Reklama:

Słaba pamięć (od zawsze) (14)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-11-2012, 08:21:10

Skonsultuj to ze swoim lekarzem i poproś ewentualnie o cavinton. To bezpieczny lek i powinien ci go wypisać.
gość
22-11-2012, 13:50:53

z tego co wiem to moja znajoma przyjmowała ten lek na miażdżycę naczyń mózgu, ale nie wiedziałam, że lek ten może poprawić koncentrację.
gość
26-04-2017, 13:21:03

ja odczułem ogromną różnicę w pamięci po pewnym czasie zażywania "Bee Pearl". Te tebletki składają się z koncentratu pierzgi pszczelej. Z początku byłem sceptycznie nastawiony, ale potem na serio pamięć zaczęła się poprawiać. także polecam wypróbować.
Początkujący
08-04-2019, 07:19:08

witam , poza stosowaniem preparatów i leków ważna jest stymulacja mózgu poprzez ruch tzn. spacery i aktywność umysłową.
https://comiesieczni.pl/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
Reklama: