Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-06-2015, 23:36:58

Bardzo dobrym krėgarzem w Legnicy jest Jerzy Rak człowiek posiadający uorawnienia do wykonywania zawodu rehabilitanta masazysty. Pomaga w chorobach zwiazanych z wszelkimi. bolami kręgosłupa.Nastawia dysk. przedłuża konczyny dolne o około 1, 5cm. Rownież najwazniejsze czakramy oczyszcza energetycznie. Likwiduje cellulit masazami. oczyszcza organizm zlecając stosowanie odpowiedniej diety oraz ziół. W pewnym stopniu leczy depresję. Przynosi chorym ulgę w cierpieniu zwiazanym nie tylko z bolem krėgosłupa ale również kolan i konczyn. Nalezy się poddać przewaznie czterem zabiegom. Efekt jego pracy jest rewelacyjny bøl ustępuje. Jerzy Rak z Legnicy jest osobą bardzo ciepłą i niezmiernie grzeczną jest bardzo szcześliwy gdy odniesie sukces swoimi masazami i rehabilitacją. Posiada księgė pamiątkową w ktorej znajduje się masa wpisow ludzi ktorym pomogł rowniez i moj wpis tam figuruje poniewaz zaden ortopeda mi nie pomogł zaden neurolog a ten człowiek tak. Wyskoczył mi dysk i mimo ostoporozy ustawił mi rowniz rękę po skreceniu w stawie łokciowym doprowadził do porządku gdy lekarze ortopedzi stwierdzili ze nie bėdzie już sprawna i nie będę mogła pracować pracuję i ręka funkcjonuje i nie wiem co to ból a to tylko dzięki Panu Jerzemun Rak z Legnicy polecam wszystkim cierpiacym na bole kręgosłupa bädz zwyrodnienia masaze po złamaniach i rehabilitacje Świetny specjalidts w medycynie naturalnej. Posiada wszelkie dokumenty zwiazane z jego praca tzn dyplom ukonczenia szkoły. dyplomy kursow zgode na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Czlowiek uczciwy i sumienny w wykonywaniu swojej pracy. Podaję tel. 608498227 Legnica ul. Kościuszki 12A/6 adres gabinetu.
gość
07-06-2015, 20:12:32

Dla mnie rowniez udzielił dużą pomoc Pan Jerzy z Legnicy nie mogłem chodzić samodzielnie podpierałem się laską po trzecim zabiegu zeszłem po schodach samodzielnie. Z radości że byłem w stanie poruszać się samodzielnie po masażach pana zJerzego płynęły mi z oczu łzy szczęścia. Mam 45 lat skazany byłem na cierpienie i kalectwo. Z całego serca dziękuję dla Pana Jerzego Raka z Legnicy. Polecam bardzo życzliwy i czuły człowiek. Pracė swoją wykonuje rzetelnie i uczciwie. Człowiek z doświadczeniem i dużą praktyką ponad 30 lat w slużbie zdrowia. Prowadzi prywatny gabinet rehabilitacji i masażu w Legnicy. Tel kontaktowy 608498227.
gość
27-08-2015, 09:02:59

Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.
gość
27-08-2015, 09:04:11

Podczas terapii należy jak najwięcej leżeć - by odciążyć kręgosłup. Polecam zaopatrzyć się w świetnej jakości materac, dostosowany do tego typu schorzeń - Viscotherapy . Ma zmienną twardość i jest dobierany indywidualnie do potrzeb.
Początkujący
29-08-2015, 06:01:04

Nie ma cudów. Jak jest problem to trzeba go dobrze zdiagnozować i rzetelnie leczyć. Sprawy nie da się rozwiązać przez pseudo cud metody. Natomiast jak widać firmy od produkcji materaców mocno na tym forum wpychają ludziom swoje produkty - co widać na powyższych postach.
Początkująca
20-10-2015, 10:16:51

