Reklama:

Padaczka skroniowa - czy to mozliwe? (323)

Forum: Padaczka

gość
09-09-2011, 16:35:50

Ty B R jak sobie poradzilas z narkomania? zamkneli ciebie w Monarze , nada jestes narkomanem?tak jak alkoholik pozostaje alkoholikiem w trzezwosci po terapii odwykowej?
Początkująca
09-09-2011, 19:25:16

jestes troche rozzalona,tak,bylam rok w Monarze,to bylo 35 lat temu,nie uznaje sie za narkomana,poza tym jest to forum o padaczce skroniowej i nie mam zamiaru laczyc go z problemem nrkotycznym,tylko po to przyszlam
Początkująca
09-09-2011, 20:43:01

adrian 90,zaczely sie wobec mnie postawy roszczeniowe,chcialam sie tylko zajac padaczka skroniowa,niestety jestwem smacznym kaskiem dla niektorych na forum,wole w spokoju ducha dokaczyc nastepna ksiazke,odchodze z forum,przykro mi,b
Początkująca
10-09-2011, 12:40:09

nie jestem w stanie znosic wlazenia z butami w moje zycie osobiste,to mnie przeraza,wiem,ze moi czytlnicy chcieli by wiecej ale tu to nie jest takie miejsce
Początkująca
10-09-2011, 14:25:15

moglabym zaistniec jako fachowiec-neuropsycholog i osoba chorujaca na padaczke skroniowa,cos sie wam pomylilo,nie szuam tu znajomosci,ani ratowania innych,kto nie ma z ta choroba nic wspolnego i obrazanie sie na mnie.
gość
10-09-2011, 16:15:04

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
10-09-2011, 20:01:21

Możliwe niestety -mam ten sam problem z tym ze ja mam padaczke a właściwie kilka rodzaji .mam żone i 3 dzieci i podziwiam ją że mnie z tą padaczką chciała bo powiedziałem jej jeszcze przed ślubem. nauczyłem ją i dzieci jak mają postepować. radze ci to samo.nie słuchaj innych poczytaj sam na necie o tej chorobie,o padaczce skroniowej a naprawdę nie bedziesz juz tak sie bał jej. Leki przed innymi zawsze bedą .Żeby pracowac musze ją ukrywac ze jestem chory.niebuj sie gadaj otym z innymi tylko nie w pracy chba ze masz wspaniałe szefostfo i wiesz ze cie nie zwolnia.
Początkująca
11-09-2011, 05:15:54

adrian90,czy to ty dzwoniles do mnie o 2.w nocy?
Początkujący
11-09-2011, 17:54:39

Jeżeli ktoś do Ciebie dzwonił o 2 w nocy to czemu pomyślałaś, że to akurat ja?^^ Ja śpię zazwyczaj o tej porze hehe
Zawsze ciesz się życiem...
Początkująca
13-09-2011, 12:57:34

adrian,nie wiem dlaczego tak pomyslalam,wczoraj dostalam sie na studia doktoranckie,oby choroba nie zrobila mi jakiegos psikusa,b

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Proszę o wasze opinie
Witam czy jeżeli mam polineuropatie obwodowa mogę pracować na hucie gdzie z metali ciężkich jest właśnie ołów
Reklama: