no a co jak imprezka to imprezka
mare 2012-11-18 23:03:24 Kochana ja juz podziękuje za miłe towarzystwo .....i zbierać sie będe ....komu w drogę temu czas....jutro czekam na Was...
Dobrej nocy.
Gość 2012-11-19 02:20:17 Mysle , ze nie zepsulam urodzinkowego spotkania ... taka bylam radosna , jak panienka na wiosne , az tu okolo 11 am u mnie, a u Was 8 wieczorkiem , nagly silny atak , maz zlapal mnie za piorka i na pogotowie , dopiero wrocilismy , juz podremontowana ... zrobili TK, jak bylo do przewidzenia kamien siedzi nadal w nerce , ani mysli drgnac, dostalam zastrzyk z jakims odurzajacym skladnikiem , jezyk skolkowacial , ale bol ustapil. We wtorek mam planowa wizyte u tego urologa , ktory zalozyl stent z nerki do pecherza , dzisiejsze TK ukazalo jeszcze jeden ale mniejszy kamyk , ktory schodzi , jest w polowie drogi , moze jutro wyjdzie . Mam plytke , wezme z soba niech obejrzy i zdecyduje , moze zrobia litotripsy, rozbicie na drobniejsze tego kamyka z uzyciem lasera, mozna bylo od razu a nie meczyc mnie zakladaniem stentu , ktory i tak trzeba usunac . Mialam pod narkoza , ale wyciagac nie dam juz usypiac sie , to jest inwazja , wole znieczulenie miejscowe. Ale mam przyjemnosci juz caly tydzien bez jednego dnia bez bolu.
Chcialam przeprosic Basie , ale nawet nie mialam sily napisac , ze jade na pogotowie duszek pozdrawia
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.