Dokładnie, prawidłowa diagnoza to podstawa leczenia. Ja miałam szczęście, że natrafiłam na fajny artykuł: http://www.rehab.pl/korzonki-nerwowe/. Przeczytałam go od deski do deski i dzięki temu już przed wizytą u lekarza podejrzewałam, że moje objawy to chore korzonki. Dzięki dobremu leczeniu mogę cieszyć się dobrą formą :)
Początkujący
20-10-2015, 18:37:57

alice12 2015-10-20 12:16:51
Dokładnie, prawidłowa diagnoza to podstawa leczenia. Ja miałam szczęście, że natrafiłam na fajny artykuł: http://www.rehab.pl/korzonki-nerwowe/. Przeczytałam go od deski do deski i dzięki temu już przed wizytą u lekarza podejrzewałam, że moje objawy to chore korzonki. Dzięki dobremu leczeniu mogę cieszyć się dobrą formą :)
Podejrzewam, że uczeń gimnazjum napisze lepszy artykuł. Wiarygodność tego Pana jako rzekomego lekarza określa termin w tych wypocinach "KORZONKI NERWOWE".
Przepuklina krążka: L4/L5 i L5/S1, Kręgozmyk 2*, stenoza kanału kręgowego SKUTECZNA REHABILITACJA (bez operacji) - Zdrowy kręgosłup od 2013r.
gość
10-03-2016, 11:21:02

Ja uważam, że w terapii kręgosłupa równie istotną rolę co ruch, odgrywa jakościowy wypoczynek. Ważnym jego elementem jest miejsce, w którym śpimy - nie może to być składana sofa, wersalka czy inny wynalazek. Kiedy ma się problemy z kręgosłupem lub chce się ich uniknąć w przyszłości, należy wręcz sypiać na dobrej jakości materacu. W naszej pracowni testowaliśmy przeróżne materiały i najlepiej sprawdza się pianka wykorzystywana do produkcji materaców Viscotherapy Art Medic. Te właśnie materace i poduszki ortopedyczne polecamy naszym pacjentom -są one, jak wspomniałem - bardzo ważną częścią terapii kręgosłupa.
gość
18-04-2016, 20:03:44

Witam wszystkich. Postanowiłem napisać tutaj kilka słów ponieważ sam od pół roku czytałem wszystko co się da na temat przepuklin kręgosłupa i metod leczenia . Niestety nic konkretnego nie udało mi się znaleźć i bardzo poważnie zastanawiałem się nad operacja gdyż ból stawał się nie do zniesienia a tabletki rożnej maści i zastrzyki kompletnie nie pomagały . Dzięki znajomym dowiedziałem się , ze w moim mieście przyjmuje lekarz który już nie jednego postawił na nogi. Prawdę mówiąc nie bardzo wierzyłem , ze mi coś pomoże ale zapisałem się na wizytę . Pewnie zabrzmi to jak żart ale po pierwszej wizycie ból był dużo mniejszy nawet przy wykonywaniu ciężkiej pracy fizycznej. Dzisiaj jestem dwa tygodnie po drugiej wizycie i kompletnie nie odczuwam bólu . Każdemu kto cierpi i zastanawia się jak z tym bólem dalej żyć polecam poszukania u siebie speca zajmującego się elektroneurostymulacją. Człowiek który postawił mnie na nogi jest lekarzem nie znachorem. Myśle ,ze w większości miast znajdziecie kogoś z wykształceniem medycznym kto się czymś takim takim zajmuje. Wkuwanie igieł w ciało i podłączanie do nich jakiegoś napięcia nie należy do przyjemnych odczuć ale ja z przyjemnością i uśmiechem udam się na kolejna wizytę.Pozdrawiam cierpiących i mam nadzieje ze komuś pomogłem bo wiem doskonale jaki to jest ból .
Początkująca
30-10-2017, 18:01:38

No to rzeczywiście trudne przypadłości.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: