Reklama:

Padaczka a AMERYKA?czy przekreślona;(?(PROSZĘ O jAKĄKOLWIEK odpowiedż) (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
29-06-2009, 17:19:00

cześć,proszę wszystkich którzy mogliby podzielić się ze mną swoimi doświadzczenia na temat wyjazdu do tak oddległych krajów jak Ameryka czy Indie.Bardzo zależy mi na wyjeżdzie przede wszystkim do Stanów,tylko nie wiem czy mając padaczkę jast to wogóle możliwe(chodzi mi o zmianę czasu i jak ona wpływa na nasz organizm w końcu musimy o konkretnych godzinach przyjmować tabsyAha..i czy tak długa podróż w samolocie w jakiś sposób mi nie zaszkodzi?

gość
30-06-2009, 05:57:00

Witaj Nic ci nie bedzie, podczas lotu grozi jedynie zmeczenie. Potem po przestawieniu czsu moze byc lekki szok mnie trzeplo ale ogolnie spokojnie. To ze masz epi nie moze zamknac cie w domu
Udanego lotu
Magda
Początkująca
01-07-2009, 10:41:00

Czesc mam na imie Agnieszka tez leczę się na epilepsję byłam 5 lat w Stanach i jak wylatywałam to nie było problemu z lotem ani lądowaniem.Na miejscu trzeba sie trochę przyzwyczaić do temperatury mówię o lecie bo potwornie ciepło 100% wilgotnosci mówię o Chicago.Pózniej latałam między Chicago a Nowym Jorkiem i bez problemu.Pewnie każdy organizm działa inaczej.Zależy też jak twoja choroba przebiega czy masz dużo ataków i czym są spowodowane.U mnie sa one rzadkie a nawet bym powiedziała wogóle nie mam a jak mam to w nocy.W USA miałam jeden i nawet jak by Ci się przydażył to opiekę masz na miejscu doskonałą służba zdrowia super więc się nie martw i leć spokojnie .Nerwy na pewno będą ale kto ich nie ma???pozdrawiam i życze powodzenia Agniecha
agniecha

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: