Reklama:

ból łopatki i drętwienie ręki a kręgosłup (192)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-08-2008, 17:26:00

co to za badanie MRI?na czym ono polega???
Początkująca
23-08-2008, 11:41:00

MRI to rezonans magnetyczny , nie jest szkodliwy tak jak rtg, dokładnie pokazuje wszelkie uciski tzw części miękkich.Przeciwswskazaniem do badania jest posiadanie rozrusznika serca, implantów w uchu i metalowych implantów innych części ciała . takich informacji udzielono mi , gdy otrzymałam skierowanie na to badanie
małgorzata[addsig]
giga
gość
09-11-2008, 09:22:00

CZESC CZY JESZCZE KTOS ZAGLADA NA TA STRONE BO NIE WIEM CZY SIE WYSILAC I PISAC ???
gość
09-11-2008, 09:29:00

Pisz ja słucham cały czas
gość
09-11-2008, 13:12:00

boli mnie brzuch u gory zebra pod i miedzy lopatkai rece mi dretwieja mam zimne a dlonie mi skostnialy zwaszcza jak spie to czasami nie moge rekoma ruszyc i ten bol brzucha mialem juz wszystkie badania i jest ok rtg piersiowych i szyjnych ok kazano mi teraz zrobic rezonans glowy i szyjnych boje sie czy nie mam jakiegos guza
gość
09-11-2008, 14:08:00

jeszcze jedno czy moze byc polaczony ucisk na rdzen tak ze sa problemy z rekami i klatka piersoiwa dokladnie w okolicy przepony i dolnych zeber wogole szarpie mi calym cialem
gość
09-11-2008, 19:15:00

To może byc trzustka albo wątroba
gość
10-11-2008, 08:38:00

watroba nerki trzustka woreczek zolciowyzostaly sprawdzone zostal mi tylko neurolog tylko sie boje ze moge miec cos w kregoslupie albo na mozgu
gość
10-11-2008, 14:36:00

czy takie masci jak np. fastun czy ben-gay rozgrzewajace cos by daly na ten bol chodzi mi o ten brzuch zebra i plecy czy to zbedny wydsatek
gość
22-11-2008, 14:12:00

witam.
mam bole ponizej prawej łopatki,dretwienie rak,silne bole głowy,nudnosci,wczoraj pojawiło sie na 15 minut utrata wyraznego widzenia(postacie rozmazane jak i napisy).jest to straszny bol szczegolnie wieczorami(doprowadza do tego ze nie sypiam po nocach).była w szpitalu i to pare razy.diagnoza zapalenie nerek.dostałam antybiotyki i do domu.branie antybiotykow nic nie dało.doszły nowe objawy wymioty.trafiłam znowu do szpitala i stwierdzili ze nie wiedza co to jest.kazali brac leki przeciwbolowe.nastepne noce nieprzespane znowu lekarz.postawienie diagnozy cos z miesniem ale jest bezradny.przepisał masc przeciwbolowa i masaze(oczywiscie moj maz ma je wykonywac,nawet nie pokazał jak tylko kazał uciskac w tym punkcie gdzie boli)miałam robione tylko badanie moczu.jestem w 23 tygodniu ciazy i az sie boje co moze byc dalej.zdaje sobie sprwe ze nie moge miec robionego rtg(((.bol trwa juz prawie miesiac a ja tkwie w martwym punkcie.bardzo prosze o pomoc.pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: