędnie trafiają w nerw ,który jest znieczulany . Ja miałam robione na wyczucie ,nic z tego nie wyszło . Ale powinnaś spróbować być może ,że pomoże na długo i będzie dobrze . Robią to w znieczuleniu miejscowym nic nie będzie bolało . życzę powodzenia . MICA
Początkujący
10-12-2012, 14:57:00

U mnie sprawa jest skomplikowana. Ból objawia się pieczeniem po prawej stronie w okolicach skroni i na czole. Dodatkowo po obu stronach twarzy czuć mrowienie i łaskotanie, które schodzi pod i nad oczy, policzki. Po prawej na czole mam tak jakby lekką opuchliznę, to samo po lewej pod okiem. Nie wiadomo od czego zacząć diagnozowanie najpierw ponieważ wszystkie zęby górne po obu stronach od 6 w dal miałem już leczone. Niestety trzeszczą mi stawy skroniowo żuchwowe, mam też skrzywienie kręgosłupa. Dziąsła i zęby bolą mnie przy stukaniu szczoteczką i myciu, szczególnie reagują ósemki i ich okolice. Nie wiem już co robić, mam wszystkiego dość...
ps. Gabapentin mi nie pomógł.
gość
19-12-2012, 16:25:10

Choruję na neuralgię, czy ktoś z Was ma doświadczenia z zabiegiem termolezji, jak on wygląda, warto się mu poddać i czy się powiódł?
pozdrawiam
Kasia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: