Reklama:

operacja przepukliny kręgosłupa lędzwiowego (19)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-06-2010, 09:21:35

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-07-2010, 11:30:20

gość
06-07-2010, 12:03:12

gość
03-09-2010, 16:37:47

gość
05-09-2010, 20:08:35

gość
05-09-2010, 20:10:18

INDEKS GLIKEMICZNY. Błędy i NIEprawdy.
MM.5.
MOTTO: W Indeksie Glikemicznym; puenta to WYPRÓŻNIENIE.

P. S. W diecie MM Montignaca ważne jest WYPRÓŻNIENIE. Najlepiej 2 x dziennie. Należy jednak uważać na ZASYSANIE MUSZLI, aby nie wypróżnić całej metody, bo nie powstanie 25 tytuł książki ogłupiającej Polaków, a raczej będący taką próbą. Oczywiście chodzi o tzw. INDEKS GLIKEMICZNY.

Warto zobaczyć: Otyły specjalista od tzw. Indeksu Glikemicznego. Był POLITOLOGIEM, który tak do końca nie wiedział o czym mówi. IG to ewidentne błędy merytoryczne oraz Nieprawdy biologiczne.
Wg tego IG to po czekoladzie 70% się CHUDNIE, a tłuszcz z żółtego sera i szynki wieprzowej organizm człowieka WYDALA zgodnie z tą bzdurną i nieprawdziwą teorią. Produkty o niskim IG (w tabelach masa błędów) z tłuszczem można spożywać bez ograniczeń. Pytanie zasadnicze: NIErzetelność czy celowe i świadome OSZUSTWO ?!

Wyraźnie widać, że Ci SPECJALIŚCI od IG, cynicznie i bezczelnie potwierdzają Nieprawdy BIOLOGICZNE, które sami głoszą OŚMIESZAJĄC się przy tym skutecznie.
Ludzie którzy opracowali tabele IG nie mieli w ręku glukometru i nie czytali książek biologicznych ze szkoły podstawowej (biologia z 4 klasy).
Należy jednak uważnie posłuchać. Brak LOGIKI i sensownych treści widoczne są gołym okiem !!

1. Wpisz sobie w Google: MONTIGNAC w TVN.
2. Wpisz sobie w Google: YouTube - dieta montignac część 2

tvn.1.__: http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,17678,news,,1,,kim_jest_michel_montignac,aktualnosci_detal.html

You Tube__: http://www.youtube.com/watch?v=IfPMvUy8b5Y

Zobacz też: IRL KRAKÓW.
__Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
__: http://www.***/

Gloria FENN, W-wa
gość
17-09-2010, 20:17:00

Serdecznie odradzam prof Polisa z CZMP : wykonał u mnie usunięcie dysku L4,L5,pozostawił kawałki dysku które spowodowały uciski na rdzeń i nerwy , niedowład kończyn dolnych,po drugiej operacji wdało się zakażenie które nazwał (zakażeniem śród-operacyjnym),do chwili obecnej cierpię na nieustające bardzo silne nieustające bóle stóp oraz pośladków.Swoim działaniem pozbawił mnie nie tylko możliwości wykonywania pracy zarobkowej ale pozbawił radości życia.Gdy zgłosiłem się do niego z nadzieją że da się jeszcze coś zrobić aby choć trochę ulżyć moim cierpieniom, potraktował mnie jak natręta.zachował się jak człowiek bez godności i honoru,który nie potorfi nawet powiedzieć prostego słowa ,przepraszam.
gość
24-12-2010, 20:09:32

gość
14-01-2011, 16:52:55

Witam szukam dobrego neurochirurga z Bydgoszczy może ktoś doradzi mi do jakiego mam się udać bo operacje mnie nie ominie frown
ps co myślicie na temat tych neurochirurgów:
- Prof. dr hab. n. med. MAREK HARAT
- Prof. dr hab. n. med. Beuth Wojciech
- dr n. med Kitliński Bogdan
specjalista neurochirurg
- dr n. med. Maciej Bierwagen
Moze kogoś z Was któryś z lekarzy operował jesli tak proszę o kontakt
tomasz-fordon@wp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: