Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-01-2011, 09:04:46

Co ty za bzdury piszesz??? Napięcie mięśniowe przy manualnej - na głowę ci padło??? 1000zł za manualną - to ty naprawdę wariat. Weź nie pisz nic jak takie bzdety masz pisać. Śmierdzi konkurencją na kilometr - pewnie Józek z Krempej
gość
05-01-2011, 09:05:34

Co ty za bzdury piszesz??? Napięcie mięśniowe przy manualnej - na głowę ci padło??? 1000zł za manualną - to ty naprawdę wariat. Weź nie pisz nic jak takie bzdety masz pisać. Śmierdzi konkurencją na kilometr - pewnie Józek z Krempej
gość
05-01-2011, 23:44:11

A może to hemoroid ci się napiął i myślisz że to mięsień? HEHE jaka bzdura
gość
07-01-2011, 09:52:45

zapraszamy na zabiegi bioenergoterapii. Leczymy bezoperacyjni wszystkie schorzenia.
Nie mamy konkrecji fizykoterapeutów więc nie wypisują że u nas byli i wydali tyle kasy. Zapraszamy jesteśmy w każdym mieście .
gość
07-01-2011, 15:09:49

Gość 2011-01-05 10:05:34 Co ty za bzdury piszesz??? Napięcie mięśniowe przy manualnej - na głowę ci padło??? 1000zł za manualną - to ty naprawdę wariat. Weź nie pisz nic jak takie bzdety masz pisać. Śmierdzi konkurencją na kilometr - pewnie Józek z Krempej Bylem u neurologa i powiedział że jedni tak mają on to nazwał neuralgia . Moje mięśnie nie potrafią się rozlużnić.. A w bio laser z przepuklinę kasuje 300 zł było kilka wizyt . Tak więc szukam kogoś co rozwiążę mi problem .Na pewno nie JÓZEK .
gość
08-01-2011, 10:52:24

na operacje idź lub wyciąg. :)
Prymitywny człowieczek 1000 zł wydał chyba nie wie gdzie był. OOOOOO nie pal tych krzaków więcej bo to bardzo kosztowne i nie zdrowo dla twojego mózgu.
gość
08-01-2011, 23:21:50

Ludzi myślą że ktoś im od razu pomoże jednym zabiegiem i wypisują że byli 100 raz :)
Wiem też że wielu podaje się za pacjentów i najedzą na innych co było to udowodnione na forum. To jest normalne że pacjent nie pójdzie do fizykoterapeuty bo on nic nie ma wspólnego z medycyną manualną czyli kręgarstwem. Za granicą fizyko terapeuci pracują tylko na sprzętach a nie ludzi prostują czy masują to nie ich dziedzina.
Fizykoterpia - jedna z form fizjoterapii i część medycyny fizykalnej, w której na organizm oddziałuje się rozmaitymi bodźcami fizycznymi, pobieranymi z natury (Słońce, borowina) lub wytwarzanymi specjalnymi urządzeniami (krioterapia, prądy różnego rodzaju).

Fizykoterapię można podzielić na:
Elektroterapia
Prąd stały
Galwanoterapia
Jontoforeza (Jonoforeza)
Kąpiele elektryczno-wodne
Prąd małej częstotliwości
Elektrostymulacja
Impulsy trójkątne
Impulsy prostokątne
Prąd faradyczny
Prąd neofaradyczny
Przezskórna stymulacja nerwów - TENS
Prądy diadynamiczne - Prądy DD, czyli prądy Bernarda
Prąd średniej częstotliwości
Prądy interferencyjne Nemeca
Prądy stereointerferencyjne
Modulowane prądy średniej częstotliwości
Pola elektromagnetyczne wielkiej częstotliwości
Diatermia krótkofalowa
Diatermia mikrofalowa
Magnetoterapia - oddziaływanie polem magnetycznym
Magnetostymulacja
Ultrasonoterapia - Ultradźwięki
Aerozoloterapia - Wziewania
Balneoterapia
Woda mineralna
Borowina
Kąpiel
Kąpiel solankowa
Kąpiel kwasowęglowa
Kąpiel siarkowodorowa
Klimatologia i lecznictwo uzdrowiskowe
Laseroterapia
Helioterapia - kąpiele słoneczne
Światłolecznictwo
Promieniowanie podczerwone
Promieniowanie nadfioletowe
Hydroterapia - kąpiele, półkąpiele, natryski, polewania, okłady w tym
Bicze szkockie
Termoterapia - oddziaływanie temperaturą
Krioterapia - oddziaływanie zimnem
Krioterapia miejscowa - np. owiewanie zimnym powietrzem
Krioterapia ogólna - np. zabieg w kriokomorze
Ciepłolecznictwo
Sauna
Łaźnia sucha - Łaźnia rzymska
Parafina
gość
09-01-2011, 14:50:38

Witam czytam te forum to myślę ze polowa postów to terapęlci co obsługują te urządzenia medyczne ech .Mam pytanie do znawców czy metoda dorna jest skuteczna w problemach kręgosłupa .
gość
09-01-2011, 18:41:48

metoda dorna to tylko reklama nic więcej.
gość
10-01-2011, 11:00:08

metoda dorna nie jest tak super pewna. Po tej metodzie wiozłem sąsiada do szpitala. Co prawda szpital też nic nie pomógł bo zrobił operacje i po paru miesiącach jeszcze więcej przepuklin. Teraz gdzieś jeździ i mu tam ktoś pomaga.

pozdrawiam Krzysztof z Żmigrodu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: