Reklama:

ośrodek Żurawia (29)

Forum: Rehabilitacja

gość
12-01-2021, 11:50:01

Czy ktoś słyszał może cokolwiek o miejskim ośrodku rehabilitacji w Warszawie przy ul Zurawiej 6/12 bardzo proszę o opinie dofinansowanym przez UE. bardzo proszę o opinie Grażyna
gość
28-10-2021, 09:52:50

Proszę dobrze przeczytać umowę bo jak Pani będzie chciała zrezygnować to rozliczą zabiegi wykonane po cenach komercyjnych.
gość
27-01-2022, 19:55:03

Zalecam dużą ostrożność !!! Podpisywana umowa na 12 miesięcy opiewa na zbyt niską liczbę świadczeń rehabilitacyjnych, których pula wyczerpuje się już po 4 - 5 miesiącach i pojawia się problem z rozliczeniem finansowym. Zgodnie z umową opłaty miesięczne powinny być wnoszone na podany w umowie nr rachunku bankowego MOR. Tymczasem w trakcie podpisywania tej umowy podsuwana jest do zawarcia w formie elektronicznej umowa pożyczki z agencją finansowo - windykacyjną Mediraty. Oczywiście nie ma możliwościowi zapoznania się z treścią tej lichwiarskiej umowy przed jej potwierdzeniem jednym kliknięciem , co jest warunkiem podpisania umowy z MOR na usługi rehabilitacyjne. Istotne jest, że cała kwota pożyczki pobranej w ten błyskawiczny sposób, wpływa na konto MOR, który dowolnie dysponuje otrzymanymi środkami, zaś w przypadku wcześniejszego rozwiązania umowy rozlicza te środki według stawek rynkowych, w sposób niezgodny z promocyjnymi warunkami umowy. W ten sposób MOR wykazuje wobec pacjenta skonsumowanie znacznej lub całej pożyczki już w ciągu kilku miesięcy, nie zaś tylko jako sumy kwot płatności miesięcznych zgodnych z umową. Np. po 2 miesiącach wpłaciłam 600 zł, zaś MOR wycenił koszt zabiegów na 1300 zł i tę różnicę muszę wyrównać. Wtedy wkracza do akcji Mediraty domagając się ode mnie, jako pożyczkobiorcy, w sposób bezwzględny, wręcz chamski, bez żadnych wyjaśnień, zwrotu pobranej pożyczki, którą dysponował MOR i nie rozliczył uczciwie , zgodnie z umową. MOR nie reaguje na moje próby wyjaśnienia sprawy, lub chociaż podania stawek przyjętych do rozliczenia, podobnie Mediraty, gdzie tylko straszy się mnie sądem i wpisaniem do rejestru dłużników
gość
07-02-2022, 12:40:35

Niesamowite, że tak można naciągać ludzi, w większości nieporadnych, schorowanych, w podeszłym wieku. To ostrzeżenie powinni przeczytać wszyscy, którzy mieli zamiar skorzystać z usług MOR, potencjalne ich ofiary. Sprawą powinie zainteresować się UOKiK i organa śledcze. Kto im wydał zezwolenie na prowadzenie działalności w zakresie usług medycznych ?
gość
07-02-2022, 17:53:47

Masakra,fajnie by było gdyby pani odważyła się na nagłośnienie tego w programie uwaga!!! A wie pani dlaczego,otwórz dlatego by nie jednej biednej rodzinie w ten sposób pani pomoże tak dosłownie pomoże,choć nikt pani nie zna to wyciągnęła pani do nas rękę mówiąc nam o tym o tym byśmy uważali byśmy zareagowali i reakcja jest taka,błagam panią nie musi pani nawet się pokazywać ale proszę to wszystko nagłośnić napisać list do TVN uwaga!
Z serca pani dziekujemy❣️❣️❣️
Moglibyśmy tez w ten sposób pomoc pani wyplątać się z tego co pani zrobili może by TVN zrobił zbiórkę i byśmy mogli pomoc.
gość
15-03-2022, 10:13:52

Dałem się oszukać. Niech nikt nie podpisuje z nimi umowy. Przegrana sprawa.
gość
17-03-2022, 08:50:47

Proszę wszystkim komu tylko można odradzać tę firmę. To zwykłe oszustwo polegające na niedoinformowaniu i naciąganiu. Dałem się niestety nabrać.
gość
21-06-2022, 11:47:49

Niestety to jest prawda ja dzisiaj u nich byłam przeczytałam na miejscu umowe i pojawiło się szereg wątpliwości poprosiłam o przesłanie treści umowy mailem i pewnie jej nie podpisze
gość
21-06-2022, 15:55:19

mnie udało się nie wciągnąć w ich grę - ale uwierzyłam panience, która zadzwoniła i powiedziała, że zabiegi są bezpłatne. szybko wyprowadził mnie pan z błędu i powiedział, że konsultacja jest tylko bezpłatna.
Nie rozumiem dlaczego nasz władza daje takie szanse tym "mejzom" okradać ludzi starszych i schorowanych
gość
22-06-2022, 07:50:43

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: