Bardzo dobrym krėgarzem w Legnicy jest Jerzy Rak człowiek posiadający uorawnienia do wykonywania zawodu rehabilitanta masazysty. Pomaga w chorobach zwiazanych z wszelkimi. bolami kręgosłupa.Nastawia dysk. przedłuża konczyny dolne o około 1, 5cm. Rownież najwazniejsze czakramy oczyszcza energetycznie. Likwiduje cellulit masazami. oczyszcza organizm zlecając stosowanie odpowiedniej diety oraz ziół. W pewnym stopniu leczy depresję. Przynosi chorym ulgę w cierpieniu zwiazanym nie tylko z bolem krėgosłupa ale również kolan i konczyn. Nalezy się poddać przewaznie czterem zabiegom. Efekt jego pracy jest rewelacyjny bøl ustępuje. Jerzy Rak z Legnicy jest osobą bardzo ciepłą i niezmiernie grzeczną jest bardzo szcześliwy gdy odniesie sukces swoimi masazami i rehabilitacją. Posiada księgė pamiątkową w ktorej znajduje się masa wpisow ludzi ktorym pomogł rowniez i moj wpis tam figuruje poniewaz zaden ortopeda mi nie pomogł zaden neurolog a ten człowiek tak. Wyskoczył mi dysk i mimo ostoporozy ustawił mi rowniz rękę po skreceniu w stawie łokciowym doprowadził do porządku gdy lekarze ortopedzi stwierdzili ze nie bėdzie już sprawna i nie będę mogła pracować pracuję i ręka funkcjonuje i nie wiem co to ból a to tylko dzięki Panu Jerzemun Rak z Legnicy polecam wszystkim cierpiacym na bole kręgosłupa bädz zwyrodnienia masaze po złamaniach i rehabilitacje Świetny specjalidts w medycynie naturalnej. Posiada wszelkie dokumenty zwiazane z jego praca tzn dyplom ukonczenia szkoły. dyplomy kursow zgode na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Czlowiek uczciwy i sumienny w wykonywaniu swojej pracy. Podaję tel. 608498227 Legnica ul. Kościuszki 12A/6 adres gabinetu.