Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
18-10-2014, 07:20:57

Witam wszystkich zaczynam od tego ze jestem pesymistką otóż jak wiecie 6 miesiecy rehabililitacyjnego z Zusu mineło 5 .10 z niewiara we wszystko udało mi się znależć pracę podpisac umowę jak pracować z bólem nie wiem ale wczoraj miałam Zus i okazało sie ze dostałam 5 miesiecy jeszcze w tym sanatorium choc orzecznik nie wierzyła ze boli mnie blizna i wokół .Prosiłam od razu o leczenie stacjonarne powiedziala ze nie ma takowego .Mieszkam w poblizu Rept sl mój operator będzie w grudniu i myślę prosic go o takowe stacjonarne leczenie . Po powrocie z komisji Zus chciałam schowac głowę w piasek bo podpisałam umowę o prace czego nie mówiłam orzecznik wspomniałam tylko że ze względu na ciągły ból rąk i szyi chcę sie zabić powiedziała że nie do niej takie teksty badała tylko sprawność uniesienia rąk w przód o uścisk dłoni.I po rozmowie z pracodawcą zrezygnowałam z pracypo 204 godziny miesięcznie (ochrona)Pesymistycznie nastawiona iorę sie za rehabilitacje .Ale dla was buziaki za dobre rady i wspieranie.
Wtajemniczona
20-10-2014, 20:05:05

Witam wszystkich . Długo nie zaglądałam ale tak jaj u wszystkich czas biegnie , codzienne sprawy zabierają dużo czasu. Ja ( dla tych nowych ) od ponad dwóch lat staram się rehabilitacją i ćwiczeniami ( chociaż nie jestem systematyczna niestety) pomagać W listopadzie mam przyznaną rehabilitacje w ramach prewencji ZUS To juz drugi raz udało mi się załatwić . Dino jak czytałam wcześniej też poradził sobie jak na razie bez operacji podobnie jak Ela , która w Krojantach się rehabilituje. Więc walczymy . My przed ale i po też pomalutku dochodzą do pełnej sprawności. Czego życzę wszystkim Pozdrawiam Renata
Przed operacją Zwyrodnienie C4do C7 + długi opis Operacje przekładam już od ponad 2 lat "Łatwo podjąć decyzje , trudniej później z nią żyć"
Początkujący
22-10-2014, 11:20:47

Czy ma ktoś kontakt z użytkownikiem DINO?
Wtajemniczona
22-10-2014, 11:35:25

Napisałam mu, że go szukasz:)
1. Wypadek 02.2009. długa rehabilitacja. 2. Zabieg 14.11.2013 (dyscektomia c5/c6, stabilizacja przestrzeni PEEK Cornestrone) 3. Zabieg 30.05.2014 (odbarczenie pośrednie ze spondylodezą międzystawową na c5/c6 Providence Dtrax)
Wtajemniczony
22-10-2014, 11:41:12

Czuje się wywołany do tablicy u mnie coś to forum zbytnio nie działa nie dostaje prywatnych wiadomości mimo że na maila powiadomienia dostaje.A nie myśleliście o założeniu zamkniętej grupy na fejsie?Jestem w kilku tematycznych a i adminem jednej,świetna sprawa.
Początkujący
22-10-2014, 13:40:33

to napisz do mnie PW albo podaj maila albo coś :) zeby moc pogadac :P
Początkujący
23-10-2014, 04:54:45

Dostałem info o pw i nic nie widzę w skrzynce ;)
Początkujący
24-10-2014, 13:05:42

Witam ponownie
Co myślicie o tych zdjęciach ?
Forumowicz
24-10-2014, 16:34:48

Witam WSZYSTKIE PERYSKOPKI.Na wyspie bez zmian.Moja szyja ma się dobrze.Chodzę na basen,i na spacery z malżonką.Za miesiąc bedę miał zabiegi te planowane.Poza tym mniej bólu i wytrwalosci wam zycze piotr M
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkujący
25-10-2014, 08:13:53

Dino znów dostałem inf ze przyszła wiadomość ale jej nie widzę, napisz na harii84@tlen.pl
pzdr

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: