Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
24-03-2019, 15:19:40

Ja też się boję kiedy nadejdzie ten czas mojej operacji a kiedyś nadejdzie ....Forum czytam na bieżąco.
gość
24-03-2019, 22:19:58

Ja też czekam
Początkująca
24-03-2019, 22:58:03

Witajcie wszystkie szyjki 😊
Dlugo nie pisalam z braku czasu ale czytałam na bieżąco.
Widzę, ze doszło parę nowych osób, ktore tak jak i ja czekają na operację...nawet nie wiecie jak bardzo zazdroszczę wyznaczonego terminu...! Mnie znow mój lekarz zepchnął na plan dalszy i dopiero jutro mam dzwonic i sie dowiadywac...masakra. No ale coz zrobic? Czekam cierpliwie, bo wierzę, ze po operacji będę bardziej sprawna niz dzis! A przynajmniej mam nadzieję, ze chocby taka czynność jak sprzatanie,odkurzanie i mycie auta nie bedzie skutkowalo odchorowaniem tego tak jak wlasnie odchorowalam to wczoraj! 😞
Z utesknieniem czekajac na operacje pozdrawiam Was wszystkich cieplo! Dobrej i bezbolesnej nocy😘
Beata.
gość
25-03-2019, 05:20:37

Czy dr Janeczko z Bielska Białej jest godny polecenia? Czy ktoś konsultował, operował?
Początkująca
25-03-2019, 07:21:02

Witam drogie szyjki znów 😊
Pytanie do szyjek po, napiszcie proszę, czy ten cały ból i dyskomfort zaraz po operacji jest znośny? Wiem oczywiście, że każdy ma inny próg bólu i też inaczej przechodzi takie sprawy, ale chcę wiedzieć jak mniej więcej to się odbywa. Trochę się boję, że będzie to nie do wytrzymania-wiem, wiem, że panikuje, ale dni lecą, a ja się coraz mocniej trzęse 😫
Będę wdzięczna za każdy odzew, miłego poniedziałku 😉
gość
25-03-2019, 13:06:16

Gość 2019-03-24 13:15:54
renata071173 2019-03-22 20:40:58
Witajcie Kochane Szyjki
Beata 7171 wszystko zależy od Twojego samopoczucia ,po operacji jeszcze rehabilitacja .Ja operację miałam w pażdzierniku 2018 r dostałam 2 miesiące zwolnienia ,a że jeszcze słabo się czułam to dostałam zasiłek rehabilitacyjny z ZUS na 3 miesiące i obecnie jestem w sanatorium na turnusie 24 dniowym .
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka i wytrwałości w chorobie .
Witajcie. Nie mogę się ponownie zalogować więc odpisuję jako gość.
Renatko, serdecznie dziękuję za te konkretne informacje. Były mi bardzo potrzebne, bo myślę intensywnie jak może zmienić się moje życie po operacji. Nawiązując do pytania gościa, typowych objawów neurologicznych niestety mam dużo, ale czy neurochirurg potwierdzi zdane neurologow o nieuchronnosci operacji, czas pokaże.
Mam pytanie, czy ktoś może mi podpowiedzieć dobrych neurochirurgow z Warszawy? Pozdrawiam serdecznie wszystkie szyjki . Dobrej niedzieli!
Witam serdecznie
Jeżeli chodzi o neurochirurgia z Warszawy to ja byłam u Arkadiusza Nowaka obecnie już docent i on mnie operował ,albo Marek Prokopienko ,obaj panowie operują w Warszawie na Banacha .
MILUTKO POZDRAWIAM 😉
gość
25-03-2019, 13:20:45

Joanna240577 witaj 😉
Asieńko wszystko jest do wytrzymania, zaraz po operacji dają kroplówki lub proszki przeciwbólowe.Każdy ma inny rodzaj bólu i każdego co innego boli ,jednego szyja ,drugiego gardło ,a trzeciego i to i to .Trzeba się stosować do porad lekarza i tyle .
Życzę dużo zdrówka i podjęcia dobrej decyzji ,odwlekanie i tak nic nie pomoże a może i nawet pogorszyć .Trzymam kciuki 👊👊👊
Początkująca
25-03-2019, 16:05:21

Renato dziękuję 😘 jesteś tu dobrą duszyczką na forum, wszystkie Twoje posty są budujące, a tego ludkom przed operacją najbardziej potrzeba.
Mocno mocno pozdrawiam 🤗
gość
25-03-2019, 16:19:13

proszę,
opowiedzcie czy macie wzmożoną potliwość czy nic takiego nie zauważyliście
pozdrawiam, Ela
gość
25-03-2019, 17:00:28

Joanna240577 W moim przypadku bol po operacji byl wiekszy niz przed... Nie mogłam w nocy spać, czesto wolalam o srodki przeciwbolowe ktore bardzo mi pomagaly. Po wypisie bralam tabletki jeszcze przez 2 tyg. Powiem tak, czlowiek zniesie naprawde wiele, ale warto bylo pocierpiec bo teraz jest o niebo lepiej niz przed. Nie zaluje swojej decyzji i na pewno podjelabym taka sama ponownie. Powodzenia
Strach ma wielkie oczy, wiem po sobie, ja ciagle plakalam ze stresu..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: