Reklama:

pragnę wykonać projekt sprzetu domowego wspomagającego osoby które przebyły udar mózgu (17)

Forum: Udary i tętniaki

Forumowicz
24-10-2011, 09:17:02

berenikab2003 2011-10-24 09:39:31 super, konkret fajny :)
A! i przede wszystkim gratuluje malucha!
to w takim razie będziemy w kontakcie, dziękuję bardzo za odp.
ok,dzięki
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
23-12-2011, 00:28:00

Witaj Grzechu, moze mnie nie skojarzysz ale to ja Jaga nadalam Ciebie Berenice. Przedewszystkim skladam Twojej rodzince i Tobie i siostrze zyczenia slicznych , milutkich , cieplutkich Swiat Bozego Narodzenia. Niech malutki Twoj synek otoczony zostanie opieka i miloscia nowonarodzonego Jezuska. Zyjcie w milosci i szczesciu caly nowy 2012 rok i jeszcze dluzej. Jaga
Forumowicz
23-12-2011, 15:28:41

Gość 2011-12-23 01:28:00 Witaj Grzechu, moze mnie nie skojarzysz ale to ja Jaga nadalam Ciebie Berenice. Przedewszystkim skladam Twojej rodzince i Tobie i siostrze zyczenia slicznych , milutkich , cieplutkich Swiat Bozego Narodzenia. Niech malutki Twoj synek otoczony zostanie opieka i miloscia nowonarodzonego Jezuska. Zyjcie w milosci i szczesciu caly nowy 2012 rok i jeszcze dluzej. Jaga
Dziękuję za pamięć! Również wszystkiego najlepszego w te Święta Ci życze Synek to mały Szatanek,ma dopiero ponad miesiąc,a łobuzuje za trzech ha ha.
Pozdrawiam,trzymajcie się.
\"Sapiens est invictus, cuius etiam si corpus constringatur, animo tamen vincula inici nulla possunt\" http://www.spioch.org.pl
gość
08-03-2012, 12:00:24

pomys lo urzadzeniu, ktore umozliwi osobie o dosc duzej bezwladnosci jednostronnej np. lewej strony wyjscie z wanny kapielowej z pozycji lezacej na lewa strone(bo akurat tak jest umiejscowiona wanna - urzadzenie powinno byc tak pomyslane by umozliwialo rowniezwyjscie osobom z prawostronnym niedowladem na prawa strone a to z przyczyn typowo handlowych- osoby z niedowladem czesto maja problem z artykulacja swoich potrzeb i przekazaniem ich czesto niedoswiadczonym opiekunom z rodziny lub obcym, na ktorych sa skazani do czasu osiagniecia minimalnej samodzielnosci ruchowej
gość
06-09-2012, 16:16:44

Witaj Grzegorz kupe czasu, jest prosba do osob wybudzonych ze spiaczki. Telewizja szuka chetnych do programu " style", mogacych podzielic sie swoimi przezyciami, doswiadczeniami , na temat spiaczki. Gdybys mogl to podaje kontakt do nich , oni oglaszaja sie na neurologii dla rodziny i pacjenta , lecz chce Ciebie najpierw zapytac .Pozdrawiam Zone , malucha , a jak on sie sprawuje i jak u Ciebie ze zdrowiem , pozdrawiam Jaga
gość
06-09-2012, 16:21:31

No wlasnie... tvnstyle@gmail.com
Grzesiu , oni zamiescili sie na Spiaczce. pozdrawiam Jaga
Forumowicz
07-09-2012, 06:59:23

Hej. Jaga popatrze to ogłoszenie. Ja sobie załatwiłem rehabilitantke 2godz/dz i przychodzi do mnie do mieszkania. Chodzimy sobie na "spacery" na dwór. Tzn takie króciótkie dystanse ok 150m z balkonikiem oczywiście. Ostatnio wyszliśmy z bloku poszliśmy do wjazdu do garazu w moim bloku weszliśmy do garazu, potem przez garaz do schodów,schodami 1 piętro i byłem na korytarzu z którego startowałem. Dystans ok 150m + schody czas tej wyprawy to półtorej godziny he he.
Maly raczkuje i wszędzie go pełno ,tydzień temu był chrzczony, ma już 10miesięcy.
Pozdrowienia :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: